summer dresses





natt tankar

Jag vet att jag sa att jag skulle ta ett upphåll från bloggandet, men eftersom christoffer är bortrest ett tag kommer det bli många ensamma nätter och det är nu på natten mina tankar får liv. Jag satt och kollade igenom min blogg och på alla inlägg jag har skrivit. Shit vad mycket som har hänt sedan jag började blogga.

Nu när jag ligger här ensam i rummet, lyssnar på lugn musik och tänker på allt. Så förstår jag vad som verkligen betyder mycket för mig i livet och vad jag ska lägga mer energi på och tvärtom.

Det är ändå läskigt att vara ensam med sina tankar, speciellt mina. Jag kan få för mig vissa saker och släpper inte det förrän jag verkligen vet att det jag fick för mig inte stämmer. Nu babblar jag bara på om massa saker. Ni förstår säkert inte hälften. Men det är lugnt. Jag skriver mest för att bara få skriva av mig.




nytt i garderoben

Lägger in endast för att min lata vän inte orkar ta sig hit. Färgen är egentligen lite mer rosa i verkligheten. Men här är lite webbilder iallafall, kameran glömde jag hos pappa, hehe ;)










peace out



Jag funderar på att sluta blogg för ett tag. Jag tycker inte det är lika roligt längre och jag glömmer bara av det hela tiden. Nu har jag som sagt sommarlov. Då vill jag ha de på heltid, bilder från grekland hittar ni på min facebook.

facebook: RebeccaHeissler


Peace out




U r the reason y I breath !



Hela dan idag har jag spenderat med min gullia kusin. Först var vi i stan där jag hittade en jättesöt klänning som jag ska ha imon, varesig det regnar eller ej !

Efter det åkte vi hem till och jag lagade mat till oss båda, sen dess har vi bara kollat på tv, och för en stund sen gick hon hem.

Nu ska jag bara ta en snabb dusch sen ska jag nog lägga mig. Bilder på klänningen kommer imon ♥



Me and my bestfriend, coca cola

Endast en dag kvar sen slutar jag ettan !

Idag ska jag träffa issa lite, sen ikväll kommer älskling hit. Imon har jag studiedag så då åker jag in till stan med julle bulle för att kolla på en klänning till avslutningen. Bilder från grekland kommer komma upp. Ha tålamod ! ;)




RSS 2.0