VALBORG !

Förlåt för dålig uppdatering den är kass, men jag har som sagt inte tid.

Det händer saker hela tiden. Nu har jag snart packat ner alla saker jag ska ha med mig till emma. Sen blir det bara att äta fruksot och dra till skolan.

Börjar halv nio idag på grund av att jag ska ha nationella prov i engelska. Skönt att ha alla engelska prov avklarade sen. Efter engelskan blir det tyska, sen en tre timmars håltimma. Efter det svenska.

När vi slutar åker jag och emma och solar, sen ska ampe, emma och jag fixa lite. Sen dara vi vidare till some place. Idag är ju VALBORG FOLK !! :D:D:

men nu måste jag dra mig, adios

jag sover hos emma, hon har inegn fungerande data så det blir nog ingen uppdatering förräns lördag kväll




Godnatt

Nu har christoffer traskat hemmåt och ensam är man igen.

Nu blir det att läsa på dom tyska glosorna, sen lägga sig på dirr. Är koma trött. Hoppas alla haft en underbar dag, godnatt


Snart valborg, vår feelings :)

jag har inte varit så aktiv det sista och det beror på skolan, det är massa saker nu som ska fixas.

Betyg, läxor, prov och inlämningar hit och dit. Idag ska jag ta det lite lungt vara med älskling och läsa lite tyska och svenska. Så jag kan de bra tills på fredag.

Just nu åker christoffer och lämnar ett par nycklar till issa på skra bro, eftersom hon är lite klanitg och glämmer dom i skolan. Fast åt andra sidan var jag lika klantig som råkade ta med dom. höhö.


Såhär ser väderprogonsen för valborg ut just nu.

En sak jag längtar tills nu är fredag, valborg alltså ! . Den ska firas med mina älskade tjejer, dom jag trivs allra bäst med. Enda dissen är vädret om det skulle regna, men vad gör det när man har underbart sällskap, jo ingenting !


Bloggtorka

Hemma hos lilla pappa, har ätit middag.

Nu är det filmtittande på tv; pingvinerna från madagaskar. Angelicas val då. Klockan åtta ska jag ha tv:n för då är det top model - short people.

Imon skola, sen wet west.


at school :)

Godmorgon

Nu sitter jag i klassrummet och ska ha so, ska snart börja hitta fakta om latinamerika och deras problem. Men innan det blir det lite bloggning eftersom att jag inte hann skriva något i morse. Vaknade tjugo i åtta när jag egentligen skulle gått upp vid sju. Nu är jag iallafall här.

Idag blir det bara skola och sen packa och åka till pappa.


Här är lite fina bilder man hittar på skolans datorer, höhö





Bilder från tjejkväll hos ampe





Tack för denna veckan <3

Ska snart lägga mig, ska bara gå ner i köket och äta lite kvällsmat.

Vid sjutiden åkte jag och christoffer till det så kallade "bänkarna" och träffade emma och sandra satt och snackade ett tag men vid nio drog vi oss hemmåt. Sen kvart över nio har jag bara legat i sängen.

Imon blir det skola och sen åka till pappa, hoppas ni haft en mysig vecka. Puss
Godnatt


:)

svar till anonym:

Ja, jag och isabelle är riktiga kusiner, min pappa och hennes mamma är syskon.
Då blir vi alltså kusiner. ♥


Söndags träning

Hemma igen efter en jobbig träning, usch.

Men jävligt skönt nu. Idag ska jag bara ligga i min säng och göra absolut ingenting. Bara vara med sötnos. Kanske plugga om jag orkar höhö. Men nu måste jag hoppa in i duschen innan stoffer kommer. Fään nu kom han, höhö. skit samma måste dra.

Här kan ni lyssna på amelias nu favvolåt ;





Älskar er mest, ni gör livet till en fest !

blev en lyckad kväll till slut, tack älsklingar för att ni gör min dag.

Nu snart ska jag och emma åka hem till emma och jag sover där. Imon blir det mrl och sen blir det att kanske vara med christoffer. Skriver mera imon i think. Love to you, hoppas ni haft en mysig/underbar/festlig lördag !♥



kvällen hos emma för några veckor sen ♥

Hajdo

När som helst kommer ampe och emma och hämtar upp mig på deras hoooj !
Min kväll tillbringar jag med tjejerna hos amelia
Hörs ikväll♥


You say , go slow.

Godmorgon, eller goddag kanske. Ja, jag har sovit.

Jag satte på massa lugn musik så somnade jag till det, så jävla skönt. Hann sova i två timmar tills jag vaknade av mig själv och trodde att jag sovit bort dagen, hehe. Men nu är jag uppe iallafall, lite piggare men fortfarande trött.

Hade världens konstigatse och jobbigaste dröm. Jag var jätteledsen. Allt var tvärtom. Dom personerna jag aldrig pratar med dom var jättesnälla och hjälpte mig, pratade med mig så jag skulle må bättre. Och christoffer lämnade mig för att han trodde jag gillade hans kompis, hahah. Lite roligt eftersom att vi skojade om det på riktigt förut. Creepy anyway.

Just nu sitter jag bara och väntar på att några timmar ska gå, men får ändå ångest av att hela lördagen ska försvinna. Knepig situation, men det löser sig. Så länge kan jag lägga in dagens outfit. Have a nice day !






Dagnes outfit :

svarta tights, men ska byta till lack tror jag
blå klänning/tight linne
grå långarmad tröja
klocka
ring
armband
halsband

till det skinnjacka, converse och tjock halsduk.




Lördag 24/4

Tack för en mysig dag och natt hjärtat !

Nu är jag hemma igen och håller på att städa lite, sen blir det att träffa tjejerna en stund, sen hem till mig snabbt och sen vidare någonstans, kommer bli en mysig kväll i think. Imon blir det mrl, träna bör man annars dör man, höhö.

Om en stund ska jag äta lite frulle, var inte hunrig i morse så äter det nu istället.

Hoppas alla får en mysig lördag.


At mongos place

Blev ingen mer uppdatering igår, efter sklan gick jag hem och träffade chrilleboi, höhö.

Sen vid sex körde vi hem honom och körde ill ett "smyckeskalas". Där mammas arbetskolleger sålde smycken och dylikt. Det blev en klocka och en sjal för mig, kan visa senare.

Nu är jag hemma hos christoffer, ska också sova här sen. Imon blir det att vara med tjejerna. Skriver när jag har tid. Ciao


Godmorgon

shho shoo

Nu har jag äntligen bestämt vad jag ska ha på mig, att det ska vara så svårt. Tog tjugo minuter idag, höhö :$. Men nu är jag klar iallafall, bara sminket och frullen. Sen blir det skolan, efter skolan blir det hem plugga lite, vara med älskling och sen iväg med mamma.

Hoppas ni får en trevlig dag ciao


,











Inte vem som helst födelsedag idag !

GRATTIS GRATTIS GRATTIS

Idag fyller min söta, snälla, knäppa helt underbara kusin/bästavän/sötnos år ! :DD:
" en i gänget nu dåva" höhö

Älskar dig kusin ♥










I'm kind of busy

Hemma efter en tråkig, lång skoldag.

Nu sitter jag och vräker i mig en nutella macka, mums !  och en kopp te. Peach mango för att vara specefik, eller mongo som passar bättre. Efter jag skrivit detta tänkte jag bege mig till vardagsrummet lägga upp benen på soffbordet och bara slappna av. Sätta på tv, tror det är topmodel klockan fyra, hihi. Älskar att kolla på alla coola bilder dom tar. Sen vid halv sex blir det släktkalas hos kusin. Hoppas vi får något smaskit att äta, ja jag är hungrig !

Nu kallar tv:n  , ciao



Det är inte som du tror

Dagens outfit


svarta tights
vitt linne
svart stickad tröja
smycken


Allt är jag duktig ! :)

åh vad jag känner mig duktig !

Kom hem för en stund sedan från robin. Efter skolan åkte jag och Emma hem till pappa en runda och såg till att huset vari top skick när pappa kommer hem. Direkt efter det åkte vi till robin där han så snällt gjorde pannkakor till oss, världens bästa pannkakor !

Men vid fem var vi tvugna att gå så då tog vi moppen hemmåt, eftersom jag har världens snällaste sötnos till kompis skjuttsade hon hem mig. Nu när jag kom hem började att städa, det jag skulle gjort igår. Har till och med städat lite här på nedrevåningen, oj vad duktigt jag är, höhö.

Men nu ska jag fortsätta, ha en bra dag. Ikväll blir det desperate housewifes


Måndag 19/4

skulle egentligen ha pluggat idag, men det kom ikläm.

Istället blev det mys med älskling och lite städning. Nu ska jag nog lägga mig, hoppas ni haft en trevlig dag !♥


shoppingtime :) !

Hemma igen efter en lång tråkig dag.

Måndagar är så långtråkiga, slutar ju tio i tre. Usch och fy och blä. Nu är jag iallafall hemma så jag kan sluta att klaga. Min dag idag består av att städa rummet, plugga och vara lite med älskling. Skulle egentligen till pappa idag, men han är i egypten och skulle kommit hem på tisdag men eftersom den jävla vulkanen på island skulle få ett utbrott kommer han först hem på onsdag, min lilla pappa ♥

Nu till en helt annan sak, jag är såååå jäkla shoppingsugen. Det är massa saker jag "behöver" också. Så jag får väl dra med mamma någon dag hon kan och shoppa en hel dag. Det är sällan jag umgås med mina föräldrar en hel dag, så det ska jag nog göra.

Snart kommer christoffer så jag får väl sluta skriva och börja städa lite, ciao ciao

förlåt albin om mitt inlägg blev lite långt. :(


Jag och kusin på midsommar, och min fula orangea naturliga hårfärg !



Måndag 19/4

Godmorgon alla bloggläsare !  
 
Just nu känner jag träningsvärken som jag måste fått från igår, i magen och rumpan. Men det är skönt, då vet man att man har tränat. Nu ska jag äta frukost, fixa mig och tio i nio går jag hemifrån. Hoppas alla haft en skön nattsömn.

Hörs senare på dagen :)


Godnatt

Nu ligger jag bara här i sängen, tv:n på, musik på datorn.

Utan att göra något viktigt alls. Orkar inte plugga eller städa mitt rum "gör det imon". haha som om jag kommer orka det då, höhö. Nä men jag måste nog göra det. Så istället nu då för att typ sitta och snacka med mig själv är det väl dags för mig att sova. Finns ju en dag imorgon också.

Sov nu så sött, puss

Här kommer en gammal lugn låt.

Natalie Imbruglia - Torn



En enda slapp helg med bästa <3

Idag efter mrl:en blev att att jag tog bussen hem, duschade sen kom christoffer.

Hela denna dag har jag då spenderat med min älskling. Har bara legat inne och kollat film och myst, helt underbart. Nu blir det ballar av stål, haha älskar det programmet.

Börjar tjugo över nio imon, så lite sovmorgon.

Ciao


jag [gli:der]

Nu sitter jag hemma hos Emma och kollar på "jakten efter julia".

Sen blir det sista delen av millenium. Med det har vi cola, fruktsallad, godis och chips.

Uppdateringen igår var väldigt dålig eftersom vi var hemma hos mig, åkte dit efter skolan och var där ända till klockan sex idag. Vi var satt ute med filtar och myste, var inne, hoppade studsmatta, filmade , snackade, dansade ja allt roligt man kan hitta på. Satt uppe halva natten också, älskar er tjejer. Har alltid lika kul med er.

Nu ska jag kolla lite tv, och imon blir det träning och vara med christoffer :)♥



En bild från en mysig restaurang i stockholm


Sov väl :)

Nu har jag tränat , ätit mat och pluggat. Nu ska jag sova. Ciao


Dagens smycken och outfit


Smycken:

Kedjehalsband
Armband med hjätan
Betty boop klocka




Outfit :

Svarta tights
vitt linne
grå tröja

och till det vita ( dem var vita en gång iaf) converse
skinnjacka och halsduk


Torsdag 15/4

Även denna dag har varit bra, den är ju inte slut men den har varit bra hitils.

* Skolan, typ inga lektione, tummen upp för det
* Vädret någolunda bra
* Inte så mycket plugg, bara ett prov imon.
* Imorgon är det fredag , ÄNTLIGEN ! :D

Nu ska jag plugga sen blir det träning. Jag ska även börja korta ner mina texter i bloggen eftersom en viss Albin tycker det är jobbigt att läsa. haha. Så här, varsågod. Nu ska jag plugga, ciao




Sleep tight

Nu ska jag läsa igenom lite matte, sen blir det sova. Godnatt.


I can't stop loving you, no I won't stop loving you ♥

Hemma efter en lång men ändå intressan skoldag.

Idag lyssnade vi på föreläsningar. Dom handlade om grupptryck, självrespekt, vådl , droger och om andra världskriget.

Efter skolan hade jag utvecklingssamtal, och det gick jättebra. Nu är stoffedoo här, och snart måste jag börja plugga matte. Puss♥






Älskar dig bästavän




Godmorgon alla nyvakna ! :)

Igår blev det ingen uppdatering för att hela dan var jag borta, kom hem vid nio.

Då ringde jag min lilla boy, jag satt och snacka med han i en och en halv timma, försökte plugga lite matte också. Sen helt plötsligt var klockan elva och jag kände att jag var tvungen att sova. Så som sagt hann jag inte med så mycket igår kväll.

Min dag igår:

Först gick jag till um, sen tillbaka till skolan, där vi hade två lektioner. Efter det blev det stan med emma, räkmacka♥, efter det satte vi oss en stund på lejontrappan och sola i den sköna solen. Men Det räckte inte, vi ville bli bruna, så vi åkte till sportlife och solade.

Sen gcik vi hem till emma, åt middag och hämtade moppen. Med den körde vi till lindholmen där vädret var underbart, men lata david orkade inte åka dit så vi träffades vid älven. Men där var det så kallt så vi åkte vidare upp till backatorp, kollade vickes gravplats, knackade på hos peter, stannade sen en stund och var med peter och micke vid regnskyddet. Men det va rlite tråkigt så jag och Emma åkte vidare våran tur till backavallen där vi kollade fotboll. Och hisings backa if vann !! :D

Sen körde då Emma hem mig, och idag ska jag vara i skolan till kvart i fem , jippie. Först demokratidag, sen no, so & matte. Till slut utvecklingsamtal !

Nu måste jag sminka mig och äta frulle, ciao





converse
lackleggins
vitt linne
smycken


Godnatt

Nä, nu får jag väl tacka för mig, så hörs vi imon bloggen. ♥

Imon blir det skoldag, 2 lektioner slutar vid elva. Då ska jag och Emma till stan, käka räkmacka och sola vid lejontrappan. Mys på det. Hoppas ni får en underbar dag. Puss



En bild från idag vid älven, jag och sandrababe !


Måndag 12/4

Hemma igen efter en ganska lång skoldag. Och dag för den delen.

Slutade tio i tre. Tog bussen hem, satt mig på altanen med malin och schtekete lite i solen. Satte mig framför tv:n och började kolla på förhäxad, men blev så rastlös så jag ringde emma. Vi bestämde att vi skulle äta glass på triumf på backapaln så så fick det bli, malin hängde även med. 

Efter en stund, runt två timmar, då hade malin gått och vi rullade vidare till sägen där sandra plockade upp oss med moppen. Sen tog vi moppen till älven. Ett väldigt mycigt ställe måste jag säga.  Sen åkte emma och amelia hem på emmas moppe och sandraälskling skjutsade hem mig. 

Nu har jag precis ätit middag och ska börja plugga lite matte, om jag orkar höhö. Det blir iaf "håkans bar" på tv.

Skriver mer ikväll. Och jag vet att det blir ganksa mycket text, men det är bara för att jag inte hinner/kan blogga så mycket mer när jag går på skolan och är upptagen på eftermiddagen.

Puss 


slav - Söndag

Sorry för dålig uppdatering men imorse gick vi upp åt frukost, sen blev det att börja med trädgårdsarbete direkt.

Vi har hållt på ända tills nu. Visst vi har ätit och fikat emellan men jag är helt slut nu. Fast nu måste jag tvätta och sen börja plugga, fan vad kul !

Lilla noffer var ju tvungen att gå ganska precis men vi får väl träffas imon igen och hitta på något annat än trädgårdsarbete, hehe. Fick min träning idag fast jag inte åkte till gymmet, och det var väl bra.  Så nu vet ni varför uppdateringen har varit som den varit. Nu måste jag tvätta och hoppa in i duschen om jag ska hinna med allt.

Hoppas ni haft en bra dag iallafall ! :)


Älskar er mest !

Hemma igen efter att jag vart ute och träffat sandra, emma och amelia.

Satt och snackade lite, men det var så kallt så alla åkte hem istället. Nu sitter jag och väntar på att sötis ska komma sen så sover han här, mys. Imon blir det att plugga, tvätta och hjälpa till i trädgården, jao. Kul (Y) . Men det är sånna saker som också behöver göras.

Här är videon som jag gjorde förut, enjoy all my dearest !




Minnen <3

Nu har jag suttit i två timmar och hållt på med en film.

Och äntligen är den klar, den höll på att förstöras men jag lyckades fixa det. Fixa becca. Nu ska jag bara äta sen blir det ut med tjejerna. Videon kommer upp på bloggen när den vill överföras till youtube.

Puss på er ciao !


Lördag 10/4

Nu har även christoffer gått, kvar är jag och min jävla mensvärk !

Vi ska tydligen kanske grilla sen med familjen, för det har jag ju inte gjort dom senaste dagarna. Det blir nog gott ändå. Sen ikväll blir det att träffa mina söta vänner. Så får vi se vad vi hittar på, busar väl någonstans. hehe.
Hela denna lördag är nästan borta nu, och det är snart skola igen. Måste göra klart min so-sak + engelska verben.
Kul med skolarberten på lovet... får njuta av mina sista dagar i frihet.

Älskar dig christoffer  ♥






Guten morgen

Godmorning, klockan är två but so what.

Har nu ätit frukost och min baby bo är här. Mamma ville att jag skulle hjälpa henne med trädgården men att vara baby är mer lockande. Nu ska jag sluta skriva och gå upp och kolla film eller något. Det ser ganksa kallt ut ute så går väl ut lite senare. Ciao caio


Börjar på g slutar på odnatt

Det blev Austin power, nu ska jag lägga mig och sova. Skriver imon när jag vaknar.
För att se bilder från dagen gå in på Emmas blogg! :)
Godnatt




In tha kicthen

Kom hem runt halv tio, gick in i duschen direkt.

Skönt att få av sig alla kläder som luktar rök och få bort lukten från kroppen och håret. Men det är väl sånt man får tåla när man grillar. Gott var det iallafall. Och nu på slutet var det riktigt trevligt. Vi dansade sittandes och sjöng med i nästan varjelåt. Vi grillade marsmellows och krov. En jävligt mysig kväll med andra ord. Det enda som man kan klaga på var att det blåste väldigt mycket i början. But so what !

Nu ska jag götta ner mig i sängen, nyrakde ben, nån mysig film och en kopp te + huvudvärkstablett. Mums ! (utan huvudvärkstabletten då) Sen blir det sova. Imon ska jag träffa älsklingen, om han har tid... Annars blir det väl vara med mina änglar.

Skriver mera när jag kommer upp till rummet där min lilla dator väntar på mig, ska bara koka te. Ciao


what if I...

som sagt blev det lite schtekning i morse,

men både jag och amelia tröttnade efter en stund. Lite för kallt. Så vi gick in och åt frukost, fixade oss så tog vi en promenix till backatorp och tillbaka. Träffade mr åberg aka kamel, antonio och vår älskade sandra.

Nu har vi ätit lunch och ska snart åka och hämta bergsprängaren, ska ju spränga berg nu. Ikväll blir det grillning med dom bästa ! ♥



söt bild från igår, ser lite mongo ut. but thats me !


Hos ampe

Hemma hos ampe nu.

Träningen vart väldigt seg. Hela jag vart seg. Så det vart väldigt jobbigt. Från skogen till götet. Efter träningen blev det hem till emma plocka ihop grillsaker och sen ut. Vi satte oss på ett berg.

Tänk dig, grilla, härlig musik och bästa vännerna, kan det bli bättre ? vädret kunde varit lite bättre. Men men.
Nu blir det sängen och imon blir det förhopnigsvis schtekning i solen.

Ciao


Stan nästa

Färdigfixad, väntar nu bara på den sega sara.

Sen drar vi in till stan, får se om jag hittar något fint. Hoppas regnet har slutat nu också, orkar inte gå runt med parraflax inne i stan. Ikväll blir det träning och sen hoppas jag mina vänner uppdaterar mig om va vi ska göra. Puss


Torsdag

Förlåt för dålig uppdatering men jag tillbringade hela dan igår med min sötnos.

Vi var ute, inne och busade massor. Idag ska jag till stan med sara och ikväll är det träning som vanligt klockan åtta. Får se om jag hittar något fint i stan. Och så måste jag övertala mamma om att jag behöver det, höhö.

Snart ska vi väl gå upp och äta frukost, men christoffer föredrar att ligga kvar och sova lite. Så länge tänkte jag kolla lite bloggar och sådant. Ni får ha en underbar dag !♥




En vecka har redan gått sen begravningen...

Kunde inte somna igår för den jävla hostan.

Men sen til slut gav den up och jag fick sova. Vaknade av att amelia hoppade ur sängen. Och när vi väl var vakna satte vi på tv och det fick bli b-nalle puh, men det funkade.

Nu har vi ätit frukost och när sandra kommer hit ska ampe och sandra köra hem mig till mig så kommer sen min älskling. Så får vi se vad vi hittar på av dagen. Hoppas ni får en mysig dag.


Mys-i-säng-med-ämp

Hemma igen från vattengympan, väldigt jobbigt. Speciellt i benen.

Nu ska amlia mischadnla tv:n så att den inte hackar. (utala misshandla med ett tysk sch-ljud) sen blir det film/tv sen sova. Ha en söt natt för det tänker jag ha iallafall, puss

Några bilder från förra matchen :)






Hos dampe

Hejsan hoppsan.

Idag har jag inte suttit still mycket. Först åkte jag och Amelia på ett ärende vid ett tiden. Var klara runt halv två, då stressade vi för att följa med våran kära vän sandra till odontologen, där hon fixade räls där nere i munnen. så söt.

 När jag och amelia suttit och väntat en timme på sandra var hon äntligen klar och då rusade vi vidare i regnet för vi såg spåris som vi skulle med. Brunnsbo blev nästa stop där vi sen skilde på oss. Jag och dampe åkte till biskop och träffade min sötnos. Sandra stack hem. Vid fem åkte jag och dampe tillbaka till backaplan åt donken sen hem till mig och packa, sen hämtade snälla sussie oss. Nu är vi finally here.

Om en stund ska vi till emma och sen blir det träning i kärrabadet. Hörs ikväll !
Rörig dag med andra ord, behöver jag verkligen träna ?


Och just det, jag och amelia cyklade idag till havet :)





Tisdag 6/4

Färdigfixad åker snart och möter upp dampe i detta fina vårväder vi har.

Sen blir det kanske en tur vidare till stan. Om det inte är för mycket regn då. Sen ska vi följa med sandra till ontologen eller vad det nu heter. Är inte så insatt, snygga tänder vettö ;).  haha nä inte så fina faktiskt, men nog om det. Sen ikväll blir det träning som sagt. Men nu ska jag dricka upp mitt te och sen borsta gaddarna.

Saknar dig älskling.


,

Godmorgon

Nu är min hals mycket sämmre och hostar hela tiden. Igårkväll kunde jag inte sova på grund av det och av en annan sak som jag inte tänker ta upp här. Nu ska jag bara äta frulle och fixa mig sen drar jag och ampe till backaplan och äter oss tjocka på donken, höhöh. Eller inte.

Sen ikväll blir det vattengympa med handbollen, roligt att göra lite annorlunda saker. Sen sover jag hos ampen aka stornäsa ♥♥

Anledningen av att jag vaknade såhär tididgt när jag gick och la mig halv tre, var för att jag fick ett samtal klockan nio. Nu ber jag dig, snälla snälla snälla gör aldrig om det. Du lovade mig en sak, men du höll det inte. Och se nu hur det gick.. jag har varit orolig hela natten.


När ses vi igen ?




This pain is just too real,
there's just too much that time cannot erase ♥

 


All by myself

Färdig med städningen.

Minus en timme då. Blev klar runt nio. Sen dess har jag kollat lite bloggar, fixat med bilder och lyssnat lite på musik. Uttråkad för typ första gången på länge nu, höhö. Några av mina kära kompisar är på bio, andra är ute och busar lite här och där. Min lilla söta bitch är också ute någonstans med några kompisar. Alltså är det bara jag alldeles ensam.. buhu. Men jag ska inte klaga. Får väl gå och lägga mig tidigt eller något istället. Eller hitta på något kul, klockan tio på kvällen.. eh glöm det. Jag lägger mig.

Nu är jag så trött så jag sitter och skriver med mig själv till er. hahah. Jag ska nog sluta. Om jag inte skriver mer ikväll, godnatt .






I can see us dying , are we ?

Hemma från bion och den var väl sådär.

Inte alls som dom andra filmerna jag sätt. Filmen var inte heller någon speceill film som sticker ut och som man kommer ihåg. Så den får inte så bra betyg från mig. Samtidigt var det ingen dålig film. Men som sagt sådär.

Nu ska jag städa städa städa och städa. kul , verkligen. Men det behövs så då får jag väl göra det. Skriver mera sen när jag är klar.






At alcéns place

Godmorgon alla pigga varelser.

Nu har jag vaknat upp efter en skön sömn med Emma alcen i ansiktet och Daniela Gustin i samma säng. I går var vi i kärra och hade myskväll med några filmer. "american virgin" , "björnbröder" och "hitta nemo". Vid tolv, när sista bussen gick drog sig Julia och Sandra men vi var ju så dumma så vi stannade kvar, höhö. Oliver skulle betala taxi men vi ringde Janne istället så han kom och hämtade mig, danni och emma.

Kvar blev då mathias, oliver och jesper, stackars killar. Och stackars lilla danni som ville så gärna sova över. hehe.

Nu har jag iaf ätit frukost och hunnit duscha. Om en kvart kommer mamma och hämtar mig, för vi ska på bio. Alice i underlandet. Jag har velat se den länge så det blir nog skoj :) ! Så jag måste nog lägga på ett kol nu, skriver ikväll. Ciao




Jävla hosta...

Det blev ingen middag, eftersom vi inte pratat om tider och sånt så mycket.

Det var några missförstånd också. Så Christoffer kom hit istället, hos pappa. Men nu har han gått igen för han skulle vara med några kompisar idag den bitch ;) , hahah nä men jag överlever.

Nu ska jag äta middag sen åker jag till backa, får se vad vi hittar på. Något roligt antar jag. Sen sover jag hos Emma. Hoppas ni haft en bra påskhelg !


Påskdagen 4/4

Nu är jag färdigfixad, ska bara vänta på att tiden går sen tar jag bussen till älsklingkusin ! ♥

Men innan det, dagens  "to do"

Ta allergitabeltt - eftersom våren är påväg
Ta huvudvärkstablett - eftersom mitt huvud snart sprängs
ringa issa - och snacka lite black buisness ;)
köpa halstabletter på pressbyrån - hostar hela tiden

Här får ni dagens outfit :



Converse
lackleggins
gräddvit tröja
jeans jacka
smycken
aprikosnaglar

sen skinnjacka och halsduk !


Jag älskar dig !






Stuart little 2

Det blev jeans, kavaj och det köret igår.
Åkte hem vid elva och somna runt tolv, var helt slut igår. vet inte varför.

Nu har jag precis vaknat. Jag och Angelica ska kolla på stuart little 2. Sen blir det frukost fixa mig för att sen åka till min kusin på middag. 8 månaders middag. Kan berätta mer spesefikt sen. Nu blir det som sagt film.






Vad ska jag välja ?

Nu är jag nästan färdigfixad, ska bara sminka mig.

Och kanske byta outfit. Är inte säker ännu. Ska jag ha jenas, vi tröja, kavaj och smycken. Eller vit klänning och jenasjacka. Det är mitt störta dilemma just nu.

Ikväll blir det ingen bra uppdatering eftersom att vi är på påskmiddag. Det jag har hunnit med hittils är att fördröja tiden, och målat mina naglar aprikos/orange/rosa. Passar väldigt bra till våren.

Skriver mer ikväll där kvällens out fit kommer upp. Spänningen lider, höhö.




Påskafton

svar till jossan:
låten som jag lagt in i inlägget "kom tillbaka" är 2pac - ghetto gospel.
Det är en jättefin låt som berör mig väldigt mycket.
Beklagar om din vän med <3

Hejsan, till roligare saker nu då. Vädret är underbart. Solen skiner och våren är här.

Igår tillbringande jag mest min kväll i sängen. Var nere och åt sen upp igen. Vi kollade film och myste. Och imorgon har vi tre helt underbara månader. Då ska vi äta middag med kusin och han som inte har alla hästar hemma, haha.

Idag blir det att vara hemma och sen klockan sex ska vi på middag. Har precis duschat och ska snart ta på mig vad jag ska ha inför kvällen. Christoffer gick runt tolv, så bara en stund sedan.

Nu ska jag läsa lite bloggar, och just det ja, minibull och åberg är ju tillsammans nu ! All lycka till er sötnosar



Dumma väder

Har varit hemma drygt en timme nu.

Fick gå hem enda från skra bro. Och det ösregnade..buhu jag blev jätteblöt. Men jag överlever. Nu har jag ätit lite också så jag är på lite bättre humör. Ni som känner mig vet vilken bitch jag kan bli när jag inte har ätit, höhö.
Tänkte vara lite smart och skriva ett inlägg innan christoffer kommer eftersom att han vill att jag ska vara med han när han är här. Men såklart fastnade jag med massa andra saker och precis när jag skulle börja skriva så knackar någon på dörren. Gissa vem.

Nu får jag väl sluta då, ha en underbar långfredag för det ska jag ha.


Långfredag

Långfredag och jag känner mig lite bättre idag.

Nu ska jag bara sminka mig, packa sen drar jag mig till emma där vi ska påskpyssla. Sen hem och träffa pojken min♥

TTYL




Kom tillbaka

Tänker på dig varje dag och natt, tårarna vill inte sluta rinna.

Varför var du tvungen att försvinna iväg från oss alla. Jag saknar dig som aldrig förr, och det blir bara värre när jag tänker på att jag aldrig kommer få se ditt underbara leende eller ditt skratt/dina skämt på denna jord igen. Det gör ont, fruktansvärt ont. Kan inte skriva mer nu, ser inte om jag stavar rätt längre, alla tårar är i vägen.

saknar dig bästavän! ♥






Sommarkänsla

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Denna passar perfekt till sommaren, vitt på bikinin gör så du ser brunare ut.
Den blåa färgen gör att den sticker ut lite samtidigt
som den är väldigt enkel. Utan band gör också så man får
snyggare bränna, en perfekt bikini med andra ord !


första april

Har ni gått på något skämt idag ? eller har ni själva sagt något ?

Jag lurade iallafall några av mina kompisar att jag och min kille hade gjort slut. Men det är klart att vi inte har. Aldrig . Annars var dagen ganska bra, matte sen stack jag iväg till ett möte, sen blev det tyska, bamba och till slut musiklektion. Jag stannade kvar lite i skolan för att hålla amelia och emma sällskap innan dom skulle ha utvecklingsamtal men när emma var inne så låna vi hennes moppe, och issa, sandra och ampe körde hem mig hehe.

Så nu sitter jag här och skriver, har bytt om till handbollskläder. Ska bara äta lite sen vid sex drar jag mig mot träningen, eftersom den börjar halv sju idag.

Imon är det långfredag och det är lika med ledig från skolan. Så då ska vi göra påskpyssel, höhö. Kvällen ska jag umgås med min sötnos och han sover också över. En mysig början på ett efterläntat lov.

Nu ska jag kolla lite bloggar, ciao



mallorca - 09 (ignorera min cp-arm )


RSS 2.0