shoppa !

Imon är jag ledig, så då blir det lite shopping med amp, och cafe med några snygga brudar !

Nu ska jag fortsätta mysa med älskling som jag har gjort nästan hela dan. Åhh jag längtar tills imon, ärr shoppingsugen. På kvällen imon vet jag ej riktigt än vad som händer, men nått hoppas jag på.


p.s emma, i love you too ♥



say that you love me

Jag är så stressad så jag blir galen. Jag kännner att jag aldrig riktigt hinner vila. Är det inte skola, är det träna jag vill göra, är det inte träna vill jag träffa mina änglar, är det inte det vill jag hinna träffa christoffer. Jag hinner inte. Så snälla gud, kan inte dygnet bestå av 34 timmar ? Allt skulle bli så mycket bättre.

Nu det senatse dagarna, har jag varit tvungen att plugga hela eller delvis av dagen. Om man blir så trött av det, mega super trött. Jag blir speciellt trött eftersom jag och min bebiskropp måste sova typ tio timmar för att vara pigga. Men jag sover ALDIRG tio timmar, jag hinner inte.

Innan jag ska börja plugga, måste jag alltid sova en timma för att orka. Jag skulle inte bli förvånad om jag somnar när jag skriver detta. Jag är verkligen koma trött. Ska försöka lägga mig tidigt idag, skönt att vi är lediga på fredag ! SOVTIME !


bild från 09 på mig och min fula kusin ♥



sol och ljusblå himmel

Vilket underbart väder vi har idag !

Jag hade gärna satt mig ute i solen och bara njutit, men tyvärr måste jag plugga. Jag måste alltså skriva klart min geografi-inlämning. Och jag har ganska mycket kvar. Så det är bara att sätta igång.

Skriver kankse lite senare.



friends forever





tea not coffee

Skulle egentligen gjort massa geografi idag, men tror ni det har blivit så ? no.

Efter skolan gick jag hem och la mig en stund och försökte sova, väldigt skönt, mindre oskönt att folk skulle ringa mig just då. Nu ska jag bara läsa igenom tyska glosorna sen blir det te och desperate housewife. Måste lägga mig tidigt idag eftersom jag får huvudvärk när jag inte sover ordentligt.

Over and out !

5532411757_ab97d4ea10_z_large


hate school

Idag har jag bara gått i skolan, efter det åkte jag och mötte min festis bästis i stan. Satte oss på ett cafe där vi ville frossa. Älskar att frossa. Det är det nya liksom. Mycket gott blev det iallafall.

Sen blev det också en runda på stan, mötte både trevliga och bitchiga typer, usch ! Jag hittade tyvärr inte så mycket, jag var ute efter en svart maxi-klänning. Men när jag kommer hem sa mamma att hon hade en fast vit/cremie färgad, den satt ganska tight. Fast den blev iallafall min...

Nu ska jag plugga lite tyska och engelska. Puss på er


filmmys

Idag har jag inte gjort någonting. Utan bara tagit det lugnt.

Just nu håller jag på att skriva klart min engelska text samtidigt som jag och älskling kollar på luftslottet som sprängdes. Imon är det måndag, och då ska jag ha en heldag med festis ♥




släkten är värst

Runt fyra idag gick jag ut en stund i solen och träffade Lisa, och stephanie. Vi satt och pratade en stund i det fina vädret. Fast när det blev för kallt gick jag hem igen.

Jag åt lite middag, fixade mig lite sen tog jag bussen för att möta upp sandra. Jag kan ju tillägga att det verkligen inte blev som vi hade tänkt oss. Allt som kunde gå fel gick fel, funny.

Så vi åkte hem till mig istället och kollade på en film som började på tv, som jag nu fortfarnade kollar på. Efter den blir det nog att jag nanar. Är ganska trött nu.

släkten är värst




red

hopp vad händer idag då ?
NOTHING

som vanligt, behöver egentligen skriva lite på min inlämning men jag orkar inte. Jag känner på mig att idag är det en sån där onödig dag där inget kommer hända. + att mina vänner antingen är väldigt tråkiga och torra, eller så är de upptagna. Så ensam är man. såå megasuper kul.

Jag vill inte sitta inne hela dan som jag har gjort. Hittils har jag fixat mina skor och målat naglarna, haha. Det får väl bli en promnix med den bästa, mig. meeuuus ♥


,

bajskväll.

Igår efter träningen skyndade jag mig hem, slängde i mig en tacos och sprang ner till bussen. Riktigt taggad var jag, tänkte nu ska vi allt hitta på något kul. Det var ju ändå längesen. När jag kommer dit har julia aka knasungen på sig mjukis. Och hon och sandra sitter vid varsin data med massa chips.

Så hela kvällen satt vi i soffan och kollade lite big brother. Ingen lyckad kväll. Visst det var mysigt, men inget jag hade ställt in mig på. Och som grädde på moset fick jag sova ensam, jag ville ha lite mys, men nej.

Nu ska jag gå ner och äte frulle, ha deee




sleeep tight. Nu ska jag sova, är trött som ett as !


Våffeldan idag änna !

Skönt att få sluta lite tidigare idag. Sen jag kom hem har jag bara legat framför tv.

Men snart ska jag ta bussen till gymmet för att sola lite och sen köra mrl. Jag känner på mig att jag kommer svettas mycket. Ikväll har jag fortfarande inga planer men det ordnar väl sig.

Nu måste jag göra lite mat innan jag drar mig. KÖSSSES


Tigerkaka

När jag kom hem efter skolan gjorde jag milkshake/smothie till mig och min kärlek.

Efter som jag är tillsammans med världens sötaste tjockis så ligger det en tigerkaka i ugnen och väntar. MUMS, tjockisar är vi allihoppa !

Imon äre fredag, vet ej vad jag ska hitta på faktiskt. Idag blir det plugg och mys med hjärtat. ♥




23/3

Nu har jag både gjort svenskan, läst historia och sovit en timma.

Älskling är här så nu ska vi sätta på en film och bara gosa. Utanför blåser det så in i helvete, jag börjar undra om tak kan blåsa bort. Har vi tillräckligt starka vindar i svergie ?


Våfflor

Ganska skönt med inga lektioner idag. Det var bara några föreläsningar vi skulle gå på. Jag var väl hemma runt tre tror jag. Då gjorde jag våfflor till mig och lillebror eftersom jag är världens bästa syrra  !

Men nu blir det lite plugg, jag ska kolla igenom svenskan igen. Läsa historian och försöka lära mig tyska orden. Sen efter det tänkte jag ta en lite power nap. Huvudet sprängs snart och jag känner bara att allt är bajs just nu. Men det ändras väl snart..





everything has an end

Tumblr_lieu15fcpr1qcoda9o1_500_large






,




heaven doesn't seem far away

Nu har jag ju glömt bort att äta för att jag pluggat så mycket. Och sen senaste inlägget fastnade jag vid datorn så jag har inte haft en tanke på mat. Så nu är jag suuuuuper hungrig.

Vad är mamma när man behöver henne ?

Tumblr_lcetrjv6xd1qbzfzjo1_500_large


fucking perfect !

shit vad jag är duktig. Nu är jag nästan klar med allting jag ska ha gjort idag.

Svenskan är nästan klar, ska bara läsa igenom, ändra lite saker och ta bort lite. Engelskan har jag inte kunnat göra så mycket på då min lärare inte har kunnat kolla igenom den och säga vad som behöver ändras. Men jag känner ändå att jag kommer hinna med att fixa det på torsdag eftermiddag.

Geografin håller jag på med nu, och är snart klar med uppgift 2. Mer ska jag ej göra med den idag. Ska bara skriva lite mer. (känns som jag skrivit för mycket). Och det bästa av allt klockan är bara fyra. Ohh så gossigt. Nu kan jag bara sätta på en film och mysa. Studeidagar är ändå ganska soft.

Fick lite besök av malin förut också, saknade malin ♥, jag har hunnit med mycket idag. Gick faktiskt upp nio så.. aja

Back to work, seee ya biatches !


i'm crazy about you, fjortizzzzz !


Det är för dig jag andas




frossa godis, check

Helt okej skoldag.

Nu ska jag bara göra lite mat, sen ska jag till gymmet och köra bodypump med amp. Sen ska jag föröska lägga mig tidigt idag. För imon är jag ledig och måste då upp ganska tidigt så jag hinner med alla inlämnigar jag ska skriva, fun life or what ?

På onsdag har vi ingar lektioner men ska vara i skolan och lyssna på föreläsningar. Ganska skönt ändå.

Nu måste jag sätta fart, haddeee


sunnyside !

Hemma igen efter en jättemysig helg.

I fredags var jag och sandra hemma hos julia och myste. Vi satt och snackade om allt mellan himmel och jord, skönt att man har bästvänner som alltid finns här. LOVE

Igår och idag har jag, Sandra, Emma och Amelia varit i halmsatd och kollade när backa a-pojkar spelade u-sm. De blev till sist en tredje placering, men jag tycker fortfarande att dem var jätteduktiga och kämpade på bra. Det blev många snygga mål och snygga räddningar !

Nu ligger jag och älskling i min säng och kollar solsidan, meuusigt. ♥




friends makes me happy

hallo bloggen !

Igår blev det ingen bloggning, men ni missade inget ur mitt faboulse life.

Snart jag ska gå till bussen för att sen åka hem till sandra, har bara mellanlandat hos mamma för att hämta lite saker. Ikväll blir det myskväll hos henne med söta bruds. Och imon åker vi till halmstad och kollar sm, så bloggningen kommer bli dålig denna helg.

Ha en underbar helg så hörs vi ;)


nytt i garderoben

Idag blir det plugg onsdag, förvänta er inte någon bloggning !
puss

Här kommer förresten sakerna jag köpte igår;



Skjorta -  Filippa k
foundation - hm
nagellack - åhlens
linne - monki



Förlåt var dagens ord.

Hemma igen efter en mysig dag på stan !

Det blev både sushi och supershiopping. I slutet började jag känna i mina fötter att det var dags att traska hem, och det gjorde jag. Jag gick min lilla väg hem i solen och bara njöt. Man kan ju inget än bara älska vädret. I'm in love.

Snart blir det middag och sen ska jag väl försöka skriva lite på min svenska inlämning. Bilder på det inköpta kommer upp senare.

tack Tilda, Ellen och Hanna för en mysig dag ♥






sun

SOLEN SKINER !

tänk vad mycket vädret kan förrändra humöret. Solen gör mig jätteglad iallafall. Jag har precis ätit lite frukost sen ska jag möta upp ellen och hanna i stan, vi ska ha det så mysigt. ♥




john blund has arrived

mina ögon kommer falla ihop när som helst.

Har precis suttit och pratat med ampe i telefon/skype/facebook och försökt skriva klart frågor om universum. Vi kunde alla utom två så det är väl helt okej. Fixar det imon.

Nu ska jag bara ner och borta gaddarna sen blir det en go sov. Imon blir det sushi med gosisarna Ellen och Hanna, sen blir det en shopping dag, som jag har längtat. MUMMS !

godnatt mina små vänner, sov så gott.


body pump

jag ger upp, svenska uppgiften får vänta tills imorgon eller några dar senare.

Nu ska jag gå och göra lite mat, sen åker jag till gymmet och kör body pump. Beach 2026, here i come !


pretty woman

Så jäkla skönt med studiedagar, vaknade precis, nu är jag pigg och riktigt utsövd.

Igår satt jag bara inne hela dan och försökte skriva på min engelska inlämning, det enda jag fick ihop var en liten mall om vad jag skulle skriva, haha.

 Idag ska jag kolla igenom svenskan och geografin. Svenskan  tror jag jag ska försöka börja skriva lite på men inte geografin efetrsom våran lärare först ville kolla vilka länder vi skulle välja.

 Igår satt jag iallafall ensam i soffan när alla hade gått och lagt sig och kollade på pretty woman. Aldrig sätt den klassikern förr, men nu har jag. Och bra var den.

Idag blir det som sagt plugg sen gym, body pump !!






you put the smile on my lips




Tankar blir ord

Dagarna bara flyger förbi. Klockan är redan fyra, och vad har jag gjort idag ? Absolut ingenting.

Jag sitter iallafall nu med datorn i knät och försöker hitta fakta till min argumentarande text i engelskan. Mitt ämne eller min åsikt är att jag tycker att sverige borde höja straffet på mord på minderåriga. Bara för att man inte är 40 borde man väl fortfarande stå sitt kast ? Kan man mörda någon, kan man fan sitta i fängelse också.

Jag sitter och läser therese rojas blogg (hon som blev mördad 2009 av två jämnåriga personer) just nu där hon skrivit om att hon är orlig för balen, och vilket gymnasium hon ska välja. Ett inlägg skriver hon att hon är så glad att det snart är skolavslutning och att hon inte har något mer plugg. Och jag tycker det är så hemskt, att ingen visste, att hon inte visste, att hon aldrig skulle få uppleva skoalavslutningen, eller sin bal, eller börja på gymnasiet. Hon hade inte ens behövt gå i skolan, jag kan inte låta bli att bli upprörd.


Dagen i bilder

min vampyr syster



cafe med festis




melodifestivalen

Innan jag åkte till stan så hjälpte jag min lillasyster att förvandla henne till en vampyr med lilla och rosa hår, haha.

Efter det blev det in till stan och äta räkmacka, min och emmas tradtion. Fick också köpt en bandu-bh. Kan visa bild imon. För nu blir det melodifestivalen med familjen och älskling ♥

bilder på min lillasyster kommer senare ikväll.


morning

Idag har jag bara hunnit äta frukost, ganska skönt att det inte behöver hända saker hela tiden. Lite senare ska jag åka till stan för att fika och kanske kolla lite i affärer. Mysigt. Ikväll har jag ingen aning vad som händer.


fredagsmys

Idag har det varit skola, som vanligt.
Fast de sista två lektionerna fick man gå hem och arbeta om man ville. Och vi har långhelg, (lediga på måndag tisdag) så jag har ganska lång tid på mig att göra klart arbetet.

senare idag blir det mrl på gymmet, sen hem och äta tacos med familjen och mysa med min äslkling. Det kommer nog bli en ganska torr och tråkig helg eftersom jag har lite torra vänner, hehe. Plus att jag har jättemycket plugg som ligger och väntar på mig.

Fast på lördag ska jag träffa min bästis festis och fika, saknar henne


emma och jag inför balen i nian




i love you




utlandsresor i sommar !

Resa nr 1:

Med mamma, Hennes sambo, Hans två barn och min bror
Vi åker till Grekland, parga den
30 maj - 6 juni

















här är några bilder på stranden och havet, hotellet vi ska bo på.

Resa nr 2:

Med pappa, bror och syster
vi åker till cypern den 29 juli och är där en vecka
















det kommer absolute upp bättre och finare bilder efter jag kommit hem från dessa två fina
platser, och jag kan nog garantera att platserna är finare i verklighet ;)

 

I'm afraid you'll never saticfied

glömde av bloggen igår när jag kom hem till pappa. Bilfärden gick annars bra. Igår läste jag bara lite samhäll och läste igenom tyska bisatser lite. Sen myste jag och äslkling framför tvn hela kvällen.

Idag kom jag hem för ungefär en halvtimma sedan. Ganska skönt att jag inte har så mycket plugg idag. Imon är jag ledig, ganska skönt det med. Så imon ska jag nog bara ta det lugnt och läsa lite i en svenska bok vi ska läsa.

Hela dan har det snöat och vart riktigt vinterväder, men när jag var påväg hem så såg jag att det var ljusblå himmel och sol vid havet. ♥




aj aj aj

träningsvärk !

man kan säga att jag känner att jag tränade igår, haha. Jag kom nyss hem från skolan och ska bara städa mitt rum(sur ut som tredje värlskriget), packa och sen kör jag till pappa. Sen måste jag plugga lite också.

Lite senare kommer bilder upp på de ställen jag ska till i sommar, längtar redan !


sushi

Efter skolan åkte jag och tränade på gymmet, årsen känns det som. Bodypump blev det och jag känner redan nu att jag inte kommer kunna gå ordentligt eller lyfta något som är tyngre än 2 gram. MAX !

Min snälla mamma kom och hämtade mig efter gymmet, så hade hon köpt sushi. Så gullig ♥ Och katterna är bort, hallelulja !! (vi hade min systers katter här några dar)

Nu ska jag springa tillbaka till tven och kolla top model, lalal.

KISSES


wallander och ansiktsmask


fina bilder på mig och älskling, och mer fint att han är mer intressad av wallander än mig, haha

Min söndag har bestått av plugg i soffan, med the city på i bakgrunden. Nu lite senare kom älskling, och då blev det tacos och nu mys. Imon är det skola igen, lovely ♥







I ♥ food

hela dan har jag varit hemma och bara slappat och städat. Fast mitt rum ser fortfarande ut som ett bombnedslag och jag har inte räknat någon matte, dumma mig.

Ikväll blir jag nog bara hemma, vi ska ha massa gäster idag så det blir en trerätters middag. Mumma.

Imon får jag ta tag i pluggandet.

Förrätt ;
räksalld



varmrätt;
fläskfile med champinjonsås (blä) och potatis och squashgratäng



efterrätt ;
hallon & jordgubbssorbet



14 månader

Ännu har en fredag åkt förbi.

Först var jag i skolan som vanligt, tre timmar matte bland annat, usch. Sen åkte jag och ampe till svenska s
mässan och kollade på hennes brors fina utställning. Minus att allt godis var slut, hehe. Efter det åkte jag hem och sov en stund, det var vädligt skönt och behövligt. Sen blev det tacos med familjen och vid nio åkte jag och träffade mina girls. Blev att vi åkte till ett krök som jag nyss kom hem ifrån. En helt okej fredag med andra ord.

Nu ska jag kolla lite tv, sen sova. För imon kommer det bli en rejäl pluggdag. Usch.

Idag (fredag) har jag och älskling varit tillsammans i 14 månader, och jag älskar bara han mer och mer ju mer tiden går. ♥♥


Mitt intressanta liv

Har inte gjort något speceillt varken idag eller igår.

Igår låg jag och älskling i sängen och kollade film/tv hela dan. Eller det som var kvar av dan efter jag kommit hem från skolan och sovit en stund.

Idag var det skola som vanligt sen har jag fastnat framfördatorn med något jävla facebook-spel igen, haha. Ovanligt. Snart ska jag kolla på historia filmen och sen ska jag leta upp någon tjusig dikt som vi ska redovisa imon på svenskan, förslag ?

btw, om jag skulle skriva en bok skulle den heta, mitt intressanta liv.




1 mars 2010 - 1 mars 2011

Ett helt år av saknad, jag kan inte sluta tänka på hur mycket du missat. Jag skulle vilja ringa dig och berätta allt som hänt, alla nya låtar, alla fester. Verkligen allt. Du är verkligen jättesaknad. Jag vill inte förstå att du är borta, så för mig sitter du hemma och spelar wii super mario. Det gör för ont, och jag skulle bli för ledsen om du skulle vara borta. Det skulle bli för tomt.

Jag skulle kunna skriva hur mycket bra saker som helst om dig hjärtat, fast de vet du ju redan om. Du har verkligen lämnat ett tomrum efter dig bästavän ♥

JAG ÄLSKAR DIG




Ett år sedan du försvann...

Hela dan igår spenderade jag i min säng med en bok som jag skulle ha läst till idag. Därför skrev jag ingenting, jag hann alltså inte. Från halv fem till tio, satt och och läste. Sen tog jag en paus, gick och duschade och åt lite. När jag duschat klart fortsatte jag läsa till tio över ett, då jag var klar. hehe. Jag ska nog inte göra så nästa gång.

Idag var det en helt okej skoldag, förutom att jag var väldigt trött. Efter skolan åkte vi till vickes grav och tände ett ljus. Jag kan inte fatta att det redan gått ett år, ett helt år sen hon försvann från oss. Obegripligt.

Du är saknad vicke, vila i frid


vicke , issa och jag på fjortitiden ! ♥
Älskar er tjejer


RSS 2.0