Söndag

Just nu sitter jag i soffan och dricker te och kollar på tv med lillebror.

Förut kom älskling hit en stund också. Bara din närhet mår jag bra av. Låg i sängen och pratade och bara va.
Snart börjar en film på femman, en film jag såg på bio för 5 år sen. Minnen säger jag bara. Jättegullig film.

"a lot like love"



Sen blir det sovdags. Om jag inte skriver mer, så godnatt.


Hemma från mattes match !

Efter träningen på mrl åkte jag och mamma och kollade på lillbroshans match.

Dom vann såååklartt med 6-3. Hehe. Emmas kärlek spelade också och han har tjejmodellen på skorna om någon undrar. Lillborsan (fjanten) gjorde 4 mål. Kungen vettö !

Snart ska christoffer komma hit och störa mitt skolarbete...  -.- (jag skojjar bara älskling om du läser detta)
Ska försöka jobba på mitt teknikarbete men det e inte så skojjigt så.. hehe


Min lördag !

Blev inte så mycket skrivet igår så jag kan nu berätta vad jag gjorde.

Först åkte jag hem till pappa hämtade laddaren och lite saker. Men han skulle iväg fort så då passade jag på att åka med så slapp jag ta bussen. hehe. När jag kom hem till mamma städade jag mitt rum lite och så. Sen kom christoffer och vi kollade på film, myste. Som vanligt. Efter några timmar kastade några några snöbollar på vårat hus och skulle leka roliga ? ingen aning vilka dom var, men jag tror dom var cooooooola !!

vid 8 tiden kom det två små fåglar till oss. En blond liten jävel och en lång. Vi gav dom lite glass. Sen skulle dom träffa andra fåglar då hängde christoffer med dom och stack sen hem. Då smsade jag dom cooooola och fråga om dom ville göra mig sälle och såklart kom dom. Det blev också massa snack och skratt. Men när även dom gick blev det lite ensamt hemma.

Jag är inte van att vara helt helt ensam. Det är fine på dagen, och kvällen. Då är det bara skönt. Men på natten när man ska sova känns det obehagligt. Specciellt när man är paranoid som jag och tror man hör saker hela tiden. hehe. Men eftersom jag har världens bästa pöjk. Så sattt han och pratade i telefon med mig hur länge jag ville. Kärlek till dig sötnos !

Nu ska jag gå ner och äta frukost och sen åka iväg och träna. Efter det åker jag till pappa. Så kanske jag ska vara med christoffer sen. Men får se med den saken.

Hoppas ni haft en underbar helg. För snart är den slut.

Måste bara visa en bild på min bästa sötaste absolut skönaste knäppaste vän !



När jag och emma storhandlar, hehe


Awake !

Nu ska jag snart iväg till pappa och hämta min livsräddare till min mobil.

Den dog ju igår ikväll. Det är det enda minus att ha en samsung. ALLA har en sony ericsson mobil och då har dom bara laddare till dom telefonerna.

Ska iaf till pappa då sen till min mamma och vara där hela kvällen med sötnos. Och jag sover nog där med. Vad ska ni göra idag ? en liten fågel viskade iaf att några muppar skulle på bio. heheh

Nu ska jag sluta skriva och gå till bussen. Eftersom jolin är en sån söt vän. Följer hon mig såklart !

 

sovdags !

Sitter och skriver och ska snart kolla film.

Jag och jolin var ju så snälla så vi följde Emma hem och påså sätt fick vi en kvällspromenad i den underbara kylan. Nu har vi iallafall vart inne ett tag och ska sätta på en till film. Sandor slash ida om den vill funka. Imon ska jag vara med christoffer. Ha den underbar kväll, godnatt ! ♥

The fattzzooo number one !



yes vi gillart ! (Y)



Outfit of the day



Och en sista godnatt bild, gooooooood night lovers !


Säg att du älskar mig

Hej på er snyggingar !

Just nu ligger jag i Jolins säng och bloggar medan Emma och Jolin sitter och snackar lite. När vi gick från Emma åkte vi till brunnsbo köpte mat till tacos. Sen åkte vi till godiscity köpte godis och chips. När vi sen kom hem till Jolin gjorde vi ordning tacosen, åt den skrattade och pratar. Sen kollade vi på film. Mölade i oss chips, godis och popcorn. hehe tjokisar vi vet, but we love it !

"säg att du älskar mig"



Vid 9 ska Emma gå, sen ska vi sätta på en till film tror jag. Och jag sover här ikväll. Hoppas ni haft en underbar fredag med massa fredagsmys ♥


At emmas place

Hejsan hoppsan !

Igår blev det ingen uppdatering för det var träning och lite saker hände. Men nu är allt fix. Sitter i Emmas soffa hon ska duscha sen ska vi köpa godis gå till jolin äta pizza och kolla film. Mysigt värre. Imon ska jag vara med christoffer, my love !

Höres senare sötnosar


Godnatt

Det blev "just like heaven"



Nu ska jag göra iordning mig och sova. Behöver sova upp mig dom timmar jag tappat.
Godnatt ♥


Check

klar med allt.

Har läst på tyska texten och engelska texten, ätit, kollat paradise. Så nu kan jag bara ta det lugnt. Sitta vid datorn. Eller ligga som jag gör då. Och inte göra ett skit. myssigt. Ska gå ner och hämta glass om en stund och sen sätta på en film tror jag. Bara om min sötnos vart här med mig.

jaja nog tjötat om det. Imon blir det skola och träning. Ha det gott om jag inte skriver mer för ikväll.


chilla hund

Äntligen hemma !

Ucsh, en fet diss till detta ursäkta mitt uttryck FITTväder. Gick ute i tjugo minuter i slask och regn. Men nu är jag äntligen hemma. Ska värma mat, äta den. Sen kolla på paradise hotel avsnittet jag missade igår. Efter det ska jag chillla lite för att sen plugga tyska och engelska. Känner mig lite duktig att jag planerat så bra, hehe.

Nä nu får jag lyfta min röv från pappas säng gå ner och äta maten och ta en huvudvärkstablett.

Puss på er ! <3


Tråklektion !

Ännu en No-lektion och då blir det massa knasbilder med datorerna.

Jag har iallfall börjat skriva mitt skriftliga. Duktigt. Sen är det bara so lektion kvar på denna dagen och då blir det film. Meeus. Efter skolan blir det kanske hem till Emma annars åker jag hem.


btw kolla min fina kamera som jag plockat isär och ihop. hehe









Lite lugn och ro..

Nu har christoffer gått. :(

Jag är så trött så nu ska jag göra matteläxan snabbt sen blir det sängen. Jag måste verkligen ha sömn nu. Hoppas ni haft en lika bra och trevlig dag som jag. (förutom i morse då)

Godnatt så länge så hörs vi imon !


Hos pappa !

Hemma efter allt flängandes hit och dit. Nu är mitt mongo här också och vi ska kolla film, myyys !
ikväll blir det plugg och paradise hotel. Jippie !

Nu är det filmtime, adios <3


På no lektionen

hej jag har superduper tråkigt.

Och gissa, vi har no lektion. såååå kul. Not. Alla sitter bara och leker med datorerna eller pratar så fattar inte ens varför vi har dessa ONÖDIGA lektioner. blä på no, och just nu är jag sur och trött, hungrig. Allt, usch för mitt humör just nu. Men ska la vara lite duktig nu och läsa om kameran.

Ha det bra, skriver mer sen !


Natti

Nu ska lilla jag sova , och det blev inte så mycket plugg som jag borde ha gjort. Aja nu ska jag stänga av datorn iallfall.

Godnatt !


Home again

Hemma efter bion, och den var faktiskt väldigt bra.

 Rolig film med massa skratt. Det enda minuset var alla som skulle snacka under filmen och skratta överdrivet. När vi kom dit fick fick vi gratis popcorn och en cola och sen när vi gick fick vi en gratis t-shirt och en kortlek,  haha.

Nu ligger jag i min säng dricker cola och kollar outsiders när jag egentligen behöver plugga.

 Nu säger jag inte detta för jag har emot någons intressen eller något. Men vissa är ju extrema. Det är en tjej på outsiders som samlar på dockor och hon ser dom "som mina egna syskon eller familjemedlemmar"... hallå ? Hon tar med sin dock överallt och låter den sitta med när hon äter. Hon syr kläder till den och snart ska dockan få en pojkvän, för hon tycks behöva en kille. Seriöst dom är dockor ! Hon är inte heller 4 år som man var när man lekte med dockan. Nä utan hon är 25-30 .

Nu ska jag sluta håna folk för deras hobby och börja plugga lite. hehe . kössen !

saknar dig älskling ! ♥


Sckooolan

Tjosan i trosan !

Nu har jag äntligen slutat för dagen, lååång tråkig dag. Vi ska gå förbi biblioteket och ta fram lite fakta om kameran. Sen in till satn och äta och vid halv 6 blir det bio med tjejerna. Vikke skulle tydligen inte med nu heller, så får väl ses nån annan dag igen. Men nu måste vi kicka , julia har slutat.

Ha det bäst sötnosar .
Fin bild jag hittade på datan ;)




Missing my baby !

Ehm filmen hade jag redan sättt så jag kollade inte så mycket. hehe satt vi datorn istället. Reklam nu men orkar inte kolla slutet. to much drama ! haha. Ska iaf gå och borsta gaddarna och lite sånt, sen blir det sovdags. Ha det wunderschön !

Godnatten


Filmtime ! <3

Nu sitter jag åter ensam i min säng.

Sitter och dricker oboy och smsar med min älskling som nyss gick. Att vara nykär är det bästa som finns. Alla andra tycker man är jättejobbig när man berättar samma saker hela tiden, hehe. Men det är så det är. Nu ska jag kolla på en film på 3:an

 "galen i kärlek".

Imon blir det skola, äta i stan och bio.

Nu ska jag checka film, ha det bra !


Träningsvärk nästa !

Hemma igen efter ett stenhårt pass på gymmet, väldigt kul var det också. Och imon kommer jag ha världens träningsvärk i låren. Och vi avslutade det hela med att äta på donken, hih (Y)

Nu sitter jag i sängen med christoffer och lyssnar på 08s sommar plåga som har en väldigt söt text.
Skulle vart med vikke idag, men hon mådde inte så bra så vi tar det i veckan istället. Och imon blir det bio igen, myyys !

Sommarplågan 2008 !




Skräckis time !

Hemma igen efter en kväll ute.

Först blev det bio med älskling, hur mysigt som helst ! Sen åkte jag vidare till Emma, där vi var några kompisar och umgicks. Det blev väldigt snygg dans, mycket snack och mycket skratt.haha . Vänner är en av dom bästa sakerna som finns. Så tack Matte, Esi, Albin, Emma, Amelia, Sandra och Julia för en rolig kväll !

Jag lovade Albin Mattson att jag skulle skriva om han, men jag får ta och göra det nån annan dag, orkar inte lägga in bilden just nu och så. hehe. Han beskriver sig själv som en kille som inte gillar musik, stickade tröjor eller joggingbyxor, haha internskämt !

Imon blir det mrl med ampe och emma och sen träffa vikkeslikke ! :)

Nu ska jag kolla på "jag vet vad du gjorde förra sommaren.." en liten skrcäkis, mii love !
Fast nu vill ju christoffer prata i telefon så får se hur mycket jag kan kolla, hehe



Ha en fortsatt bra kväll många kyssar från mig





.

Hemma från tippen, Var på tippen och lastade av och slängde alla grejer vi lastat på på bilen. Sen efter det åkte vi och köpte blommar och fikade, rolig lördag !

Har duschat och fixat mig nästan och christoffer är här. Men mitt smink har fortfarande Sara bengtsson. Och jag är illa tvungen att klara mig utan det. Hur ska det gå ? kan ju inte visa mig ute så. hehe

Nu ska jag sluta skriva, snart äta middag och sen bio. Ikväll blir det väl att vi tjejer säger hejdå til sandra. Hon ska ju bort en vecka till sälen. Men det är bara om jag får nån tid. Så hoppas julia rosén kommer ihåg att smsa mig !

Adios


Lyfta grejer ?

Nu har jag ätit frukost, legat och degat i sängen lite.

Väntar till Sara ska vakna så jag kan möta henne och få mitt smink, måste ju ha det !

Vid 3 kommer christoffer hit och nu emellan ska jag hjälpa mamma och tom med att lyfta grejer, kul ! -.-
Skriver mer när jag är klar.




En ny dag

Godmorgon godmorgon !

Vaknade precis av att tom skriker att vi alla ska vakna, också ett sätt att vakna på. Fick iallfall sova ut lite. Somnade igår halva 12. Jävligt skönt måste jag säga. Men jag råkade somna med datorn, tv på och så glömde jag borsta mina gaddar..

Nu skriker dom på mig att det är frukost så jag får väl kila ner, hörs sen.

 

ändrade planer - hemma

Heiheihei och åter hei.

Min kväll blev inte riktigt som planerat. Känns som jag har varit runt i hela jävla göteborg, höhö. Efter skolan åkte jag hem fixade lite sen vidare till sara, det blev lite fördröjningar på allt. Sen åkte vi vidare till big K som Emma och sandra brukar kalla det *host* töntar *host* . Anyway där plocka vi upp people och lakrtistglass. Och lite knas och knäs klockan blev mycket och som grädden på moset ville mamma att jag skulle sova hemma. Så då sket jag i allt istället. Tog bussen och åkte hem, och det är nog mina tår väldigt glada för.

Satt helt ensam på hela bussen på vägen hem och på 2 sekunder hade 30-åriga fulla rockare fyllt alla jävla platser. Kände mig lite mobbad, hhihi. Men vad ska man göra ? Nu ska jag iallafall lägga mig och kolla på film, så kan jag sova ut väldigt länge och skönt. Jämfört med vad jag hade gjort om jag vart kvar med tjejerna och ätit lite lakritsglass, hehe. När jag stack hem så åkte dom vidare till nån kille som hade krök. Hoppas dom fick det kul.

Hoppas ni haft en mysig, lite mer varm fredag än vad jag har haft. !♥


Friday !

Om ni undrar varför jag inte uppdaterade någonting igår, kan jag nu berätta varför.

Först när jag försökte logga in, hängde datorn sig.
Sen kom christoffer och då ville jag inte vara osocial och sitta vid datorn
Efter det skulle jag träna, och när jag väl kom hem pluggade jag lite sen somnade jag.

Så nu vet ni varför. Det kommer förmodligen inte bli så mycket uppdatering på vardagarna eftersom det är så mycket plugg och massa annat då. Idag ska jag till hemlig ort och busa lite. Haha nä, så busig ska jag inte vara men jag vet inte vart jag ska men ska vara med en kompis iaf. hehe

Imon ska jag träffa christoffer och på söndag blir det mrl och TRÄFFA VIKKKEEEEE ! :D:D

Så ser min fina helg ut, nu ska jag göra mat, packa, skicka so uppgift och söka gymnasium.
Adios !


Onsdag !

vart hemma hos älskling hela dagen, kvällen. Haft en helt underbar dag. Kan bara säga att jag är kär i denna killen. Så jävla underbar. Hihi. Nu sitter jag i min säng och pratar i telefon. Men snart blir det läggdags eftersom jag är såååå jävla trött. Imon blir det skola, sen plugg och träning. hehe fin dag ! (y)

Skriver mer imon. och sorry för bad uppdatering..


Hos ampeee !



Hemma hos ampe på håltimman, sitter och lysnar på musik och snackar lite. Har precis bytt kläder och fixat oss lite. Lektionen innan åkte vi nämligen pulka, hhaha fan vad skoj det var. Jag och Emma hade iallafall kul. Jämfört med vissa andra som tröttnade efter ett åk *host robin och amelia host*.

När vi kommer tillbaka blir det no och so, sen åker jag och Amelia till stan. Efter det åker jag hem till min älskling och kommer hem ikväll. Skriver mer då. Nu ska jag och ampe göra mat, det går säkert bra eftersom jag e kung i köket.  Ha det så sött nu, adios !


Guten nacht

nu ska jag nana, godnatten !


The summer of 09

Några fina soldagar från 2009 ! ett år av massa minnesvärda stunder, massa !


At the cityyy !

Kom hem för en timma sen ungefär, eller något.

Jag  måste bara säga att min klass e världens knäppaste men jag kommer sakna alla, eller aa nästan alla, hehe. Elakt av mig. Och om någon undrar så är jag och david bäst på fyramanna kotte eller tecknet som det också heter. Och nu till dagens dagordning.

Efter skolan gick jag och Emma hem till henne, hon fixade sig, jag låste in mig på deras toa. Och när vi var klara med allt sånt åkte vi in till stan och åt våran berömda räkmacka och avslutade med choookladkaka ! Tack för du finns världens bästaste vän. Satt och pratade om allt som vanligt. Avslutade med en liten shoppingrunda, eller det blev 2 affärer men ändå. Jag köpte en tröja och armband iallafall.

På vägen hem när emma hoppat på 40 bussen och åkt hem, fick jag syn på JB. Ytterst pinsamt. Ser han överallt nu. haha han såg iallafall mig men ingen sa något. Emma tyckte jag skulle hälsa men fuck no !

Sen såg jag ju en till spillefjonk, eller såg och såg gjorde jag inte. Människan gick precis framför mig, vi fick ögonkontakt men jag kopplade inte att vi känner varandra. Det var nog för jag pratade i telefon. Kom inte på att den var han förrän jag fick ett sms där han frågade vrf jag dissat honom. Så förlåt åter igen, haha.

Nu ligger jag i soffan och väntar på att maten ska bli klar. Ska skriva mitt so arbete och sen kolla paradise hotel. Ha det göttans, nu tänker säkert Emma alcen att mitt inlägg blev långt igen. Men jag skriver bara så blir det som det blir. Men nu ska jag sluta, ha det.


No lektion

Godmorgon godmorgon, nu har no och ska jobba om kameran men jag hittar ju ingenting !! När denna lektionen är slut ska är det slöjd och då ska jag fortsätta med min kjol. Nu måste jag nog fortsätta jobba, innan min lärare ser mig. hihi

Adios !


Jag och simon :) ! simon med s !!




Mitt braiga minne !

hoppsan glömde helt av bloggen idag.

Först var jag i skolan då sen följde manu och Jolin med hem till mig. Efter en stund kom Christoffer också. Vi kollade på film, snacka ja. Det vanliga. Vid 5 åkte jolin hem och nu har även Christoffer gått. Då blir det att jag måste plugga. Men just nu ska jag till varberg. Hahah du hörde rätt. Så jag kommer väl hem nån gång ikväll, ha det så bra så länge.


Pumsa sött

jag börjar bli lite pumsig och börjar må lite illa av allt godis och cola, hihi. Ska kolla klart på scream 2 och prata lite med älskling i telefon sen så ska jag nog sova. Börjar halv 9 imon så det blir inte så lång sovmorgon.

Godnatttti natti och sov så gott ♥


5-6 månader till solvärmen ?

Nyduschad, rakat benen och sånt. Känner mig väldigt fräsh. Extra frääääsch ! ;)

Nu ska jag gå ner och äta nåt littet sen blir det mys med film, cola och godis. hiih. Oyes jag är en godisgris.

 Måste bara säga att jag längtar till sommaren 2010. Tänk att slippa all denna jävla snön, kylan, tjocka kläder. Visst det är mysigt att sitta inne kolla film, ha ljus. Och allt sånt. Men är det inte mysigt att bada hela dagarna på sommarlovet och sen åka hem fixa sig för att sen åka tillbaka till havet eller sjön för att grilla med nära och kära ! mysfaktor där. Åhhh blir helt galen. För jag längtar verkligen till sommaren. Inte behöva 200 kg kläder för att inte frysa. Visst jag går inte med så tjocka kläder nu heller, hehe. Men ni fattar vad jag menar.

SOMMAREN 2010 SKA BLI ETT MINNA FÖR LIVET !♥

Tänk er en solig sommardag mitten av juli när ni ligger där på klippan och schteeeker. Redo att hoppa i plurret när som helst, ni kan inte säga att det inte låter lockande !

Björn rosenström - het


Hemma från match !

Jag måste börja med att alla kämpade jättebra på matchen idag !

Vi spelade jättebra den första halvleken, perfekt försvar och jätte bra anfall. 7-6 till dom tror jag det stod. Och sen kommer såklart andra halvleken och då gick det inte lika bra. Till slut tappade vi allt som var väldigt synd eftersom första var så bra. Bara att träna ännu hårdare och mer. You know what it takes.

Nu ska jag släppa den matchen, gå ner och duscha av mig allt klister på ben, armar, händer, håret. Det är väl enda nackdelen med klister att det fastnar överallt och går inte bort utan klister-väck eller matolja. Nog klagat om det, hehe.Ikväll ska jag lägga mig tidgt sätta på nån film, dricka te och bara mysa.

Denna helgen har varit fullspäckad så nu behöver jag vila. Imon skola. Hoppas ni alla haft en bra helg.






Godmorgon

Godmorning people !

Just nu sitter jag bara här i underkläder, rawr. Ska snart ta på mig och sen åker vi till körskolan för vi ska gå på handledarkurs, mamma, pappa och jag då. Sen efter det blir det hem byta om, äta och sen åka till samlingen för vi ska spela match. Lycka till till oss !

Nu måste jag fortsätta fixa mig, adios ♥


Home again !

Hemma igen efter en myskväll hos manu.

haha alltid lika kul med er tjejer. Busade och var oseriösa som vanligt. Dom gillar mina bröst väldigt mycket också. Lägger upp några bilder så kanske ni förstår hur knäääs vi är :D !









































know you see what i was talking about ? ;)

Nu ska lilla becca fortsätta kolla på filmen, ghost ship. Sen blir det läggdags. Godnatt !♥


Hemma hos manu !

Fick min tacos till slut.

Jag och Jolin tänkte sätta på en film, så smsar manu om att hon vill ha lite sällskap så vi tänkte what a hell. Så tog vi på oss våra kläder och går ut i kylan. Fem minuter senare så är vi hemma hos manu. Nu blir det mys med godis, chips, cola och film. Skriver när jag kommer hem och kanske lite bilder.


'

jag saknar dig älskling !♥







Äpplecider :D

Det skulle bli tacos det blev thailändsk kycklinggryta ! :(

Jag stör mig något grovt på personer som retar upp mig och som vet att dom gör det. Och jag måste bara säga att jag skämms samtidigt som jag är så jävla sur nu. Nu ska jag umgås lite med min älskade lillebror som tack och lov förstår mig ibland. Sen kommer jolin. puss på det !


Tacos time !

Nu somnar jag snart i sängen, dags att äta lite lunch/middag. Tacos blir väldigt bra. Snart kommer min joliiin hit också, får se vad vi hittar på. hehe jag vet inte vad jag ska skriva mer, är för hungrig. Ska springa ner och göra mat nu, adios


Öppethus, check !

Puh, äntligen hemma igen.

Min dag började med att jag försov mig, duktigt. Fick skippa frukosten, fixa mig sen sätta mig i bilen. Mamma och jag skulle nämligen skjutsa min lillebror till hans träning. Vi blev lite tidiga så efter vi gjort det åkte vi till frölundatorg och åt frukost på ett cafe, mysigt. Sen bar det av till hulebäck, och den skolan är verkligen såbra som alla säger. Den verkade iaf jättebra så den blir mitt första val.

Eftervi vart där gått runt lite och lyssnat på föreläsningar så åkte vi till polhem, missade precis en föreläsning så vi tog en fika och pratade lite. Sen gick vi in på nästa föreläsning. Och nu är jag då hemma. Polhem verkade också bra så det får bli mitt andra val. Skönt att jag har gått på alla öppethus som jag ville. Nu behöver jag inte tänka mer på det.

Snart kommer jolin, och manu hit. tror jag, haha. Vet inte vad vi ska hitta på, men något blir det väl. Och imon ska jag upp tidigt igen för att gå på handledarkurs. Men nu ska jag gå ner eller något, ha en fortsatt bra dag.


I min ensamhet

tjolllahopp

här sitter jag i min ensamhet och dricker oboy, hehe. Imon blir det som sagt öppet hus och sen vara med joliiiin. Nu ska jag zappa lite på min fina 1200-tals tv och se om det finns nått tittbart. haha om man nu säger så. Saknar att ha nån här nu. Lite ensamt. Och det är fredag också. Då ska man verkligen inte sitta ensam, fast jag har iofs fått gjort lite saker som jag var tvungen att göra. STÄDA MITT RUM. hahah behövdes verkligen, bytt sängkläder också så nu blir det nya lakan att sova i. Älskar nytvättade lakan. Men nu ska jag sluta att tjöta.

Ska upp tidigt imon så adios och schlaft gut !


Friday !

Det blir att jag stannar hemma ikväll, så det var ingen mellanlandning förut.

Det blev landning, haha. Tänkte åka hem till Ampe eller Pepparkakan aka Emma alcen. Men jag orkar verkligen inte det. Hatar den jävla snön nu. Det är inte kul längre. Vi fick en vit jul nu kan den försvinna, tack :)

Så ikväll får jag väl kolla film, data. Aa sånt man gör när man har tråkigt. För jag är för lat för att gå utanför dörren. Så om det är nån som har tråkigt är det bara att komma förbi. Dörren är alltid öppen :D !

Imon ska jag på öppethus, hulebäck. Kolla det stället och sen blir det att jag spenderar min dag med joliiin. Thats my saturday. Nu får ni haaae de göttans !




Mellanladning !

Hemma och mellanlandar

Kom hem runt två, en stund senare träffade jag min älskling en snabbis. Mer hann vi inte ses. Bara hans närhet gör mig glad så jag överlever väl några dar. Nu ska jag går ner och äta något. Får se om det finns något gott jag kan laga till. Sen får jag slå en signal till Emma och checka läget, om jag hittar min mobil det vill säga...

hahha oj, min mobil låg visst brevid mig. hehe. Nu blir det matlagning och tv tittande. Ha en underbar fredag !


Sovdags :)

kollar film på 6:an men ska försöka plugga lite, sen blir det sovdags ! Godnatt ♥


Sommaren 2008 något jag saknar !

Turkiet, ett minne för livet !



Jag, Isa och Enisa. Vill vara brun igen :(



 


Snart träning !

Snart träning.

Tills nu har jag pluggat lite, ätit middag och bytt om. Sen ikväll efter träningen blir det lite mer pluggande så det verkligen sitter. Hoppas jag gör sen nu bara. Det brukar bli att jag planerar "okej nu pluggar jag då och då" men sen tänker jag " eh, jag gör det sen, jag hinner" men det gör man inte. Så nu är jag ute i sista dan igen. Haha så likt mig, tyvärr. Glömmer att lägga in dagens outfit bilder så idag har jag faktiskt kommit ihåg det. Men nu ska jag packa ihop dom sista sakerna så skriver jag efter träning. Ha det så bra !

Dagens outfit



svarta spets tights
vitt linne
brun långarmad tröja
smycken
uggs, varmt om fötterna !


Älsäääään snart hemma :D

home in my beeeed !

Hemma igen efter en tråkig skoldag. Ska slappa, kolla lite bloggar och sånt sen måste jag plugga. Äta middag och sådant. Och sen då träning. Efter träningen blir det paradise !

Och eftersom det är torsdag kommer min bästa sötaste vän hem från egypten !! :D:D:D:D

Som jag har saknat henne, en bit av mig har vart borta. Men snart är hon äntligen hemma. Åhh vad jag längtar, älskar dig emma elsa alcen ! ♥



Nu ska jag checka lite bloggar, adios !



 


In the schoool !

Tjollahopp !

En liten rast och har man inget för sig så varför inte skriva lite. Eftersom jag och Amelia har så mycket för oss har vi gått runt i skolan och inte gjort någonting. Väldigt kul. Not. Snart har vi musik och sen ska jag hem, ta det lite lugnt innan min träning börjar. Får se om jag hittar på något emellan skolan och träningen.

Ha det bra så skriver jag sen :)




Haammma :D

Home again,

nu ligger jag i sängen med brooshan och kollar på amarican pie. Snart blir det läggdags. Imon är det skola och sen träning. Vet inte vad jag ska skriva just nu så lägger in några bilder från min mobil av dagen. 

Dagens bilder:



gympan - lisa och issa som jag och dampe fuckade på pingis/badminton



gympan - dampe !



de tre muskeltörerna :D

håltimman - viker flygplan.. hahah ?



sexy ass or what ?

håltimman



Dagens outfit

ribbade strumpbyxor
vitt linne
jeans tröja
smycken
vita converse




At pamelas place !

Är hos sandra, väntar på att resten av folket ska komma.

 Sen blir det mys med glass och sånt. Väldigt mysigt. Får väl gå hem ensam sen, åker bussen med amelia men får gå själv sista biten. Aja ska inte klaga det är ju min sötnos födelsedag. hihi. Nä nu får jag vara lite social. Skriver när jag kommer hem och är helt ihjälfrusen :)


Håltimma, skolan !

Håltimma, då blir det lite blogg i tjejrummet.

Stackars Sandra fyller ju 16 år idag. Och då har vi en tradition på vår skola att den personen ska bli äggad. Så killarna letar efter Sandra medan hon gömmer sig på nån toa. Haha stackarn. Man blir inte heller bara äggad utan också yogutad, filad, tomatsåsad , aa you tell me. Man får inte ägga inne så killarna sitter i entrehallen och väntar på att hon ska komma och sen putta ut henne. No lifers, vi vet !

Iallafall, Grattis till dig älskling. 16 år idag, hurra till dig. Älskar dig, sandra the one and only !

Efter denna håltimman har vi no och so. Sen blir att dra ner till gymmet, springa lite. Göra benövningar och sen åka hem till sandra och fira henne, filmmys eller något.

Skriver mera när jag kommer hem, eller när vi kommer till sandra.
Ha det så bra !



Denna fina bilden hittade jag på datorn på Amelia och mig.



Och detta är en bild på Sandra, grattis igen gumman !!
 

 


Sleep tight

Nu är paradise hotel slut för idag och det är tid för mig att lägga mig, sov gott och godnatt ♥♥

 


My list !

Snodde den från jolin, tack gumman ;)

Namn:
Rebecca
Född: I januari, vintern !
Favoritfärg: svart,vit, och lila
Favoritmaträtt: tacos,och lite andra saker, fisk. Nästan vad som helst..
Favoritklädmärke/affär: H&M
Jag brukar beskrivas som: haha jag har ingen aning snäll ?

SENASTE:
Personen du tänkte på:  Chrsistoffer
Gången du spydde: Ett år sen kanske..
Gången du grät: förra veckan i think.
Pizza du åt: längesen !
Gången du var i Göteborg: Bor i gbg <3
Gången du var i Stockholm: v.48 tror jag
Gången du var full:  hehe... jag full, tror ni själv på det ?
Gången du var hög:  haha every day ofc..
Personen som såg dig gråta: ehm, såg såg, christoffer kanske.
Pinsamma saken som hände: haha tror du jag tänker ta upp det här.

ANTINGEN ELLER:
svart eller vitt
hund eller katt
ut och festa eller hemma och mysa
tvspel eller datorspel
singel eller upptagen
film eller bio
lunarstorm eller helgon eller playahead (inget av det)
sommarlov eller vinterlov
choklad eller lakrits
högerhänt
eller vänsterhänt
coca cola eller fanta
pizza eller kebab
älska eller älskas
leva
eller dö



Trött !!

Godmorgon, det är väl så man säger när man vaknar. 

Haha jag vaknade iaf upp för en stund sen. Var med christoffer en stund, sen var han tyvärr tvungen att gå. Hoppas det ordnar sig sötnos. När han gått blev det thai mat. När klockan var runt 6 var jag lite trött så jag gick upp och la mig för att vila lite. Men jag somnade direkt. Och sov till nio alltså tre timmar. Nu ligger jag och kollar på 2 ½ men, sen blir det paradise !!

Sen måste jag verkligen lägga mig och sova, börjar ju åtta imon, väldigt kul. Sen iväg och träna efter det blir det filmkväll hos sandra. Mysigt.

Och om ni vill se några snygga helt sprillans nya videor checka SANDRAs blogg ! :D


tolfte januari !

goddag alla goa folks !

har precis kommit hem från skolan , vart en tråkig och lugn dag. Imon blir det springning på sporti. Och såklart skola innan. har inte så mycket att skriva, så skriver ikväll istället när christoffer har gått.

 Puss och kram ses på stan ♥


godnatt alla...

0-4838a66c1a8a629bccfa418c4603d7c6.png

Kolla varifrån!

godnatt alla söta läsare! Bad uppdatering men så blir det ibland. Idag fick jag köpt en mobil till pappa såkunde jag ta hans, det tackar vi för. Men nu ska jag dejta min fina kudde. Det är en dag i morgon också. Skriver mer på min blogg imorgon. Godnatt <3


Godnatt sötnosar :D

Nu ska jag snart lägga mig, eller nä. Det ska jag inte.

 Jag ska snart gå ner och hämta lite chips..och sen sätta på en film. Eller om det går något bra på tv. Första falk filmen går ju nu men den har jag ju redan sätt. Så hoppas det finns något annat för lilla mig. Imon ska jag kolla på 4-6 på falkfilmerna. Men jag har hört att dom inte ska vara lika bra. Synd isåfall. Nä nu får jag sätta fart. Kan inte vara uppe hur länge som helst. En film, sen sova. Hoppas ni haft en underbar dag ! ♥



Söndag 10/1

Mitt humör var verkligen inte på topp förrän jag loggade in på blogg.se och fick se några fina komentarer.

 Tack så mycket, älskar verkligen att få komentarer !

Nu är jag iallafall hemma hos mamma igen efter mycket slit hit och dit. Min dag började med att jag gick upp tog på mig kläder åt frukost, sen gick jag iväg till gymmet. Körde ett litet pass där så imorgon vet jag en som kommer ha träningsvärk, haha. Efter jag och amelia var klara följde jag med henne en bit och tog sen då bussen från henne. Men den var för tidig så jag missade den, fick istället ta en som gick en halvtimma efter. När jag äntligen kom hem till pappa som bor far far away var jag helt stelfrusen. Det är ju inte så jättekallt ute, men VINDEN !

Hos pappa duschade, åt och packade jag. Sen var han så snäll så han körde mig till mamma. Jolin skulle egentligen kommit hit med hon orkade inte gå, förstår henne ändå i detta värdet. Min kusinknas försökte också få ut mig, men jag orkar inte gå runt och frysa. Dessytom behöver jag vila lite. Bara vara själv, varva ner...

Imorgon efter skolan sticker jag och jolin och köper en ny mobil, men inte till mig. nopp. Jag ska köpa en till pappa så får jag hans nya. Han köpte en han inte gillade och jag tycker den e okej, så varför inte ? Jag har inte så jättemycket pengar så jag kunde ändå inte köpa nån dyrare än hans. Så imon blir det att köpa mobil sen åka och byta. Och så stannar jag där över natten. Ska vara barnvakt. Jippie ! -.- hahha nä. det är inte så farligt.

Nu har äntligen mina bilder förts över till mitt extra minne. Min data e ju så seg så måste föra över alla bilder. Och nu e det klart. Ska checka några bloggar nu, ciao !


Alone :(

Jag har verkligen blivit sämst på att uppdatera.

Men jag hinner inte gör så mycket saker hela tiden, hehe. Just nu sitter jag ensam hemma och kollar film. Det är skönt att vara ensam men inte på kvällen eller natten. Är jättetrött och vill verkligen sova men kan inte lägga mig nu.

Och så är jag jävligt trött på vissa saker som händer. Hur vissa personer hanterar vissa saker. Och när jag ändå håller på kan jag berätta att jag kastar min mobil snart. Den hänger sig hela tiden, samtal avbryts och om den fryser går det inte att stänga av den. nej då måste man ta ut batteriet. Åhhhhhhhh får flipp. Jag köper snart en ny, några förslag ?



Hemma efter en lång dag!

Äntligen hemma igen efter en lång dag i skälltorp. Jolin sov här , vi gick upp vid 8 och åkte till skälltorp. Sen har jag vart där hela dan. Jobbigt men ändå ganska kul. Nu ska jag äta bakpotatis och sen vara med christoffer. Skriver mer ikväll, inatt eller när det nu blir. Ha en undebar lördag och festa ordentligt !!




Hej hej , såhär söt är jolin när

5d8659c90b2e0b955ec074d1697fbd12.png

Kolla varifrån!

Hej hej , såhär söt är jolin när vi sitter och tar betalt vid entré. Vi har väldigt kul, om ni undrar, skriver mer när jag kommer hem, ikväll alltså, puss


I skolan

godmorgon godmorgon !

Just nu sitter jag i skolan och nästa lektion börjar om en kvart. Och då tänkte jag att jag kunde skriva lite eftersom jag inte skrev igår. Efter träningen mådde jag inte bra så jag tänkte jag att jag skulle sova tidigt. Men blev det så ? nej. Först kollade jag film, sen förskte sova, läste lite, gick ner och pratade med mamma, gick in och duschade. Och sen blev det att jag somnade runt 1.. -.-

Idag blir det iallafall filmmys på kvällen. Ni får ha en underbar dag ♥


Tänkte sätta på en film och ligga och kolla på och mysa lite när det är så kallt där ute. Men det slutade med att jag nästan somnade. Så fick jag ett litet gulligt sms att vi kunde hitta på nått innan träningen, och visst kunde vi det. Så nu sitter jag och väntar på att personen i fråga ska bli klar. Sen tar jag bussen in, sen träning och efter det blir det hem och sova. Eller nästan så blir det iaf..

Saknar mina små smurfar, ni vet vilka ni är :( ♥


Bilder från snödagen !














Miss you !

goddag alla bloggläsare!

Kom nyss innanför dörren, jag och min lillasyster har nämligen lekt ute i den fina snön. Visst det är lite kallt, men ändå frikst härligt väder. Och nu kollar till och med solen upp. Ett riktigt fint vinterväder. Men när jag var ute tappade jag min kamera i snön så den e fuckad nu. Skärmen funkar inte. Väldigt smart gjort av mig, jag vet.

Hoppas den fixa sig själv nu när den har vart inne lite i värmen. Annars vet jag inte vad jag gör. Det är lite typiskt att allt ska gå sönder samtidigt. Min kamera, min mobil. Tack och lov funkar datorn ! (L)

Nog tjatat om allt det. Snart ska jag äta lunch för första gången på tre veckor typ. haha dåligt av mig men det blir lätt så på lov. Efter det blir det att chilla hund. Kanske sätta på en film. Och sen ikväll ska jag träna. Meuus.

Ha en underbar dag !




6 januari !

Runt tre kom christoffer och vi gjorde inte så mycket , myste kollade film och snackade. Han är verkligen den bästa , finns alltid för mig och går i snöstrom bara för att vara med mig, hur gulligt är inte det ?

Han gick runt 8, då gick jag ner åt lite och sen kollat på tv med pappa. Funderar på att lägga mig ganska tidigt. Det är ju trots allt skola på fredag -.-. Åhh vad jag längtar..verkligen..inte !

Nu ska jag checka runt lite på andra bloggar så kankse jag lägger mig sen. Isåfall godnatt :)

ps. Idag fyller min kompis madde år, så grattis till henne


Katten gusatf !

godmorgon, vaknade vid 12 då jag gick ner och åt frukost.

Och lite efter det åkte Paulina och Sandra. Så sitter jag i soffan och kolla gustaf, haha bäst är ju den katten. Ska nog bara ligga och lata mig hela dan. Blir kankse att jag träffar christoffer, om han orkar komma hit. Och senar ikväll åker jag kanske till backa och säger hejdå till emma och det jävla vädret vill ge sig.

Är iaf väldigt trött idag, somnade 4. Inte så smart eftersom jag måste vända på dygnet. Börjar ju skolan om 2 dar, jippie -.-

Nä nu ska jag fortsätta kolla gustaf, ha det bra !




Snart släktmiddag :)

Nu är jag färdigfixad, har duschat, sminkat mig, valt kläder och allt sånt.

Och för första gången är jag klar i tid. hih. Duktigt av mig verkligen. Undra vad jag ska göra nu i 50 min bara. Jag hittar säkert något sätt att fördröja på. Slänger upp en bild på dagens outfit och si hörs vi när jag är tillbaka från mormor och morfar om jag inte bloggar där i från eller mobilen. Ha det bäst !



svarta tights
tight vit blå blommig tröja
svart lång "väst"
Armband och klocka




blogging time !

awake !

har ätit frukost och busat lite med lillasyster. Just ni sitter vi båda med våra datorer , haha yes you heard me. Snart ska jag böraj fixa mig för jag och Angelica ska iväg på släktmiddag, kalkonmiddag. En tradition. Sen efter det kör min lilla mamma hem mig och akke, så kanske paulina och sandra kommer hit. Jätte länge sen jag träffade dom.

Nu ska vi tydligen dansa, hahha. Ni får ah det så bra.





Dags att chilla hund !

nu känner jag mig lite pumsig, så ska krypa ner i min lilla stökiga säng. Och med lite popcornsmulor här och var. Tack christoffer och angelica (Y)

Imon ska jag träffa sötnosen och sen passa angelica på kvällen, haha en ganska softsish dag. Ha det så bra !♥


Fjärde januari tvåtusentio !

Ligger ensam kvar i min säng, haha nä inte riktigt. Angelica ligger ju nyfiket brevid. Och när christoffer gick så sa hon; beccca, varför tog du med din kille hit ? hahah jag ba, får jag inte det. Då svarade hon bara jo och skrattade. Silken fråga ändå ... haha

Är iallafall på väldigt bra humör, och det är bara för att min älskling finns. Och han gör mig väldigt väldigt lycklig. Nu är du min och jag din, vi två mot världen älskling ! 4/1 2010 (LL)


Frågestund !


4 januari

Godmorgon godmorgon

var tvungen att gå upp nu eftersom bulten skulle ha käk och sen måste han gå ut. Jag är ju lite lat av mig så Emma fick gå ut ensam. Men hon kommer snart tillbaka och då blir det frukost för våran del. Efter det ska jag dra mig hemmåt och träffa x.

nu har jag inte så mycket att skriva förutom att folk utan liv måste förstöra andras, lite synd faktiskt. Men inte så mycket jag kan göra åt saken.

Ha det så bra !

p.s idag fyller faster mia år, grattis till henne ! :D


at emmas place!

Nu ligger jag i emmas stora, fula, obäddade säng. Ganska obekvämt måste jag säga. Kolla precis på smala sussie, en jävligt sjukt film. Haha sjuk humor. Blir att jag spenderar min natt här, och imon ska jag träffa mr x.
mys på det.

nu ska vi tydligen följa julia ? mest troligt inte. Jag och Emma behöver mat. Och det är nu. Och så skulle jag bli väldigt glad om den "jefla apan" slutade störa mig på msn. Tack, ha det bra och take care !


Hellu nu sitter vi på café med t

0-21074f5f6294b86ab9b03563c5b55a6c.png

Kolla varifrån!

Hellu nu sitter vi på café med tjejerna, issa kanske sover över inatt, mys på det:)


Släktkalas

hejsan hoppsan !

Just nu har vi lite släktkalas här, och såklart kommer alla jobbiga kusiner då. Inte issa då ! När alla gäster har gått blir det att vi drar in till cafe och sitter där och myser, mysigt värre, haha !

Och jag har hållt mitt nyårslöfte, duktigt av mig. Tycker jag.

Nu måste jag sluta skriva och vara lite social, ha en underbar dag (LL)


Grattis till mig ! :D

Nu idag denna dag blir jag nämligen 16 år ! hihih.

 Hoppas ni får en lika underbar dag som jag. Ska på cafe ikväll och fira med mina babes, hoppas dom bjuder mig (A)






lite bilder från nyår!


















DAGEN MED DAMPE !

hahah avundsjuka på k***A killarna ?  eller vad ? jag misstänker ett bloggkrig :D !

hahah så kul man kan ha. Nu har jag och Amelia kollat klart första falkfilmen, ska fortsätta sen ikväll. Vi har också hunnit baka en sockerkaka tills imon, då det blir kaalaaoos ! ätit middag och bara latat oss. Och just det vi har pärlat pärlplatta också.

Ikväll blir det väl röj på landet och dans i ladgården ;)

adios !


Backas skämt ! (L)

hahahahahahahhahah jag måste bara säga att vissa tjejer spelar över stort !
*a***a & ***a

dom skulle ju till big K***A men blev det så ? nej, och dom fick dissen av ******'s kåt objekt, yo go girl. haha lite fail där. ;)




Morgon morgon !

godmorgon, eller goddag. Beror på hur man ser det.

Själv vaknade jag iaf för 90 min sen. Väldigt skönt att få sova ut. snart kommer dampe, my love ! hit. Och då ska vi baka och lite sånt för imorgon ska jag ha lite kalas här. Jag fyller ju år då. hihi. Efter vi har gjort klart kakan så går vi ut och röjer sönder på landet. haha, skämt åt sido så vet jag inte vad vi ska göra. Basta på kvällen iallafall.

Imon blir det då släktkalas och sen cafe på kvällen, myys på det. Nu får jag och sitta och vänta på dampen, hörs senare idag.

Och jag måste bara visa mina skills på pärlplattning (?) `e man rutti så `e man ;)



och nu kom dampe !


Första januari 2010

helluuuuuuuuuuuuuuuuu bloggen, och välkommen in i 2010-talet !

dålig uppdatering, i know. Men när det är nyår har man lite annat i tankaran än att blogga faktiskt. hehe. Blev iaf en lyckad nyår och somnade runt halv 6. Kvällen började med att jag fösrt bowlade med pappa och hans kompisar, sen blev det restaurang. När vi hade ätit klart där var min pappa så snäll så han körde mig till Amelia, där kvällen fortsatte. Dansa till musiken som aldrig förr, riktigt trevligt var det. Runt 12 hade det kommit lite mer folk men sen drog sig alla ut och firade tolvslaget ute i kylan med några raketer.

Sen var det dags för "efterfest" haha, satannade i typ 5 min. Sen skulle alla dra, så då drog vi och träffade några kompisar. Blev lite si och så med det. Inget jag tar här i bloggen. Kvällen slutade iaf med att jag och Emma gick hem till mig vid tre, där festande var i full gång. haha. En lyckad nyår med andra ord. Bilder kommer imon eller ikväll.

Idag har jag vart med x och Emma, sen vid 5 åkte vi in till bergakungen för att kolla bio med; Robin, David, Peter, Jeppe, nån tvilling haha, Emma, Amelia, Sandra och Julia. Alla tjejer fick en plastring av Robin eller david, lite gulligt, hihih. Filmen var iaf mycket bättre än vad jag trodde den skulle vara, så det var ett plus. Imon sover Amelia över här, mer vet jag inte. Adios !


RSS 2.0