What am i gonna do to make you love me?

Gillar verkligen inte att vara sjuk.

Kan inte gå ut och göra allt som alla andra gör, ska inte krama eller hålla på och klänga på någon. Måste tänkte på när jag ska äta mina mediciner hela tiden... blir galen.

Kan jag inte bara bli frisk och faktiskt leva på mitt sommarlov. Jag vill faktiskt jobba på så jag kan få alla mina pengar för fyyyy fan vad jag är och blir shoppingsugen när man ligger hemma och kollar alla hemsidor med massa fina kläder...

Idag tillbringar jag väl min dag hemma, ingen har hört av sig, och jag orkar ändå inte göra något. Är jätteseg idag. vill bara ha älskling här, och krama och pussa han, men det går ju inte nu :(






hurt

träffade ampe och emma en stund igår, sen kom mamma och hämtade upp mig.

Nu har jag legat vaken en stund, ska snart gå upp och äte frukost och sen ta mig en dusch. Är hemma från jobbet idag. Vi tjejer skulle kanske åkt ut till lilleby senare men om inte vädret vänder blir det nog inte så. Imon har jag tänkt mig att jag ska vara helt frisk så jag kan jobba och träffa älskling som jag inte har träffat på tusen år känns det som...

Nu blir det facebook och frulletime, haai


Bruds are back in town

ska ut och träffa brudsen och sen hem och bädda om lilla sjuka mig.
Puss på er, mig, mina bästa vänner och min pöjk !

PUSS PUSS PUSS PUSS

imon åker kusinvitamin till serbien också, ha så kul hjärtat ! ♥


what you waiting for ?

Idag kommer mina turturduvor hem ! :)







waka waka

Blev inget inlägg igår


Eftersom att jag först jobbade, och sen åkte med bästavän ut till havet och la oss och schtekte och snacka massa. Tack för jag har dig älskling ! en sann och trogen vän som jag älskar av hela mitt hjärta ♥

Senare skjutsade sandra hem mig på sin såååååååå snabba moppe, haha. Hade fått jätteont i örat så ville bara hem. Väl hemma blev det bara värre, jag har aldrig haft så ont i örat förut..

Imorse var det lite bättre så jag tänkte, skitsamma jag går till jobbet ändå. Jag hann jobba en timma innan en på jobbet sa till mig att gå hem för att hon såg att jag mådde dåligt. Så jag gick ner till bussen och den skulle komma om 22 minuter, jag ringer mamma och berättar. Åkte istället till backaplan till läkare och nu vet jag varför mitt huvud är spänt som ett tennisrack och varför jag hade denna smärta i örat.

Jag har bihålsinflamation & öroninflamation
.
Duktigt av mig va !

My drugs !



Baby it's a wild world

Dålig uppdatering idag, haft en very busy day.

Först var jag på backaplan med pappa och syskon för att köpa lite saker sen vidare till brunnsbo där vi tog varsin glass. Efter det åkte vi till våran kusin som fyllde år. När vi vart där en stund körde pappa hem mig till mamma. Vid sex åkte jag och sandra och träffade issa och sen åkte vi till masten och satt och snackade, jag säger bara en sak, favorit i repris

Nu ligger jag i sängen, med laptoppen på magen och tv;n på.

Imon ska jag jobba har jag bestämt. Den här jävla förskylningen vill ju inte ge sig. Nu när hostan börjar bli lite bättre *peppar peppar*  så börjar jag få var i ögonen, så jag ser typ ingenting. Måste tvätta dom var tionde minut för att jag ska se något och så ska det ju inte vara.

åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. Orkar inte vara sjuk mera. Vill jobba utan att behöva vara sjuk..vill kunna orkar göra saker efter jobbet.

Har iallafall gjort mig ett glas färskpresat apelsinjuice.




ttyl

hostan blir bara värre och jag tror jag avlider snart.

Blir knäpp av denna jäla hosta, så har ni något tips mot hosta, så är jag väldigt tacksam.
Kram


miss you guys




Min konstiga dröm !

Den här videon gjorde jag igår, hhhöö.

Störd men fan vad kul jag hade, haha och jag har aldrig påstått att jag är normal.
Den ska iallafall vara en som en dröm, massa kosntiga klipp och massa hopp bland platser..och den hänger inte ihop för fem öre...

hiih puss på er och trevlig midsommarsdag !

- pga kränknigar är nu videon borttagen. -


näsan rinner och hostattackerna fortsätter...

godmorgon alla !

Idag sov jag en hel natt utan att vakna, första gången sen jag blev sjuk nu. Det var riktigt skönt. Men hostan och min täppta näsa vill inte ge sig. Hostattackerna fortsätter och är väldigt jobbiga just nu, och min näsa måste jag snyta typ varje minut... så om jag ska ut måste jag ha med mig en toarulle i väskan. haha.

Idag har jag inga speciella planer. Eftersom jag är sjuk kan jag ju smitta...så får se vem somvågar träffa mig ;)
Och alla saknade personer som är borta kan komma hem idag tycker jag !!!





en slappis dag

Jag blev uttråkad av att kolla på film efter film på tv så jag tänkte vara lite rolig och spela in en video.

Det skulle jag inte ha gjort. Efter den lilla kvarten jag höll på och springa runt, aj vad mycket mer ont jag fick i min hals. Så imon blir det bara vila igen... börjar bli trött på att vila, om man nu kan bli det. haha.

Ska iallfall ta bort sminket och somna på soffan nu, sen när dom andra kommer hoppas ja att dom väcker mig.

Puss och godnatt så hörs vi imon, och imon kommer videon upp
Ledtråd: dröm


did you come alone ?

Min midsommarafton firar jag iår hemma, helt ensam, inga jordgubbar, ingen sill, ja ni fattar.

Men så blir det väl när man är sjuk, buhu. Alla andra har ju andra planer också, och inte orkar jag åka någonstans där det kanske blir något eller ett ställe som ligger 200 år härifrån..

Jag får väl hitta på något kul själv, bada kankse ? nä inte humör för det. Men jag börjar må bättre nu bara jag inte behöver prata, "bara" hostan kvar.. så det är ju positivt

Så om någon vill mysa är jag ett telefonsamtal bort ;)

Dagens outfit ;





jeans shorts - hm
skärp - lindex
lila tröja - hm



if i only knew back then, it is no geting over you.

Känner mig lite bättre, och ett tips om man orkar, är att fixa sig fast man inte ska göra något speciellt eller om man är lite krasslig.

För det gör självkänslan en väldigt bra knuff. Om man går runt när man är sjuk med fett hår, inget smink, helt hängig och sen när man mår lite bättre duschar man, sminkar sig, sätter på sig lite snygga kläder, voula så ser man själv en jätte förändring. hahah jag gjorde det iallafall.

Nu har jag fixat mig lite , gick ut och solade lite förut men det blåste för mycket, ikväll har jag inga planer än. Får se vad som dyker upp. Annars blir det väl en mysig hemmakväll med mig själv i ett mycket stort hus, haha. Det ska ju gå en bra film klockan nio så..

Ska nog göra lite mat också, börjar bli lite hungrig...

Årets midsommar outfit kommer upp lite senare




årets midsommar , flopp !

jahopp så var det midsommar, och jag är fortfrande sjuk.

Nu har resten av familjen åkt till varberg för att fira där, sen kommer dom hem en snabbis hämtar mat och åker vidare till pappas kompis och har en grillkväll där. Vad ska jag hitta på då ? jävla hosta och huvudvärk ! Det hjälper inte heller att knarka huvudvärkstabletter & det är inte bra för levern att äta det tre dar irad, hela tiden.

Tänkte göra mig en onyttig räkmacks-rulle med ägg, majonäs och räksallad. MUMS ! sen tänkte jag gå ut och lägga mig och sola lite, om det inte blåser för mycket då. Men vädret ser ju fint ut när jag kollar ut genom köksfönstret.

Vid ett ska jag sen göra en sallad och hänga upp tvätten för pappa. Hur resten av min dag ser ut vet jag inte. Hade tänkt vara med tjejerna men vad ska jag hitta på om jag inte ens orkar gå till busshållplatsen typ.. ?



observera angelicas snygga strumpor !



min goda, men onyttiga räk-ägg rulle !


bajs sjuka !

åhhh vill inte vara sjuk längre !

nu är "bara" hostan, halsont och huvudvärken kvar, kan inte det också gå bort. Snälla ?
Ska snart lägga mig så jag får sova bort resten, imon blir det upp tidigt och iväg med familjen sen blir det att vara med julia, issa, tina, nina och maja.

Detta är iallafall min sysselsättning när jag är sjuk ♥  (hotel city, facebook)




fortfarande sjuk

Var hos läkaren idag och det är inte halsfluss iaf.

Jag känner också att jag börjar gå mot bätringsvägen *peppar , peppar ta i trä*. Jag får väl bara fortsätta knarka huvudvärkstabletter och vila mycket, hoppas verkligen att jag blir bättre.

Skriver kanske lite senare ikväll, ciao


feber 38,7

kommer inte bli någon uppdatering idag.

 Mår piss, skaver på hela kroppen, min hals har svullnat och jag har ont, mitt huvud sprängs snart, jag mår illa och min puls är runt 90, jag känner mig påverkad av något, har ingen balans och försvinner bort med blicken hela tiden... och på detta 38,7 grader feber. Jag vill inte vara sjuk, jag gillar faktiskt att jobba på mitt sommarjobb.

Jag gick hem en timma tidigare idag och ska nog inte gå imon, 350 kr fattigare...

hoppas ni mår bättre, kram

Detta inlägget tog typ en kvart att skriva.


she loves dance in the dark

Andra dan på blomsterbutiken och jag trivs jättebra.

Har fått göra buketter och massa saker, jättekul enligt min åsikt. Nu ikväll ska jag passa lillasyster och vi ska bara mysa framför tv:n. Imon blir det jobb och sen kanske vara med älskling.

jag börjar bli sjuk också, har väldigt ont i halsen, buhu. Snart är det ju midsommar. Inte för att jag vet vad jag ska göra på kvällen men tråkigt att vara sjuk.


Här är gårdagens inköp:

En vit one-size t-shirt - monki
Ett guld "berlock" armband - kappahl
Ett smalt brunt skärp, som jag letat länge efter - lindex


Första sommarjobbs dan !

Tja tja bloggen, höhö

Idag var första dan på jobbet, bästa sommarjobbet ! Jag har alltid velat pröva på florist yrket, ser alltid så roligt ut när man får plocka ihop buketter och sådant. Efter det blev det stan med jula, visar sakerna jag köpte sen.

Efter en stund kom sandra, vi skulle vidare in till liseberg och kolla på "Lotta på liseberg" men jag hade inget lisebergskort och orkade inte betala 70 spänn för att komma in. Så istället åkte jag hem och nu är älskling här, vi ska kolla på "the grudge 2" .

Skriver mera sen, bai bai





My feelings for you has always been real.

Nu blir det godnatt för mig, ska upp kl 8 imon och jobba.

Eftermiddagen har jag spenderat med min älskling, sötaste kille !
Älskar dig hjärtat

några bilder från igår, tagna från sandras blogg ♥











Godnatt alla


Gratttis mamma

vaknade vid sex, sedan vid tolv.

kom hem vid ett-tiden, efter en ändå lyckad kväll. En sak man ska komma ihåg, det blir var man gör det till. Jag hade ändå en kul kväll. Fast en viss person var tvungen att sätta på och kolla på brölloppet, haha. Sen skulle vissa såklart kolla fotbollen också. Blev grillning, massa snack, skratt och dans.

natten blev lite dramatisk, men det ordnade sig till slut, som tur var. Nu ska jag snart hem till pappa och sen kommer älskling. Idag fyller mamma år så vi har haft lite firande här.

Imon blir det första dan på sommarjobbet, sen stan med julia.

ttyl




memories

min data överlevde ! my baby is alive, höhö.

Sitter hos sandra nu och ska bara fixa oss det sista sen drar vi ner till jolin och har en underbar grllkväll med massa gött folk. Älskling sov över hos mig inatt, vid elva åkte han hem och jag stack in till stan med sandra, nils och sandström. Köpte en ny bh till mig själv, MASSOR AV REA JU. me love. Sen köpte jag present till min kära mor och till jolin.

Hör av mig lite senare om jag lyckas hitta en data som funkar.
Nu har ju ampe och emma åkt iväg, men får klara mig med folket som är kvar.

Ha en underbar lördag nu alla ♥




SOMMARLOV

Min data har ju dött och jag har spenderat senaste natten hos emma, därför har det inte blivit någon uppdatering.

Idag har vi iallafall slutat skolan, äntligen ! SOMMARLOV. Jag fick 285 poäng, väldigt nöjd !

Sen blev det hem till sandra där vi firade med cider och jordgubsstårta, väldigt gott. Massa skratt blev det också. Ikväll skulle några grilla men jag åker hem och är med min kära familj istället, behöver lite lugn och ro.

Nu ska vi iväg till brunnsbo och kolla på dom som ska på bal, sen åker jag hem. Imon blir det upp tidigt för att åka till stan  och köpa lite presenter, sen iväg till jolin för att ha en mysig grillkväll.

Summer 2010 , here we come.




Skollunchen var jätte trevlig med massa up...

foto0351 (MMS)

Skollunchen var jätte trevlig med massa uppträdanden. Efter det åkte jag och emma hem till henne och gick ut med bulten. Sen åkte vi in till slottskogen. Nu sitter vi på ett café och tjockar oss, väntar på att dom andra ska åka in. Hörs sen. Ciao


Godnatt

idag har det bara varit "klassens dag"

Där vi och 9G åkte till delsjön och solade, badade och grillade. På eftermiddagen/kvällen var det handbollsträning. Men eftersom vi inte hade några tränare blev det en plöjträning där vi bara spelade lite handboll och massa fotboll. Måste säga att jag är grym. Förutom i slutet då jag skadade mina stackars tår så jag har fått halta runt efter det. Nu mår dom lite bättre hoppas på att allt är bättre imon.

Imon börjar vi tolv, men vi skulle samlas tio i tolv i ett klassrum. Sen blir det iallafall niornas avslutnings lunch. Sista gången jag äter i bamba på skälltorp. Lite sorgligt men ändå skönt att snart få börja med något nytt. Efter lunchen blir det hem och packa väskan med träningskläder och saker till skolavslutningen på fredag sover över hos Emma , i think.

Nu ska jag lägga mig och sova så jag får min beauty sleep, ha en bra dag imon, kyss !
Godnatt

Älskar dig hjärtat




Myggor, nej tack

Hemma igen och bild på skorna och min avslutningsklänning (som är en vanlig sommarklänning) kommer senare ikväll.

Skönt med att få vara ute lite i det underbara vädret. Sommaren är en underbar period. Älskar sommaren. Tänk allt man kan hitta på. Åka till havet, sola, ha picknick i slottskogen, bara ta en promenad mitt i natten, tälta, göra knäppa helt idiotiska saker som att sova på en studsmatta när man akn gå in och sova hur skönt som helst i en varm , mjuk säng. Ja, listan kan bli lång. Nu kommer det enda negativa om sommaren då, och det är alla bin, getingar och MYGGORNA !

usch, hatar myggor. Säg en bra anledning varför dom ska finnas. Kan inte komma på en enda.En fet diss till myggorna. Någon smart no lärare eller bara smart person skulle säga att näringscirkeln eller vad det heter rubbas, men det gör den inte. Det finns väl andra insekter som andra djur kan äta än myggor. Ett stort nej tack till myggor. Jag har redan själv fått fem stycken... buhu




Hejsan bloggen! Nu sitter jag och emma v...

foto0349 (MMS)

Hejsan bloggen! Nu sitter jag och emma vid lejontrappan. Har varit i stan och ätit våran berömda räkmacka, mycket gott. Emma har köpt en piercing och jag ska köpa ett par bruna gladiator skor. Min mor ska bara lägga över pengar. Sen ska jag hem och träffa älsklingen innan träning. Ciao :-)


Grillning hela natten

Fan vilken underbar dag studiedag !

Det är exat såhär det ska gå till, som dom säger, det bästa kommer oftast oplanerat. Vid åtta tiden satte vi upp tält och började göra en brasa i åketorp. Framåt kvällen började det ramla in fler och fler personer. Brasan och bergsprängaren höll sig inponerande hela natten. Alla satt ute vid brasan tills några kom på den dumma iden att dom ville sova.

Det var jättekul och trevligt för det mesta, sen hände det lite saker. Blev lite tjat. Jag är inte säker på vad eller varför så ska inte ta upp det här, som en viss bloggare alltid gör ! Visa saker ångra jag att jag sa igår, förlåt. Men ni är långt ifrån oskyldiga. Det är väl bara det att jag har stake nog att stå upp och erkänna om jag har gjort fel.

Vid sex åkte jag och emma till donken, åt frukost sen gick vi hem till henne, där vi la oss och sov på hennes studsmatta. Vid elva gick vi in och la oss och sen sov vi till kl 16, senare vid fem var det träning.

Efter träningen träffade jag älskling en stund, saknat honom,  finaste killen !

Idag har jag känt mig helt borta. Är nog inte så bra för mig att dygna, min kropp orkar inte det helt enkelt. Nu ska jag sova , imon blir det städa skåpen sen gå på cafe med madde ! ♥


Been there, done that !

Mrl:n blev inställd för att dom glömt sätta in en vikarie.

Istället blev det lite springning på bandet. Skönt med lite motion iallafall. Kom hem för en stund sen har precis duschat och sitter bara i underkläder nu , porrigt eller hur. Ska bara äta lite mat, grillat tror jag det blir, sen fixa mig så bär det tillbacks till backa. Inatt sover jag hos älsklingemma. Imorgon är det studiedag och sen träning. ( ja, vi går fortfarande i skolan *buhu* )

Senare idag får jag se vad vi hittar på, julia och sandra kommer sen också skulle jag tro. Amelia ska ju sova hos sin boy, undra vad dom kommer göra inatt, höhö.

TTYL



you make my days honey

Långtråkig lördag

Gick upp vid nio , vid elva åkte pappa och jag på ett erände.

Sen åkte vi till backavallens parkering och jag fick provköra ! så jävla kul, men lite svårt nu i början. Det är den dumma koplingen som förstör för mig, men jag ska klara detta. Längtar jätte mycket nu tills jag ska fortsätta ännu mera, på körskola och sådant.

Någon som övningskör eller som precis tagit sitt körkort ?




Nu är jag precis klar med att rensa min garberod, om en stund kommer Emma så får vi se vad vi hittar på.
ciao ciao




Filmtajm , don't like footboll.

Har inte gjort så mycket idag sen när jag kom hem.

Är väldigt trött så jag orkar inte göra något direkt heller, hade gärna varit med mina kära vänner om jag hade vetat lite tidigare att dom skulle vara hos Amelia. Men varför förväntar jag mig att jag ska få reda på någonting, haha. Sätter snart på en film och går och lägger mig tror jag. Hade ändå tänkt träffa alla imon.

Fem ord, två meningar en punkt, till en speciell person;
Tack, men jag är van.


I've been thinking about you

Godmorgon goddag.

Skrev inget imorse för att jag var tvungen att springa till bussen. Hela dagen har vi varit i skatås med alla nior, eller dom som orkade åka dit då. Först spelade vi beach vollyboll, vann alla matcher förutom den första. Inte alla egentligen då, men aa ni förstår. Sen blev det massa olika klasstävlingar och såklart vann våran klass. Inte för att skryta men fan vad bra vi var !

Och sen finns det ju massa dåliga förlorare *host 9G * *host mest kennan* 
hahah men det är väl svårt när någon anann är bättre på något än sig själv.

9H BÄSTA KLASSEN, MOTHER FUCKERS

Ikväll blir det räkor med la familia, myyyys ! vännerna träffar jag imon. Puss lovers.
Nu ska jag kolla lite körlektioner.



watch out ;)


älskar dig !

Nu ska jag ta och lägga mig och sova, och hålla tummarna för att regnet är borta, men troligtvis inte.

Saknar mitt lilla mongo nu också, du kan gärna få komma hit och hålla om mig. Om jag ber dig snällt ?
PLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEASE ? ♥
Du ska få en bamsepamse kram när vi ses nästa gång iallafall för att du är så bäst !

Puss och godnatt alla 





Balklänning :)

Eftersom många frågar så skriver jag det i min blogg ännu en gång :)

Min klänning kommer från nelly.com


Det regnar i götet idag

Så sant som rubriken, skönt ljud att somna till ändå.

Idag skulle jag först kört bodystep men då ändrades planerna. Så laget skulle träna iaf, men när vi kom dit hade vi tydligen ingen träningstid. Så vi satt och pratade en stund istället och sen gick jag tillbaka hem. En liten promenad iaf, haha.

imon blir det friluftsdag i ett underbart väder, men så är det när man bor på hisingen i göteborg, regn året om. Sen hem till pappa, om någon vill sova över hojta till, så kan vi mysa hela natten :$$

Här kommer bilder på våra fiiina skoltröjor ;


"man glömmer aldrig en K (lass) K (amrat) "


"Vi har haft sex (terminer) tillsammans"

 


how can you be so heartless ?

Is this how you want it?

How could you be so cold as the winter wind when it breeze ?
Just remember that you talking to me.
You need to watch the way you talking to me.
I mean after all the things that we been through.

I do not dig the new you.




Videon från balen

Har precis kollat klart på videon från balen.

Och gud vad jag skämmer ut mig, och dansa kan jag ju inte göra, haha. But do you know what. I dont give a fuck. Jag hade jättekul på balen och kommer alltid minnas den kvällen så jag skiter i om jag inte kan dansa hah.

Tack för alla år på skälltorp har varit jättekul. Nu är den sista "riktiga" skolveckan slut. Nu är det bara friluftsdag imon och sen, tomma skåpet, niornas lunch med mera. Skönt att det snart är sommarlov. Tack för tiden på skälltorp iallafall, och alla männiksor jag lärt känna. ♥



Älskar er


:)

Godmorgon mina vänner.

Idag kör jag på slapp stil, får njuta av friheten nu i skälltorp. För sedan kommer man vara illa tvungen att fixa sig varfje dag.

Hur ofta fixar du dig till skolan ? :)


,






           Nu ska jag sova, sov så gott alla sömntuppar  ♥

.




does it look like i care ?




Onsdag :)

Kom hem vid fem, sex någongång.

Har ingen koll. Är så jävla trött så ska försöka sova nu. Imon blir det kort dag med inget att göra. Så onödigt med alla korta lektioner. Vi gör ingenting på dom. Antingen är dom fem minuter eller så äter vi bara på dom, haha.

Sen förmodligen träning. Köpte min klänning jag ska ha på skolavslutningen idag  också, vet inte vad jag ska ha till. Kan lägga upp en bild imon.

En ska jag längtar tills är när jag blir 18, då kan jag bara visa fingret och säga; jag gör vad fan jag vill !
Mohahah



Sitter med emmsan på ett ganska nytt café ...

foto0340 (MMS)

Sitter med emmsan på ett ganska nytt café på backaplan, skriver mer när jag kommer hem. Ska vara lite social och snacka massa skit om alla så akta er;-)


do you remember how it used to be ?




Party and party and party !

åhhh vad jag vill sluta skolan och bara börja mitt sommarlov.

Ska sommarjobba på det bästa stället också, dom verkade jättesnälla. Så är jätte exating about that. Har precis ätit middag och kom helt nyduschad från gymmet. Så skönt att duscha där för då har man det gjort, logiskt va. hah. Har inga läxor heller så kan sitta vid datorn hela kvällen utan att känna press, love it.

Imon blir det cafe med bästa vän och kanske manu och danni. Får se tomorrow tomorrow. Åh vad jag är på bra humör. Haft en toppen dag, förutom regnet då. Men skitsamma just nu. :D

Höres imorgon, ciao ciao


sportlife makes you feel good.. *tappar pengar*

hahahaha , tack för du finns Emma, you make my day honey !

Fyfan vad kul vi har haft hittills, slutade elva. Jag gick till apoteket och mötte upp Ampe och Emma. Sen åkte vi till backatorp, jag och Emma. Hämtade lite pengar för vi tänkte hämta ut skoltröjorna, men eftersom alla inte hade pengar ska lilla Emma göra det imon.

Efter backatorp åkte vi in till stan och åt på paprika, många skratt blev det där. Vi blev fast där någon timma pågrund av regnet och nu sitter vi hemma hos mig. Om tre timmar beger vi oss till gymmet för att sola och sen träna.

Ciao ciao




Ont i örat :/

Stoffer har gått och jag är ensam igen.

Snart kommer malin och hennes kompisar och då får jag flytta till max rum en natt. Får se hur jag ska klara mig utan min söta, fina, mjuka helt underbara säng.

Imon slutar jag elva, först tyska, sen so och tills sist syslöjd. Soft dag. Efter det ska jag och Emma åka och hämta upp alla skoltröjor. Hoppas dom blev fina ! :) Sen bestämmer vädret vad vi ska göra.

Ciao ciao


Blev inget allergitest

Hemma igen efter skolan och läkarbesöket.

Blev inget allergi test, doktorn tyckte inte det behövdes för att jag redan kunde kontrollera den. Men fick utskrivet en extra medicin som jag kunde ta om mina allergier skulle bli värre. Har precis ätit upp min sushi och ligger i min säng och kollar "unga mödrar".

Tänk att få barn när du är 16-17 år. Det skulle jag aldrig klara av, mycket starkt av alla som gör det. Mycket starkt av alla som är ensamstående också.

Snart kommer älskling så får sluta skriva nu, annars kommer han bara klaga, haha.
Ciao


Godmorgon

Ny vecka, nya krafter.

Endast denna vecka kvar med skolarbeten sen nästa vecka är det bara massa plöj saker. Sen slutar vi. Helt otroligt. Dessa år på högstadiet har gått så jävla fort. Hinner knappt blinka så är dom förbi. Det ska smatidgt bli skönt att få byta miljö och lite personer, men nu hinner jag inte sitta och snacka om det måste göra mig iordning. Senare idag, efter skolan ska jag göra ett allergitest. Dom ska sticka massa nålar i mig, HATAR det.

Hoppas jag överlever, ciao


You taking all of my energy !

Måste bara säga en sak jag stör mig på, usch på vissa personer just nu. En person speceillt.

stör mig på beteendet, åhh. Att man inte reagerar själv ? Kan du bara sluta, jag köper inte ditt fjäsk längre.
Men orkar inte lägga mer energi på det nu. Hoppas du förstår själv.


Godnatt igen







Natti natti

Gick ut och gick med ampe en timma förut, väldigt skönt.
Och det blev mycket skratt. Nu ska jag snart sova, godnatt ! ♥





Trött

hej jag heter rebecca och jag har slappat bort hela denna dan.

Är jätte trött och har varit det enda sen i torsdags. Idag har jag inte gjort någonting alls. Bara legat framför tv:n och slappat, sovit lite också. Skulle först åkt till backatorp och sola med julia och kanske sandra men det är ju 70 mil dit upp. Nu ångrar jag det. Sen frågade sara om jag ville följa med och softa någonstans, men sa nej därmed. Har inte orkat göra någonting alls.

Nu tänkte jag ställa mig och baka, men så fastnade jag framför datorn...
Imon börjar jag tio iaf, så jävla nödvädigt och skönt. Hade aldrig kommit upp halv sju annars.

Skriver mera sen när jag har något att skriva om. Min hjärna är inte riktigt med nu, tror den fortfarande sover.
Balbilder hittar ni här : Julias blogg , Amelias blogg , Sandras Facebook (Sandra Magnusson , på fb) ! :)


Tack för en härlig dag

Vid halv tio tiden var jag hemma igen.

Jag och amelia tog bussen in kvart över sex, sen dess var vi stan. Först tog vi en rundvandring genom hela stan tills vi tillslut satte oss vid ett cafe. Efter en stund kom sandra, sedan julia. Vi satt och snacka ett tag om allt mellan himmel och jord.

Nu kom älskling också hit, han är så besatt av mig så han klarar sig inte en dag utan mig, mohahhah. Han sover såklart över så ska vi ligga och mysa hela natten. Blir nog ingen mrl imon, lär inte behöva det precis ;) haha.

Puss och godnatt alla sötnosar !


saknar dig emmis

Sitter på altanen, nymålade naglar, musik i högsta högg och bara i shorts och bh.

Max gör mig och solen sällskap, så jävla skönt att bara sitta och prata med någon som är i samma ålder och förstår. Vädret gör det bara ännu bättre, vid fem ska vi köpa pizza och tjocka oss sen ikväll åker jag och amelia in till stan och sätter klackarna i taket, oj vad vi ska dansa. höhö.

Skriver mera sen, adios :)




jag vill ha möööööt !

Godmorgon

Idag blir det nog lite solning på altanen, bara det inte blåser för mycket. På dagen har jag inga planer, men på kvällen ska jag och ampe på cafe iaf och ta igen alla år vi har missat, haha.

Ska börja göra fulle nu så hörs vi senare, ciao


Godnatt

Haft en slappdag med älskling.

Skulle kanske åkt med och badat men eftersom vi har fem månader idag ville jag spendera min dag med honom. Nu ska vi snart sova.
Imon blir det cafe med sötnosen amelia :)

Godnatt



Älskar det

Fyfan vad jag älskar vädret !

Nu väntar jag på älskling ska komma så ska vi lägga oss och schteka i solen. Grannen har ju på skön musik också, perfa ! Det är bara det att han byter stup i kvarten haha.

Angående balen har jag inga bilder än men det kommer. En hlet jävla underbar kväll iallafall. Värd varenda krona. Nu till sommaren kommer det inte bli så mycket uppdtaeringar för vem vill sitta inne när man kan ligga ute och schteka ? inte jag iallafall.

här kommer dagens sommaroutfit :



Vita converse
jenas shorts - hm
vitt tublinne - gina tricot (en gammal klänning)
klocka - fått
halsband - fått
armband - hm


Hemma från balen.

En helt jävla underbar kväll som var värd pengarna, all värk i fötter, alla jobbiga kläningar med mera.

Berättar mer imon(senare idag) om balen då det förmodligen kommer lite bilder. Imon (idag) börjar jag halv 1 slutar halv 2 har en lektion, sen hem och mysa med älskling. Fem undebara månader älskling !♥


Tagga till balen !!

Hej sötnosar

Nu är jag hemma och har precis pakat klart alla saker. Ska bara springa in i duschen, raka benen och sånt och sen sticker jag upp till backatorp och fixar mig där. Kommer hem vid ett inatt får se om jag skriver något då. Ikväll ska vi iallafall rocka loss. Börjar halv ett imon så det blir lång sovmorogn.

Ciao ciao

Bilder kommer upp senare :)


Bra dag på länge !

shosho bloggen, ingen uppdatering idag men här kommer en liten snabbis.

I skolan gick allt väldigt bra, jag har fått reda på mitt sommarjobb - en blomsteraffär, hihi.
Fick nästan mvg på konditionstestet, fick vg+. Sen gick debatten i so också väldigt bra.

Efter det åkte jag och emma hem och nu sitter vi här i köket och fixar med det sista. Emma ska snart åka hem.
Vi har hunnit sola, läsa ut en bok, målat naglarna, visat hela min "bal" outfit och kollat hur jag ska ha mitt hår.

Imon efter skolan åker jag hem, packar sen sticker jag upp till b-torp och fixar det sista med sandra och emma.
Hoppas ni alla haft en bra och solig dag.


Allt för dig !

Tränat och är helt nyduschad.

Ligger i sängen och kollar desperate housewifes och nu ska jag kolla upp lite fakta på internet och sen kanske läsa lite på min bok. Detta blir sista inlägget idag. Godnatt

Jag älskar dig älskling, har jag inte dig mår jag inte bra. Jag har alltid kul med dig och jag kan prata om allt med dig. Ingen du ingen jag. Varje gång du går saknar jag dig bara ännu mer. Förlåt om du fattade det fel idag, men så länge du älskar mig är det du och jag ♥




tre månader sen..

Idag exakt är det tre månader sen du försvann från vår jord älskling.

Tänker på dig varje dag. Tänker på den dan jag fick samtalet av amelia att du hade somnat in, och ja kommer ihåg den sista gången jag såg dig. Dom sista orden du sa till mig, dom tre sista orden som betyder så mycket. Jag tänket tillbaka till alla glada dagar med ett lite leende på läpparna. Tänk vad mycket vi hann uppleva tillsammans. Undrebara minnen, alla gånger vi tältade, smet ut, gjorde busiga saker. Alla minnen är jätte betydelsefulla.

Detta är jättejobbigt och jag kan börja gråta när som helst men försöker att bita ihop, försöker hålla upp en mur som inte visar så mycket. Det känns bara som det blir jobbigare om jag skulle visa. Jag älskar dig och kommer alltid göra det. Saknar ditt skratt, dina kramar, dina skämt, dina jidder, din lukt, allt !

Det är så jävla tomt utan dig och det finns inte en enda männiksa som kan fylla den platsen. Jag går och väntar på ett samtal, ett sms eller dig komma gående. Först nu börjar jag inse fast jag inte vill, att du är borta föralltid från denna jord. Det kommer dröja en evighet innan vi träffas igen och det känns outhärdligt när man tänker så. Kan skriva en hel bibel om dig älskling för du var så himla underbar. Men måste sluta nu..

Du kommer för alltid finnas för mig Sara Victoria Bergman Uusimäki ♥


tisdag

Skolan idag var otroligt seg, men nu är jag äntligen hemma igen.

Snart kommer älskling, vet inte vad vi ska hitta på men kanske vara ute i det fina vädret. Ryssvärmen är ju tillbaka. Vid sex-halv sju blir det solning sen träna en timme på gymmet.

Hem och läsa boken, kolla igénom vad sossarna tycker om några saker. Sen läggdags.

Imon efter skolan ska jag och Emma ha en fix dag. Naglar, hår, tånaglar, ansikten, frisyrer, ja allt !
För på tordag är det ju bal !!! :D




RSS 2.0