Tack , och hej ;)

känner av några få biverkningar, huvudvärk, ont i armen och lite i kroppen. But that's it. Just nu ligger jag och tjockar mig med chokladmousse och mjölk, hihi. Lite lyx måste det vara. På tv:n är det weeds. Ska nog stänga av datorn och kolla klart. godnatt, får se om jag går till skolan imon eller inte.

Guten nacht !♥


INGA biverkningar

jag mår 100 % bra, inga biverkningar. Hahah och alla som sa att "man mår så dåligt" . Men vi får se som sagt. Nu får jag väl plugga lite till, men börjar faktistk fatta lite no. Har några frågor men får väl ringa nån smart.. oj, f*n. Jag är ju den smara i vårt gäng, hiihi. Nä nu ska jag börja läsa lite matte.. KUL :D

Ha en forsatt bra måndag ? eller e det tisdag ? hahha



Måndag , sista november

tjenixen alla mina söta läsare

Kom nyss hem från backaplan, fråga mig inte varför jag följde med mamma och min lillebror dit. Haha jag som egentligen behöver plugga, aja baja till mig ! Nu har jag tre timmar på mig att plugga och det borde jag ju hinna, eller. Annars är jag ju lite trög. Kan egentligen inte ens plugga så mycket, får typ plugga en kvart sen vila en kvart osv.

Idag var skolan ganska lugn, vikarie i no. Det var rikitigt skönt. Hatar våran fisklärare. Mellan dom två sista lektionern tog jag och Emma vaccinet för svininfluensan. Emma blev helt blek i ansiktet och höll på att spy. Stackarn. Men nu mår hon bra gissar jag på. Själv känner jag bara lite i armen..men vi får väl se ikväll hur det blir. Alla säger ju att natten / dagen efter blir värst. Får se om jag stannar hemma imon. Nu mår jag prima prima iallfall.

Efter skolan gick jag och Emma till donken och åt lite där innan vi gick till sportlife och hämtade vårat pass dom hade hjälpt oss med. Vi ska ju hålla en egen lektion och då har vi valt ett ariobicbasserat pass. Vi fick låna två skivor och ett papper med några förslag till steg och sånt. Det blir säkert bra

Efter det gick vi hem till henne och lyssnade på låtarna sen gick hon ut med bulten och då gick jag hem. Nu sitter jag i min säng och skriver detta, samtidigt som "biggest loser" är på i bakrunden. Tänk ändå hur mycket man kan väga, inget elakt menat nu till nån. Det är bara en tankeställare, och jag tycker jag är "tjock" ibland...

Nog om det, och nu blev det väldigt mycket text såg jag, så om nån har läst igenom allt detta så är ni väldigt duktiga, haha! Nä , nu måste jag plugga. Puss så länge !



Bild från liseberg igår ! , mer bilder finns på Emmas blogg



Paradise hotel

Ligger i sängen och kollar på paradise hotel, asså helt sjukt program egentligen. haha ! Efter det får jag nog läsa lite fysik och sen kollar jag lite program på datorn. Efter det är klockan så mycket så då blir det läggdags.

Idag på liseberg regnade det tyvärr men inte förstörde det. Det blev massa snack och skratt och så gick vi alla gasten. Dom hade gjort om lite men det var bara kul. Den som var räddast var nog Matte eller Jolin, hahah. På tal om dom två.. nä skojja bara. hihi

Nu ska jag fortsätta kolla på PH, haaaaj då ! ♥


Första Advent !

Alla gäster har kommit och glöggen har precis serverats. Jag väntar bara på att Emma ska komma, så ska jag bara äta sen åker vi in till liseberg. Jag har fortfarande ingen koll om vilka som kommer, förutom att det är mer än TRE som kommer dit :)

Ska nog gå ner och vara lite social med min släkt, och dricka årets första glögg.

Ha en trevlig första advent ! ♥


Till gymmet

precis ätit furkost och ska bara göra mig iordning innan jag drar till gymmet där jag kör MRL.

Efter det kanske jag och Emma förbättrar våran bränna, var ju ett tag sen nu. Sen hem och göra mig iordning för släktmiddag. Och sen då julliseberg, men vi får se hur det slutar.. Är inte rikitgt på jul-liseberg humör just nu.

Nu hinner jag inte skriva mer, skriver sen om jag hinner. Puss puss !


Cause i'm too sexy in this club ;)

ligger i sängen och kollar film, mys på det  !

Hade tänk plugga men blev inte så mycket plugg, får läsa lite i pauserna på filmen. haha vet inte vad jag ska skriva mer.

Förutom att allt vill gå emot min väg. Inget funkar längre. Men det är aldrig försent att sluta hoppas, bara för tidigt att ge upp.

Efter filmen nanar nog jag, så godnatt alla söta läsare ♥

bilden är 100 % serios, så den togs "utan att skämmas" emma !! haha



Hemmakväll !

kom precis innanför dörren. Har vart ute en stund, skulle träffa Vikke. Men hon hade åkt när jag och Emma kom fram. Det slutade med att vi följde med Maja, Amelia, Issa och Tina hem till Tina. Satt och åt upp typ hela deras hus, haha. Men jag var ju tvungen att hjälpa mamma och mår inte så bra så bestämde mig för att gå hem.

Imon blir det MRL. Sen hem duscha, fixa mig och äta adventsmiddag med Släkten på mammas sida. Efter det kommer Emma hem och vi fixar oss för att åka till Liseberg, och gå på julmarknaden.

Nu blir det att plugga till fysikprovet och sen då hjälpa mamma. Och ikväll blir det mys med film ! längtar till det ♥

Auf wiedersehen


Tråklördag (N)

Hemma igen efter matchen och jag tyckte att vi kämpade bra emellan åt. Några saker vi måste tänka på till nästa gång så blir det bra. Kommer inte ihåg vad ställningen blev men det blev en förlust iallafall.

Nu tänkte jag duscha och plugga, städa och massa sånt jag måste göra.. hur kul som helst. Eller inte. Får se när jag blir klar, så kankse jag åker till brunnsbo och träffar Isspiss och Vikkeslikke ! ♥

Så ser min lördag ut, hur mysigt som helst, HAHA !


Everybody has a hungry heart

jag känner mig så jävla förrvirad ?
Allt kan förrändrats så fort, från säkert till osäkert.

Och jag känner inte för att blogga idag, har för mycket saker att ta in. Så det blir mer imon efter matchen. Bilder från sthlm med mera.
 kolla Emmas blogg för bilder

Ha en bra kväll ! ♥


Home sweet home ! <3

Äntligen hemma, jävligt skönt.

Har haft det underbart, men som dom säger, borta bra men hemma bäst!

ska äta , och ha fredagsmys med mamma, eftersom alla andra är borta. Äta gott och kolla nån film så måste gå nu. Skriver mer ikväll och lägger in lite bilder med mera. Har inte haft nån dator eller tid att blogga borta i sthlm, men det ska bli mycket bättre när jag är hemma nu.

Ha en underbar fredag !



Vad har hänt med allt ? 
var står vi ?
Jag känner att vi glider ifrån varandra, varför ? 
varför känns allt så förändrat ?
varför pratar vi inte längre ?
varför har ingen sagt nått ?
jag hatar denna känsla. Jag älskar dig hoppas du vet det !

Ni är mitt allt, och vill inte förlora en enda av er  ♥




The office again !

Denna tiden i riksdagen har faktistkt varit jätterolig och intressan, fast vi har stött på några knäppa ekilstunare ? haha och lite annat smått och gott folk. En kille från Eskilstuna ville ju bjuda mig och Emma på middag. Tack men nej tack. 

Idag har vi vart på rundvandring på biblioteket och Besök hos ombudsmännen. Vi åt lunch emd några andra praktikanter som är jätte trevliga, och enligt dom hörde man väldigt bra att vi kom från göteborg. Haha , det tänker inte ens jag på. Senare idag blir det frågestund med stadsministern, rundvisning i stockholm och Gym och bad.

Bilder kommer när vi kommit hem, puss på rumpan !

Veckans schema ;

Tisdag:

09.00-09.50 Ledamot Gunilla Carlsson, C6-23 (Sovmorgon för oss)
10.00-11.30 Riksdagens historia med Ingrid Windahl
11.30-13.00 Lunch
13.00 Interpellationsdebatt, mellan Gunilla carlsson och kulturminister Lena Adelsohn Liljeroth
14.30-16.00 Ledamot Gunilla Carlsson C6-23 (Lediga)
16.00- Gruppmöte socialdemokraterna, 2:a Kammarsalen (Vi behövde inte vara med)

Onsdag:

08.00-10.00 Posten med Martin Josefsson
10.00-12.00 Seminarium om våld mot kvinnor, Första kammarsalen
12.00-13.00 Lunch
13.00-14.30 Följa med Elever från Rekarnegymnasiet (eskilstuna) på rundvanding i Riksdagen.
14.30-16.00 Ledamot Gunilla Carlsson (Lediga)

Torsdag:

09.00-10.30 Rundvisning på riksdagens bibleotek
11.00-12.00 Besök hos jo
12.00-13.00 Lunch
13.00-14.00 v-svenska ( inställd)
14.00-14.45 Frågestund
16.00 votering ( får vi inte vara med på)

Fredag:

12:30 besök från ytc


I riksdagen ; the office

hej alla mina bloggläsare.

Som ni kanske förstår så funkar inte Gunillas internet. Så det blir inte så mycket bloggning. Bara när jag och Emma smiter in på Gunillas kontor och lånar datorn.

Idag har vi varit på rundvandring, och fått reda på massa om riksdagens historia. Det blev lite mycket tjöt emellan åt. hihi. Tills sist fick vi prova att skriva med fjädrar och såklart skulle Emma skriva nått omoget som inte ens behöver nämnas. Och så såg vi simon's tvilling :O fast i större storlek. haha.

Mellan klockan 1 och tio över 2 kollade vi på en debatt, mellan Gunilla och kulturministern. Men i slutet blev det så mycket konstiga ord så man fattade inegnting.

Nu ska vi gå ut på stan och shoppa, suck on that biatches !  hihi. Sen blir det troligtvis bio på kvällen. Men nu säger Emma till mig att jag måste sluta, puss på rumpan

have a wunderful day ♥



X2000 mot STHLM

Nu sitter jag och Emma på tåget mot stockholm.

Det är så skönt att bara sitta och åka tåg. Man kan sova, sitta och prata, lyssna på musik. Jätteskönt. Men det finns två saker jag stör mig på nått så in i bomben.

1. En jävla dörr som öppnas och stängs oavbrutet bakom oss.
2. Ett jävligt segt internet.

Nu ska vi lyssna på lite musik och slappna av för en minut. Det är jobbigt att stressa, med all packning, tvätt etc.
Sen blir det förhoppningsvis MUFFINSJAKT :D (L) .

Gunilla har inte med sin dator, så om det inte finns nått trådlöst internet i hennes lägenhet i sthlm, blir det ingen mer bloggning under denna vistelse i sthlm.

hasta la vista ;)








Till centralstationen :D

nu ska jag åka till tåget, puss sötnosar !


90 min kvar ! :D

Nu är väskan klarpackad och jag är på världens bästa humör !

Ska bara äta, eller äter man på tåget Emma ? Aja nått kanske jag borde äta innan. Och sen är frågan, kan man ha på sig uggs nu ? eller regnar det för mycket ? hahha i-landsproblem. Det löser sig säkert. När jag ändå har så gott om tid kan jag ladda upp dagens outfit.

Hoppas ni klarar er utan mig i kära götet i några dar. Tjingeling badring ! ♥







Bye bye sweet things



Snart färdigpackat !

Packar för fullt och har snart packat allt. Det är bara det att några saker är på rymmen. Håller tummarna för att det är hos kusin. Så är min mamma så snäll att hon åker dit och hämtar dom.

Kan ingen med bra matkunskaper komma hem till mig och göra mat till mig, typ nu ? Är jätte hungrig och istället för att äta mat går jag runt och äter godis, inte bra becca!

Och så vill jag bara säga till min kära vän, Sandra Pamela Andersson Magnusson. Du kan komma hit när jag inte är hemma och hämta dina kläder. Jag lovar dig, min mamma bits inte. hahah inte resten av familjen för den delen heller. Men jag tror det handlar om lathet. Din latmask.

Nu måste jag fortsätta packa och lite fix oxh trix så hörs vi senare hemma, på tåget eller framme i sthlm.

Svar till anonym (bögjävel) :
Och ja du bögjävel ; jag vet inte om jag ska vaccinera mig sen, får se lite senare. Men det blir troligast så.


it's a bad situation



What am I gonna do to make you love me ?
What am I gonna do to make you care ?
 What'll I do to make you want me ?
What am I gonna do to be heard ?





Ingen vaccination idag

puhh slipper vaccinera mig innan jag ska till sthlm. Bara jag iunte blir smittad där.

Skulle egentligen bara äta frukost och sen packa. Men jag fastande framför datorn som vanligt, haha. Kollade på några avsnitt av playa del sol, riverside och andra avenyn. Men nu måste jag sätta lite fart. Om 4 timmar ska allt vara klart och jag ligger i soffan i bara t-shirt. hahah , latmask ? jag vet.

Ha det underbart sålänge ;D




Vaccinera mig ?

åhh jag älskar verkligen att bli väckt av att nån ringer mig, NOT. Det är det värsta jag vet. Och hemtelefonen slutade inte ringa heller. Så jag tvingade mig upp ur min sköna sömn och svarade. Och det var mamma som sa att hon hade fått ett mail av skolsköterskan att jag kunde komma in och ta vaccinet.

Jag var inte alls beredd på det. Vet inte ens om jag vill ta det. För jag kommer må dåligt i typ 3 dar och då är min sthlms-resa förstörd. Men mamma tvinga mig så ska försöka få tag i Emma så kan vi kanske göra det tillsammans.

Nu har jag iallafall gjort halva tvätten, nu återstår bara packa och städa mitt rum. Jippie. MEn nu ska jag nog äta frukost för min mage skriker efter mat.

Ha en bra måndag allesammans ! ♥


vad ska jag packa ner ?

nu e det kvällen.

Ligger i min säng och äter banan och godis, haha sikken blandning. Har världens huvudvärk så ska nog dricka upp min treo. Imon bär det av till sthlm och jag kan inte vänta mer. Ligger och funderar på vad jag ska packa. ska ringa Emma efter paradise hotel. Det är ju ett måste att kolla på, haha!  Måste iaf ringa henne och fråga om packningen, igen.

Kommer såklart sakna alla små söta varelser här hemma, men vi syns till helgen igen. Bloggar mer imon, för jag lägger mig nog snart. Är jätte trött och mår inte så bra. Men det går säkert över tills imon.


Bara en enda stor slappdag !

Nu har jag ätit middag och jag är mätt och belåten. Blev ingen städning blev bara mer saker som kom fram och det är lika med mer städning imon. Suck. hahah.

Imon sticker jag och Emma från alla problem till da bratstad ;D. Kanske inte från alla problem men några. Och jag måste börja skriva den där analysen snart, jippie. Nä usch för skolan. Men jippie för shopping. Och jag tror jag ska lägga kärleken på hyllan ett tag. Eftersom det funkar inte värst bra, och vill inte tvinga fram massa känslor.

Nu ska jag nog slappa vidare Haa en göööörgoo söndagskväll ! ♥

Saker jag orkat gjort idag ;
• fixa/städa rummet
• tvätta allt som ska med till sthlm
• hämta mina kläder hos issa
• köpa jacka 
• kolla upp öpeethus tider


Städning pågår !

jag tänkte lägga mig och sova men det belv inte så. Jag satt mig och kollade igenom vad jag hade i några lådor, och gissa vad jag hittade. Grattis kort till min 13-årsdag och kvitton från 05, hahah. Längesen jag städade där.

och jag satt och bläddrade i min dagbok nyss, tänk ändå vad mycket jag vart med om. Vad mycket som har hänt i mitt liv som nu bara känns som en mardröm eller en vanlig dröm. Aja ska inte tråka ut er med sånt nu. Nu väntar jag bara på bätter tider. adios ;)

nu ska jag fortsätta städa, jippie !



Minnen från sommaren 08

i miss it all















Låten finns annars här på youtube !


uttråkad !

nu har jag fått lite mat i magen, så det känns lite bättre. Har legat med datorn i knät hela dan och snart måste jag väl ta hand om tvätten och rummet..men det är sen. hahah nä men snart ska jag nog göra det. Ingen rolig söndag. ska sluta tjata nu och försöka göra nått.

- arriverderci


låtar jag inte kan få ut ur mitt huvud !

Bad romance - Lady Gaga

 

Get sexy - Sugarbabe


fixat jackan, resten kvar

Hemma igen efter en kort shoppingrunda med pappa. Blev inte den jackan jag tänkte först. Men en nästan likadan. Orkar inte ta kort. Så vill ni se den får ni träffa mig, hihi jag är lat idag.  Får se när jag orkar ta hand om tvätten och mitt rum. Senare antagligen.

Och imon kväll åker jag till sthlm !!!! som vi har längtat. F*n vad kul det kommer bli. Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer än att jag saknar Emma och att min arm fortfarnde gör ont. 2 veckor sen jag ramalde med den nu.

aja nu ska jag sätta på en film  (om jag orkar) hahha, annar får det bli tv. Höres senare ! ♥


morgoninlägg

godmorgon godmorgon

nu sitter jag framför tv:n och kollar barnprogram. Bum-bi-björnarna är så söta. Älskade det när jag var mindre. snart får jag väl äta frukost och göra i ordning mig för jag och pappa ska kolla på jacka.

Saker jag måste/ska göra idag :

• fixa/städa rummet
• tvätta allt som ska med till sthlm
• hämta mina kläder hos issa
• köpa jacka
• kolla upp öpeethus tider

ha det bra så länge ♥




guten nacht '

nu ska jag sova, köper ny jacka imon ?

godnatt folket ♥'


...

I want your love, I don't just wanna be friends !


Dagen i bilder

Min klänning jag köpte idag. Inte världens bästa bilder,ni får se bättre den 31 ;)


Gårdagens mys med sandra

fik och shopping med Amelia och Sandra



Det jag fick med mig hem från dagens shopping



klänningen ovan, vattenmelon skrubbkräm, och armband.



Dålig uppdatering, my bad !

sorry för dålig uppdatering. Men har haft fullt upp hela dan.

Vaknade i lekstugan av att sandra petade på mig. Och klockan var bara 10. Men var ändå tvungen att gå upp eftersom vi hade bestämt träff med Amelia inne i stan. Så vi åt frukost, fixade oss och åkte in. Jag hittade min nyårsklänning. Jätte söt klänning !. Så nu e jag nöjd. Efter lite shopping satte vi oss på espresso house och sen fortsatte shoppingturen. Efter det åkte vi hem och jag duschade , sen gick vi ut och tog massa kort.

Men det var så kallt så efter en timma gick jag hem och Ampe och sandra gick till ampe. När jag kom hem så satt jag mig och åt. Nu sitter jag och kollar på tv:n. Och vet du vad jag såg , hhahahah paris hilton british best friend. Räckte det inte med det första programmet ?

Är det inte lite patetiskt att göra ett program för att få en bästis ? man hör ju hur bra det kommer gå.

hahaha
Ska nog gå och lägga mig tidigt idag. Är jättetrött, är så trött att jag gick in till badrummet när jag skulle lämna disken. aja nog om allt det där nu. Nu ska jag kolla tv, och sen kommer det upp bilder från dagen och på det jag köpte. Bilder från förut kommer säkert upp på sandras blogg eftersom det var hennes kamera vi tog med.

Arriverrderci ;D


natt på museét 2

wiiiihoooow, internet funkar till och från och just nu funkar det !

Jag och sandra ligger här helt slappiga i "lekstugan" , mysigt värre. ihihih. Vi har kollat på film och tjockat oss med godis. Men kan inte skriva så mycket mer. Innan internet dampar. Ha en trevlig kväll allesammans från becca och sandra ;D


sandraälskpälsk, on her way ?

väntar på sandraälsklingen !!

sen bar det ut till lillstugan, men eftersom vårat internet inte sträcker sig dit, blir det inget mer blogg. Om vi inte går in , hahh så godnatt nu isåfall

Hoppas ni får en lika underbar kväll som jag.


Att du inte fattar.. , jag kan inte få dig ut ur mitt huvud. och du verkar inte ens intresserad, vad ska jag göra ?



yeah ! min kväll är räddad :D

nu ska jag mysa till 100 , med min underbara vän. Ligga i min lillastuga med film och tjocka oss. Och sen massa godis och regn som låter utanför. MYSFAKTOR ! hihih jag e såååå glad.

Vänner är bäst, och jag måste berätta en sak en kille sa till mig om sandra idag, HAHAAHAH XD (till hon inte till er)

Adios, hoppas ni får en mysigkväll ♥


home sweet home

Äntligen hemma, puh.

En jobbig dag idag. Men nu kan jag jättemycket om sushi. Vet inte när jag får användning av det, haha men men. Eftersom jag är så snäll, tog jag med sushi hem till min familj. Från frölunda ända hem till backa. Men nej tack till mig. Jag hoppar över det.

Träffade dodo på bussen hem , så jag, mia och dodo snakka väldigt mycket på bussen. Men på backaplan övergav dom mig :(. Så nu sitter jag här hemma hos mamma med datorn iknät och tv på, och lillbrosan brevid mig och vi sitter och diskuterar svininfluensan.

Han har nämligen tagit sprutan, och jag sa att jag inte ville det för alla mår ju så dåligt efter den och han blev jätte upprörd. hahah. Han ba; men okej du behöver inte ta den, men dö då. Men du kanske vill dö. hahhaha omg, pms ?

han e ju typ 3 ? nä, men nästan och då vet man ju inte så mkt.

Ikväll vet jag inte vad som händer, mina "så kallade" vänner vill ju inte ha nått att göra med mig :( .

Ni som inte känner mig, jag är inte seriös.
****** , **** , ****** jag är dödsseriös !!!!

hihihi, busiga jag har inget mer att skriva, puss puss


Godmorgon

Godmorgon alla nyvakna filurer.

Just nu äter jag fukost, en skål yogurt. Väldigt gott. Jag väntar på att mia ska ringa så ska jag gå till bussen för att sen åka till jobbet. Min sista dag där i dag, lite sorgligt. hahah nä. Men nu hinner jag inte skriva mer. Hörs sen ;)


Lika som bär ? jag och min tvillingsyster (L)




Nattinatti

Godnatt folket, nu ska lilla jag sova. Hoppas dodo kan hålla käften så vi får lite lugn och ro. hihi
puss och kram, ses på stan




"dodo har inte alla hästar hemma om man säger så, haha "

KLUMPIG KUSIN !!!!

hhahahahhahahhaha jag har nog världens klumpigaste kusin.

När vi hade ätit middag, SOM JAG LAGADE. så skulle vi gå ut på balkongen och då tappar issa sin mobil så batteriet flyger ut och vi vet inte var det hamnar. Så issa springer ner och kollar men det ligger inte där. Så hon säger att jag ska hjälpa henne leta. Så vi letar i rabbatter och allt. Jag river mig tom på några fucking rosor !. Sen till slut så går vi till grannen under så frågar vi henne. Hon går tills sin balkong men hittar inget. Så vi frågar grannen under. En gubbe, han går och letar och hittar det. så säger han ba:

Han; Får jag inget för det ?
issa; ehh.. ?
Han ; inte ens en kram ?
Pinsamt skratt, issa ; jo visst, det kan du få.

båda; hahah
Han; tappa inte bort det nästa gång bara ;)

issa; hahha ,nä det ska jag inte.

Så går vi upp igen, hahahhahaha dagens skratt, tack för du finns bästaste kusin !


Becca lagar mat ! :D

jag är så duktig att jag ska göra min egen mat, hihi. Issa stack ju ut som vanligt, så då får jag göra den ensam. Hon kommer säkert sen, så får väl göra lite mat till henne också. haha känner mig som en mamma.  Är helt ensam i lägenhetn nu och det är så j*vla skönt. Kommer nog trivas jättebra när jag flyttar hemifrån.

Men nu kallar snabbmakaronerna, adios ;D


Hos kusinen, mitt tredje hem !

Hemma igen efter jobbet, och det gick väldigt bra. Jag klarade av kassan själv, och det är inte bara växel tillbaka. Massa olika knappar, och vissa är på japanska. haha. Det kom en till praktikant till jobbet idag, anneli, en jättegullig tjej som gick sista året i gymnasiet. Vi stod och prata ganska mycket och till slut blev kinesen lite sur på oss. hihi.Men vi klarar faktiskt av att göra 2 saker samtidigt.

Snart ska jag och issa göra makaroner och köttbullar, eller får jag göra det själv om issa ska ut. Klockan 8 blir det träning i brunnsbo. Nu ska vi bara slappa framför tv:n, skönt efter en hel arbetsdag. puss på er !


Godmorgon bloggläsare

godmorgon alla små söta människor som läser detta.

 Mia är och lämnar Liam på dagis sen åker jag och hon in till "din sushi". Där jag får jobba själv med kinesen och japanen när mia tar sina rökpauser..

Efter jobbet blir det träning, fast utan emma för hon är på båten.

Nu hinner jag inte skriva något mer än att jag sitter i Issas och deras vardagsrum helt ensam, issa sover och mia är borta som sagt. Och inte nog med det.  Jag har den fina brunnsboskolan framför mig. Ser hela skiten ! hahaha
ingen vacker syn, inget påhopp dä, bara min åsikt.

Men nu måste jag gå, puss puss



Älskling borta i 4 dar ! <3

Imorgon åker min älskade vän till varberg-danmnark. Yes hon ska proa på stena line båten. Kommer sakna dig bästavän. Men syns på måndag då vi åker till stockholm och röjer gatorna där. Hahah. Vi kommer ha det bäst. Alla minnen med dig är underbara och nu kommer det bli ännu fler.

Ha det bra till sjöss älskling, drukna bara inte när dom kastar i dig ;)
älskar dig.

Tänkte ladda upp en bild men datorn vill inte, så får bli en bild nån annan dag.


Förlust :(

hemma hos issa igen efter matchen. Jag vet inte vad vi höll på med i början av matchen. Men i slutet var det mycket bättre, nästan en till seger men räckte inte riktigt till. klockan 9 blir det paradise hotel. hahhaha. Jag skrattar varje gång jag ser det. Hur kan man vilja vara med i det programmet ?

Ska hoppa in i duschen och duscha av mig. Ha en underbar kväll.
Detta blir nog sista inlägget, eftersom min kusin inte tillåter mig att skriva hela tiden. Så godnatt ! ♥




Bilder från veckan ♥

Måndagens outfit !



Uggs
lackleggins
vit tight långarmad tröja
svart lång  "väst"
svart halsduk
smycken

Gangster shhheeeeeet. hahha våran tooo coool fooor you bild ;D



Tisdagens outfit !



svarta vanliga tights
converse
vit tight tröja
svart halsduk

Första dan på praon, lunchdags tisdag !



Jag och kusin på paprika på kvällen, myys



Nu ska jag åka till samlingen ,så hinner inte ladda upp fler bilder. Ha en underbar onsdag !
skriver efter matchen om jag har ork och lust.




update i höstregnet !

fan vad jag hatar regn ! är helt genomblöt nu, tack väderguden !

Hemma hos mamma nu i allafall, några dagar sen jag såg henne. Idag hände det inte så mycket på "din Sushi" . Bara massa vanliga kunder, tack och lov. Dagens tabbe gjorde nog issa på mc, haha. När hon skulle ta sin första tugga på sin hamburgare tappa hon den på golvet, FAIL. hahha. Det var nog det roligaste idag.

Nu ska jag byta om, kankse äta lite. Sen bär det av till skälltorp där det är samling för vi ska spela match idag. Tur att man inte spelar fotboll, i detta regnet. Lägger in bilderna nu eller ikväll.

Imon ska jag jobba ensam i kassan, ahhhhh ! jag kommer ta tusen år på mig, haha. Issa ska ju vara istan och hon är den som skött kassan denna veckan. Men jag fixar det säkert, hahha eller ? lycka till till mig (Y)

Nu blir det ombyte, ha det bra  !

 

Första dan på praon - at the sushishop

Gick hemifrån 9, började 10, slutade 4 kom hem 6, halv 7.  - lång dag med många händelser

En mycket rolig dag idag. Lärde mig massa nya saker. Åt tillexemepel SUSHI !! , haha trodde aldrig jag att jag skulle göra. Ibörjan var det gott, men efter en stund blev det för mycket och blev inte gott. Efter en lång dag i sushifiket, åkte jag och issa till backaplan och åt vår middag på paprika.

Unda hur många dar det kommer ta innan jag gör bort mig ? 2 ?, isåfall imon. I början fattade jag ingenting. Men nu börjar jag fatta hur kassan och allt funkar. Men i slutet av dagen idag så var jag och Issa ensamma med ena "kocken" som gör sushi, och det värsta är att han inte kan svenska. Som tur var kom det inga idioter som skulle ändra på hela sortimentet. Hahah, det gjorde det nämligen tidigare idag. Och en surkärring stötte vi också på.

Mycket vi hann göra denna dag. Om 45 minuter sätter jag på desperate houswifes. Ett måste att följa ! :O

Jag tog några bilder idag. Men glömde sladden hemma. Och eftersom jag sover hos issa får jag väl hämta den imon. Så imon efter jobbet kommer bilderna upp från idag och även dagens och gårdagens outfit. Och en toooo coool fooor yoou bild ! :D hahahhaha, nog om allt sån trams nu. Ha en underbar dag alla.

Kommer inte kunna uppdatera så ofta eftersom jag jobbar hela dagarna , men ha det så bra så länge. ♥
och om du, dodo läser detta, snälla skratta inte ;)

Måste bara lägga in två saker jag saknar en aning !

Mitt solblonda hår ! men gillar fortfarande mitt bruna, såklart !



Och  sol, bruna ben, värme , SPANINEN !



at kusses place ;)

Hemma hos kusinknas, Liam leker med sin bil samtidigt som tv är på i bakrunden. Nån film om bilar, såklart. haha. Mia står i köket och diskar. Och lilla Issa är ute och ränner, haha, nä men jag kände mig lite hängig så jag gick hem till henne i förväg. Hon kommer väl hem om en stund. Klockan nio blir det csi och mys.

Dagordning :

sola   √
äta lunch  √
städat mitt rum  √ 
vart med vänner  √
mysa (ska göra nu)  √

Börjar imon kl 10 i frölunda, kommer säkert bli en intressant dag. Göra suschi (stavning) med mera. Skriver mer imon om hur första dan på "jobbet" blir. Detta blir säkert mitt sista inlägg för ikväll så godnatt och ha en underbar måndag vänner små ♥


Utgång !

nu orkar inte tjockisarna ligga inne längre så vi bestämde oss för att dra ut. Ses ute homies ;) ♥


Mys hos emma ♥

Är nu hemma hos emma, med julia. Och vi ligger och tjockar oss med godis och film, "Green street holligans" Myys på det. Efter filmen ska jag äta middag hos familjen Alcén, eller hos kusinknas. hihi, vet inte vad jag ska skriva mer så puss så länge.♥♥



saknar dig bebis !♥



.

Hemma igen. Nu har jag fixat min bränna en aning , äntligen. Kan ju inte gå runt som en blekfis, hahha. Inte jag i allafall. Nog om det.

Janne och Emma hämtade upp mig tio i ett så åkte vi till  johanssons och åt lunch. Efter det gick jag och emma till sportlife där vi solade. Sen körde Janne hem mig. När jag kom hem började jag städa mitt rum, så duktig som jag är. Nä, men det var order från mamma eftersom dom ska måla om övervåningen idag. Och så tänkte dom ha mitt rum som nått ställa-undan-alla-möbler-rummet. Och eftersom jag inte kommer vara hemma var det okej.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen fixa mig för att sen träffa min sötnosar. Sover hos kusin som sagt idag. Skriver senare om dagen, i guess .

Ha en underbar måndag , ses !♥


Godmorgon , STUDIEDAG :D

Nu är jag vaken och längtar efter att få se vad den här dan har att bjuda på.

har ingen aning vad jag ska skriva. Men jag har ätit frukost tex. Och ska sola idag. Och sova hos kusin. Mer kan jag inte komma på. Får uppdatera senare. Och igår somnade jag framför tv:n så blev inget sista inlägg.



SHOPPINGSUGEN !

åhhhhhhhhhhhhhh, nu är jag på världens shopping humör !!

Jag vet vad jag och emma ska kolla på i sthlm ; nyårsklänning. jag vill verkligen kolla och prova nu. Jag vet inte varför jag blev på sånt shoppingshumör men jag kollade runt lite på några hemsidor och belv på världens shoppinghumör. Hittade massa klänningar, visar en bild på en utav dom.

Imon tänkte jag att jag och Emma kanske skulle jobba på vår bränna ? annars har jag inga planer. Får gå och ringa några samtal så har jag sen min morgondag planerad.


åh, jag tycker den e så söt, vad tycker ni ?  ♥





Hos mamma

Hemma hos mammsen och känner bara för att slappa idag. Imon är det studiedag på skolan så då blir det ledig dag på prao ? ska ringa och kolla med hon jag praoar hos. Nu ska jag nog bara ligga på soffan och dega. Skriver mer sen när jag har nått att skriva om.. haha




hej hej träningsvärk !

Är hemma igen efter träningen. Emellan åt var det väldigt jobbigt. Känner det i mina ben nu..
Eller jag kom inte hem precis nu, har varit hemma en timma. Snart blir det middag sen ska jag nog packa ihop mina saker och åka till mamma. Får se om det blir imon eller idag..

Ha en bra dag sålänge !


Hemma hos emma !

sitter hemma hos emma med robert och självklart emma då. Hon ska bara fixa sig lite, borsta tänderna och sen tar vi bussen till sportlife. Idag ska vi testa MRL (mage , rumpa , lår) Hej träningsverk. haha.

Men nu måste jag sluta skriva, efter passet åker jag hem till pappa så får jag se vad jag gör resten av dan.
Det bidde inget cafe :(


Godmorgon världen, vilken underbar dag.. (not)

Det regnar iallfall inte så ska inte klaga. Sitter i köket och äter frukost med Amelia. Vi tar bussen halv 11 tillbaka till backa för jag ska träna och amelia ska hem. Men nu måste jag äta upp min frukost och skynda mig lite. Skriver mer sen..

Ha en bra dag ♥


Filmkväll med äämmp

Nu har jag och ampe haft en mysig filmkväll med många filmer. Men våra ögon är väldigt trötta så det blir dags för sängen. Imorgon blir det gymmet klockan 12. Så får en lång sömn inatt.

Filmerna vi kollade på var, "polisskolan 3" (min lillebrors val -.-) , lite av "Diary of the death" , men den sög enligt Amelia så vi bytte till "Flight 93" där jag nästan grät. Fyfan vad hemsk, och att det hänt på rikitgt gör det ju bara ännu värre. Och nu i slutet såg vi "people enimies" ? kommer inte ihåg vad den hette...

Men nu ska lilla becca sova, så godnatt alla nattugglor.

Dagens citat: ...dom säger det .






En underbar lördag !

Sorry folket, men jag hann inte skriva i morse. Gick upp vid nio åt frukost sen skjutsade pappa mig till skra bro. Mötte upp mamma på backaplan och sen tog vid bussen domkyrkan där det var öppet hus för kitas gymnasium. Och skolan var faktiskt mycket bättre än vad jag förväntade mig. En mysig liten skola med jättebra lärare och bra gemenskap. Det enda som var lite dåligt var att lunchen var lite sen men det var allt.

Och efter det gick jag och mamma till åhlens och köpte lite saker. Sen hämta vi upp max och åkte till Allum. Där jag och mamma gick runt i alla affärer men hitta bara saker på gina. Stackars max bara gick runt med oss. Haha. När klockan var 2 var det dags att åka och kolla på Lillbrorsans mat. Han gjorde 3 av 4 mål så får väl vara lite stolt. Men jag och max satt bara och lyssna på musik, men det var faktiskt en stolpe ivägen :$$.

Nu ska jag äta middag med familjen och ampeee. Hon schlaffar ju över här idag. Puss på denna dagen.
Ha en fortsatt bra dag ! ♥

 


Godnatt folket !

Godnatt allesammans nu ska jag lägga mig tror jag. Jag är dödstrött. Skriver imon när jag vaknar.
pussen


Fredag den 13:onde !

hihihi, idag så ska det vara otursdag. Men jag har inte haft mer otur än vad jag brukar. Så jag vet inte rikitgt om jag ska tro på den otursdagen.

Efter en ganska lång men ändå snabb skoldag så gick vi och åt på secret. Satt där i lite mer än 2 timmar och bara snacka. Och skrattade som vanligt åt allt. haha. Älskar er tjejer ! ni är min livskraft, ni är verkligen det. Efter vi suttit där följde dom mig till bussen så tog jag en tidig buss hem. Nu har jag suttit och kollat på idol. Och ska nog gå och lägga mig snart. Eftersom jag är så trött så jag tror jag ska somna nu.

Helgens planer loooooks like this:

Lördag: Öppet hus på kitas kl 11-13, och Ampee sover hos mig ??
Söndag: Träna med Emma  kl 12, och sen cafe med Manu och Danni ?

hahha jag vet lite onödigt att träna och sen gå på cafe. Men jag ska inte äta nånting nästan då. Går ju på Diet, not ! ahhah. Nu är jag så trött så jag bara flammsar.

Men en sak som min underbara vän sandra undrar: Livets mening ?
aa, jag tänker också på det. Och jag har hittat ett svar. Ät dig tjock och rulla fram på gatorna samtidigt som man sjuger så falskt så alla får tinitus :D . Nu har jag flamsat klart. Not , hiiih.

Godnatt på er nu, och hoppas ni får en trevlig otursdag och en trevligt natt ! ♥




Ingrids grav ♥♥

Här är en bild på graven , hittade den på emmas blogg. Eftersom hon var med mig idag och tände ett ljus så tog hon också kort.

Bilden tagen från
Emmas blogg eftersom min mobil e cp :)




Segern är vår :D !

yesyesyes !

Vinsten gick till oss. En riktig efterlängtad vinst. Bra jobbat idag alla underbara tjejer! alla vi har i vårat lag. Hihih, riktigt glad är jag nu ändå. Men kan inte skriva så långt, måste sova så jag kortar av allt jag tänkt skriva.

Idag var det ändå en rikitgt skön dag iskolan. Inga jobbiga lektioner. Och vår gympa lektion var tio min (Y).

Efter skolan besökte jag och Emma graven. Idag skulle hon blivit 48 år. Jag tänker inte rabbla upp en jävla historia om det nu , men kan ta det lite kort. För att det är ganska personligt. Men för exakt 2 år, 5 månader och 2 dar sedan gick tyvärr min pappas sambo bort i cancer. Pappa och Ingrid som hon hette var gifta och hade hus (huset vi bor i nu) och ett barn tillsammans. Och det underbara barnet som dom fick är min lillasyster som tyvärr får växa upp utan en mamma. Detta är ganska känsligt och personligt som sagt så tar inte upp så mycket mer. Men var inte rädd för att fråga om ni undrar något. Hennes födelsadag idag så:

Grattis på födelsedagen ! Vi saknar dig så här, hoppas du har det bra



Hade tagit kort på hennes fina grav men bilderna vill inte läggas in.
Imon blir det restaurang, kan man kalla det det ? iaf, restaurang med gilrsen, puss på det.
Nu ska lilla monstret sova, imon är det sista dan i skolanpå två veckor. FREEDOM !

Godnatt och sovgott ;D


Hemma i rushen !

Är hemma en snabbis innan matchen. Jag och Emma åker härifrån med halv-6 bussen. Vi har precis ätit mat och en lite efterrätt. Men vi hinner tyvärr inte sitta och prata i evigheter idag. Vi var vid Ingrids grav tidigare idag. Tände ett ljus och sa grattis. Stod och prata lite där sen gick vi hem. Tänk vad annorlunda allt hade varit om hon fortfarande levde. Skriver ett lite längre inlägg med bilder och sånt efter matchen.

Ciao bella !


Hoppas ni antecknar detta ;)

ätit middag, är mätt och belåten ! skulle egentligen läsa idrottsaken men den ligger uppe i rummet och det är för långt dit (A) hhahha. Ikväll kl 21. var det nått program jag skulle kolla på. vad heter det nu igen ? åhh
glömt av det. Aja, min kväll består i allafall av mys framför tv:n ! ha det så bra allesammans

Agöken sa fröken ♥






Update : fel av mig. Jag tänkte på en serie som börjar imon och inte idag. Har ju trott hela dan att det är torsdag idag. hahah. Jag har inget tidbegrepp.

Vollyboll turneringen !

Hemma igen efter en lång dag med volleyboll. Och våran klass kom 2:a så grattis till oss (Y). Det är ju synd bara att det ska spåra ut lite. Men så är det, eftersom vissa måste vinna till 110 %. Men det var ändå en rolig dag med mycket spel. Och bäst av allt, INGA lektioner :)

Men imon är det som vanligt, trååååkig! men men vad står man inte ut med här i livet. Efter skolan blir det Match mot borås. Tagga !!

Nu ska jag nog läsa lite på idrottslappen-läxan, hahah det blev ett långt namn. Nä, men ska nog läsa den iaf. Eller äta pannkaka, det såg väldigt gott ut när Angelica åt en. Ska gå från datorn iaf.

Hejdå på er så länge. Bilder från volleybollen kommer säkert in på sandras, Julias eller Amelias blogg.




Godnatt nattugglor

Just nu är det paus i Desperate housewifes så hinner skriva ett litet godnattinlägg. Amelia plattar håret den fjanaten, och nu börjar programmet imon. Så måste sluta, puss sötnosar ! ♥

så godnatt från mig och ampe


tidsfördriv hos ampeee

hej jag kommer ha träningsvärk imon ! mycket bra planering eftersom vi ska ha v-turnering imon haha. Anyway. Nu är duschen och engelska läxan till fredag done ! inga prov denna veckan det gillar vi mycket. Denna veckså ska är det bara tyska läxa och svenska uppsats kvar. Sen är det prao i två veckor. Lite fritid från skolan, skönt det med. Och under tiden vi praoar så ska vi göra nån uppgift. Men nog om plugg nu.

Nu sitter jag och väntar på att Amelia ska duscha klart så vi sen kan gå ner och kolla käket. Hör nu at dom börjar, jippie ! min mage skriker mat och mina öron bedövas av Amelias fula duschsång, ingen sång karriär där. Tyvärr gumman, sanningen är hård.

Sen vill jag kolla tv och sova, puss på rumpan ;)



Friendship never ends ! ♥


helt död x_x

hemma hos ampe efter 55 min springning på band, buh vad jobbigt det var. Men vad stolt jag är nu. Det är så jäkla skönt efter man har tränat. Då känner iallfall jag mig duktig. Imon är det äntligen voleyboll turneringen, jag ska klä ut mig till ifk-supporter, eller a, klä ut och klä ut. Jag är ju ifk-supporter men ni fattar. hhaha

När mäklaren som är hos amelia har gått blir det att hoppa in i duschen. Sen förmodligen få lite mat i magen. Och ikväll blir det desperate houswifes med en kopp tee, mums på det.

Hej så länge ! :) ♥


Hemma hos ampedampe !<3

hej sötnosar !<3

Just nu sitter jag hemma hos ampe på hennes fina skrivbord och bloggar. Medan Amelia tunnar ut Sandras hår. Och så sitter dom och läcker ut allt nytt skvaller, hahaha nä.  Inte riktigt. Amelia har iallafall hittat en ny hobby. Damsuga allt hon ser, golvet, sandras tröja, byxor aa lite allt möjligt.

När jag och Ampe kom hem gjorde vi mat och sen kom sandrisen. Om en stund ska vi byta om och sen åka ner till gymmet och träna. Jag ska som sagt springa istället för BP har fortfarande ont i handen.

Inatt schlaffar jag hos ampe,mysss på det ;) hahha



Klar med tyskan !

Ätnligen säger jag, äntligen är tyskan klar. Fattade knappt hälften av den översättningen, och jag ska ha mvg, haha ! Det sista jag gör ikväll blir väl att sätta mig framför tv:n , äta nån kvällsmacka och sen tänka på vad lilla jag ska ha på mig imon, slappis, fin ? hm... det jag vet är i allafall att jag ska lägga mig tidigt, för jag måste upp 6 imon. JIPPIE ! -.-

Detta blir nog mitt sista inlägg för idag, hinner inte lägga upp så många inlägg, tyvärr. "I'm a busy women" .
hahah yes i am. Imon blir det ingen bodypump för mig, har för ont i min handled, men jag tar en springtur på bandet. Ha en underbar kväll, och sov gott sunshine ! ♥


Måndag, igen !

Hejsan allihoppa,

nu är jag äntligen hemma. Jäklar vad kallt det är ute nu. Höll på och frysa ihjäl mig kändes det som. Inget vi gillar, bu för kyla ! Sitter här och äter min krya-på-dig-choklad. Efter matchen igår har jag ett jättestort blåmärke på min överarm och min underarm är svullen. Har ganska ont i den. Från armbågen ut i lill-fingret. Gör ont varje gång jag vrider den. Aja no om min smärta, haha. Ska sätta på en kopp te för att te är min stora passion. Och sen måste jag nog plugga lite tyska.

Efter det blir det middag. Sen mer plugg, jippie !

Imon blir det skola och sen bodypump. Och sen hem och lata mig, säkert plugg där med. Och på onsdag har vi volleyboll turnering, där man ska klä ut sig :D, riktigt roligt är det !!

Här får ni dagens outfit, skirver sen mer ikväll om.. nått, hahah !

Dagens outfit:
Converse
lackleggins
vitt linne
svart cardigan
smycken
halsduk


Godnatt allihoppa !

Nu har jag kollat lite bloggar, och kollar på playa del sol. Om en stund går jag och lägger mig så jag får en lång god natt sömn. Ha en bra kväll, godnatt alla söta bloggläsare ! ♥

Och så vill jag bara säga att jag hade besöksrekord igår (Y) , tack allesammmans !


Farsdag !

Hej bloggen !

Jag har inte hunnit skriva nått idag för jag gick upp tidigt för att göra mig iordning för att sen spela match. Och när jag kom hem åt jag middag och sen somnade jag på soffan. Nu har jag äntligen duschat och somnar snart igen, haha.

Nä, ska nog göra mig en kopp tee och sitta och mysa framför tv:n.  Matchen gick väl sådär..ingen vinnst. Men vi kämpade på som vanligt. Vi fick också hjälp av två tjejer från det andra backa-laget, så tack till dom. Eftersom alla är skjuka, jobbar, flyttar ja, jag vet inte allt vad alla håller på med. Men då blir det att vi måste ha lite hjälp. Nog om matchen.

Imon blir det skolan och sen hem och lata mig, kanske göra nån läxa, om jag inte hinner klart på strimman. Dagens outfit ploppar upp imon med. Ha en fortsatt bra Farsdag och ta hand om era pappor ! ♥

Grattis på farsdag, pappa ! ♥♥♥



Läggdags snart ?

åhh vad trött jag känner mig, vart hemma hela dan och busat. Kollat på film och myst framför tv:n. Detta blir nog mitt sista inlägg för ikväll för jag känner mig helt slut. Det blev wedding crashers och första Johan Falk filmen.
Imorgon blir det match och sen förmodligen hem igen och inte göra någonting alls !

Godnatt och puss på rumpan sötisar !




Lördag :)

Nu har jag lekt klart med lillskiten och vi har alla ätit middag. Alla i familjen är samlade i vardagsrummet. Pappa och Angelica ligger i soffan, Matte ligger i MIN futölj och jag sitter vid vardagrumsbordet. På tv:n är det IFK-AIK matchen. Just nu står det 0-0 men vi hoppas på en blåvit vinnst. Nog om det nu. Ikväll blir det film och chipsmyys.

Man ska aldrig underskatta små barn, haha. Angelica blir helt crazy när hon har druckit cola så därför får inte dricka så mycket. Så när dom satt klistrade framför tv:n, smög jag ut i köket för att hämta lite cola. Så hör jag små steg komma till köket så jag ställer colan på bänken och ställer mig framför

- Becca, kan jag få lite juice ?
- a visst, öppna kylskåpet så kan jag ta fram den.
- vad gömmer du becca ?
- vadå gömmer , jag gömmer inget ?
- varför har du då colan där ? *pekar på colan , bakom min rygg*

hahahha hur f*n visste hon att den var där, jag blev helt stumm, sen gick hon bara ut ur köket.

Vad ska ni hitta på ikväll sötnosar ? ♥


Vi lekte, häxa, tjuv och skellet :p hahha. Mitt rikitiga jag, enligt vissa ;D


Bilder från kvällen !



Tack för en underbar kväll ! ♥ Älskar er

Mer bilder hittar ni på Sandras och Julias blogg !

Hämden är ljuv Julia ! <3


Hemma hos pappa :)

Nu är jag hemma hos pappa igen efter en natt och frukost hos Emma. Tack för kvällen igår tjejer, ni är guld värda. Det känns som om vi håller på och glider isär så det var skönt att träffas igen. Trevlig middag med jätte god mat och efterrätt och sen lite idol. Där rätt person åkte ut, haha. Eller hur sandra ;)

Efter det stack vi ut en stund. Var inte ute så länge så sen blev det hemgång till Emmisen <3

Idag blir det att barnpassning av min lillasyster. Eftersom min pappa har inflamation i benet, feber och huvudvärk. Mys med familjen med andra ord. Så ikväll kommer jag sova gott. Efter en hel dag lek med akke. Våran dags planering:

Klä ut oss till tjuvar, spöken och häxor.
Måla fars dag teckning
Ta kort
Göra olika frysyrer på varandra, alla är Angelicas ideér.

Sen ikväll blir det äntligen lugn och ro och då kommer jag somna framför tv:n tror jag. Och imon är det match !
TAGGA TAGGA TAGGA.

Skriver senare, ha en fortsatt bra lördag ! :D

När du ler, ler jag ! ♥




Skolan

Sitter nu i skolan, har håltimma. Idag har jag hunnit ha eneglska och tyska. Tyska prov. Det känns ganska bra. Men många fel vet jag också att jag har, så får se hur det går. Efter skolan blir det solning med emma. Och sen tjejkväll hemma hos vicke ! ♥ Myyys på det. Längesen alla tjejer var samlade. Sen ikväll sover jag hos Emma.

Så ser min kväll ut om jag får bestämma. Men min pappa är sjuk så får se om jag måste vara hemma och ta hand om min lillssyster eller om jag kan smita ut.

Nu blir det att äta i bamba; kööööössen !


Innan träning !

Snart är det dags för träning med dom bästa igen. Har inte tränat på en vecka nu typ. Och det är för att alla j*vla förskylningar är nu. Åh hatar det. Men bättre det än svininluensan iallafall. Idag har det inte hänt så mycket. En vanlig tråkig skoldag. Men jag har ju min favoritbit i skolan, hahah ;). Men får se hur det blir med allt det. Verkar inte vara nån idé. Men nog om det.

Efter skolan blev det att jag följde med Sandra hem. Åt och pluggade tyska. Menkan fortfarande inte tillräckligt mycket. Inatt sover jag hos min mammi istället. Orkar inte åka enda hem till pappa efter träningen.

Det var min dag, skriver kansk mer sen. Om jag hinner. Men har som sagt ganska mycket just nu.
Ha en underbar dag sötnosar ! <3





cafe med älskling !

Idag blev det cafe med älskling, satt och pratade i 3 timmar och en kvart. Älskar att sitta och prata med dig, du är bäst. Och allt vi skratta åt, haha. Älskar dig från tå till topp. Men nu ska jag frotsätta plugga lite tyska, som jag gjort i stort sett hela dan.

Mätt och belåten är jag också. Det blev en stor macka, kladdkaka + 2 color på cafet !

Ha en bra onsdag, och en ännu bättre torsdag ♥


Håltimma

Sorry, igår blev det ingen bloggnig. Och det var för att jag inte hade tid och var inte på humör för att blogga. Men nu ska det bli lite idag. Just nu har vi håltimma, så jag och Emma har ätit lunch och nu sitter vi i hennes rum. Äter godis, dridcker te och lyssnar musik. Efter håltimman är det no, och so lektion kvar. Sen bär det av till stan. Där jag och Emma ska sitta och prata om allt ! Och mysa.

Nu ska Emma bara göra sig iordning sen drar vi till skolan igen. Efter skolan och cafe blir det plugg. Så får se hur mycket blogging det blir.

Ha en fortsatt bra höstdag, hörde btw att det skulle snöa i eftermiddag/kväll.



Denandranovembertvåtusennio

Jag längtar till Julafton, ohyes i do !

Jag känner att jag har tappat insparation om vad jag ska skriva i bloggen. Det blir bara om saker hela tiden känns det som. Och det är så mycket plugg nu som går före bloggen. Så det blir inte så mycket vettigt skrivet. Men det ska absolut ändras på. Nu idag har jag inte gjort så mycket. Kollat på tv med mamma och min sjuka lillebror. Stackarn har feber och allt. Och så har jag pluggat lite tyska, som verkligen behövs (Y) .

Och till en roligare sak nu då. När jag sitter här och läser olika bloggar så skriver två personer likadant. Nämner inga namn. Men dom skriver iaf att dom inte hunnit plugga av vissa skäl och att dom ska plugga extra hårt på lektionen imon. Och det roliga/komiska i det är att ingen utav dom kommer göra det. Alla vi tre vet det. hahahhaha. En bra start att tänka att man ska göra det iaf. Men som sagt mycket snack, lite verkstad. Det är där det måste bli ändring tjejer ! Men nog om dom nu.

För nu ska lilla jag lägga mig, och drömma om dig ! ♥

Och förlåt om jag är sur just nu, men ni vet hur det är med mig. Världens humör. Så om jag säger nått elakt i hastighetens namn eller blir sur. Snälla ta inte åt er , tack.

Och för ni som undrar, om 2 månader, 2 veckor, och typ 12 timmar fyller jag 16 ! :D



 

                                                                           


Första dan i skolan, igen

Var hemma ungefär 20 över tre, hade tänkt börja plugga då. Men eftersom jag är lat orkade jag inte. Fastnade framför tv:n. Och nu har jag fastnat framför datorn. Inte bra ! Har ett viktigt prov på fredag så måste egentligen plugga. Aja vi får se hu kvällen slutar, om det blivit nått plugg. Nu ska jag kolla lite bloggar sen får jag sätta lite fart.


Veckans ros !


Veckans ros går till lovet som räddade mig en hel veckan från plugg ! Tack ♥



Läggdags , redan ?

innan jag börja skriva detta inlägg, måste jag be om ursäkt över mitt förra inlägg. Det blev lite väl mycket hat. haha men nån stans måste det tas ut.

kl e tio i tio, och jag tänkte inte så mycket på det. Men sen slog det mig. Det är ju skola imon !!
vad ska jag ha på mig ? och nu måste jag börja gå upp runt 6 igen, jippie (Y) -.-
Allt blev så stressigt , varför vet jag inte. Hoppas iaf min sjukiness har gått bort till i morgon. Orkar inte vara sjuk just nu. Kan inte vara sjuk för den delen heller. Är alldeles för mycket saker i skolan.

Nu ska jag i allafall njuta av min äppelpaj och sen gå och lägga mig, godnatt




Alltid blåvitt ♥

Hahah, jag skrattar åt vissa personer. Jag låter alltid så glad så nu måste jag få skriva av mig lite. Ni som vill ta åt er, varsågod.

1. stör mig på personer som tror dom e störst, bäst och vackrast ! Vissa har fått lite fööör mycket luft i sig, sorgligt faktiskt. Och om ni inte visste. ALLA älskar INTE er ! sanningen är hård ibland, buhu.

2. Stör mig också på personer som måste ha uppmärksamhet twentyfour-seven. hahah, det e också lite sorgligt, attention wh*re , saaaad.

3. och ALLA aik fans, eller alla sthlms fans faktikst. Vad stolt över gbg ffs, om du bor i gbg ?! pinsamt faktiskt ! HAHA
 seriöst, skäms du inte ?

Så nu mår jag lite bättre, ha en bra söndag. Och synd att sm-guldet inte kom där det hör hemma. Men sånt händer. Alltid ifk:are iaf !! ♥




Tidsfördriv !

Eftersom jag har så mycket att göra idag (ironi) så har jag gjort en fin avbildning av ett kinesikst tecken.
Jag är så trött att jag inte ens stigit ur sängen, och om jag får bestämma ligger jag kvar här hela livet.
Håller på att bli sjuk, och det  gillar vi inte. Men iaf här får ni en bild på det tecknet jag målade i panit. Och ni som inte fattat än. JA JAG HAR EN ANING TRÅKIGT :)

I think it's pretty anyway !


                                                                                                                  


Slappsöndag

hahhha kollar på made just nu, och i detta avsnittet är det en kill-tjej som vill bli mer tjejig. Hon är inte alla killars drömtjej om vi säger så. Så säger hennes made-coach till henne att bjuda ut en kille i deras high school is hockey lag. F*n vad pinsamt för henne. Jag hade dött av pinsamhet. Så ska hon gå in i omklädningsrummet där alla sitter och fråga just den där killen. Som tur vad sa han ja, men vad hade han för val ?

Hatar sånna pinsamma situationer, jag skäms med henne när jag ser på det hahha. Jag vet jag är knasig. Men sån är jag.

Efter Made blir det nog frukost, e lite hungrig..och så väntar jag på Emma. Kan sätta 20 spänn på att hon kommer vara här runt 5 ? ;)

Har det så bra så länge och njut av sista lovdagen !


sista dan på lovet ! :(

Godmorgning sunshine !

Nu är det som sagt sista dan på lovet, men det gör inte så mycket. För nu blir det skola bara 2 veckor, sen prao 2 veckor, sen går vi 2 eller 3 veckor i skolan igen. Men efter det blir det JULLOV !!

Jag vaknade med huvudvärk igen, inte okej. Mitt huvud kändes som en tickande bomb. Och jag kan inte röra ögonen för fort, då följer inte synen med och det gör jätteont. Svårt att beskriva den känslan. Men nu har jag tagit en treo och hoppas jag mår lite bättre efter en stund.Ingen feber iaf. Sen idag ska ju min bästaEmma komma hit !! så ska vi sitta och snacka i 40 timmar som bara vi kan. Och såklart dricka te till det.

Nu ligger jag i min säng och kollar på Miami ink. Jag vill också ha en tatuering. Ingen stor. Men en liten som symboliserar nått fint. Men det får blir när jag fyller 18, aldrig att jag skulle få det för mamma eller pappa. Hahah.

Snart blir det frukost, om jag orkar gå upp ur sängen det vill säga.


 


Godnatt !

hahhhah, att jag lyckas alltid lyckas hitta alla b-filmer (Y)
Nu i reklamen ska jag borsta mina gaddar, sen stänger jag av datan och sätter tv:n på timer ovh somnar till filmen.

Godnatt ♥♥


RSS 2.0