Morsdag !


Älskar dig mamma ♥

Grattis till alla mammor idag, nu har jag snart packat klart allting. Imon ska jag upp runt 5, för att åka till landvetter. Är borta en vecka, och det kommer då inte bli någon bloggning från min sida.

Nu blir det film, puss ♥


I ♥ U










spa dag med älskling




livet leker ändå..

Idag började jag 15:20 (blev 15:50) sen slutade jag ungefär runt 17:00.
Ganska soft ändå, förutom att dagen blivit ganska seg. Nu ska jag snart äta midddag, sen fira att jag bara har några få dagar kvar i skolan och endast 2 prov kvar innan sommarlovet, :D

På måndag drar jag till greeece, härligt som fan !




Pink nails

Slapp helg har de vairt, och de har varit jäkligt skönt. Fast nu är jag rastlös, borde kanske öppna samhällsboken, har ju trots allt prov i veckan. Pizza står på menyn idag iallafall, mumma.






smått besviken

Veronica maggio var inte lika bra live som hon är i vanligt fall, men vem är det?

Var på lisberg för en stund sen med mina söta vänner. Plus typ flera tusen personer. Sjukt mycket folk, för mycket folk. Det drog ner väldigt mycket, man kunde inte ens röra sig haha.

Imon ska jag träffa älskling, sen kanske träffa lite vänner, få se vad dagen bjuder på. Sova ska jag iallafall göra.
puss






nighty






love you

Eftersom jag har varit så duktigt med mitt tränande har jag precis bakat en rabarberpaj med vaniljsås, mumma !
Idag blir det bara en slappdag med film och mys, utan massa plugg. LOVELY !♥









The rest is still unwritten

Jag känner att jag är inne i en period där jag känner mig helt borta, och att inget känns viktigt.

Jag får nog börja ta tag i mitt liv igen, börja träna, börja plugga bättre och njuta mer av livet. Imorse var jag ju ute och sprang, något som aldrig skulle hänt för några veckor sen.

Jag har så mycket frågor som aldrig kommer få ett svar. Jag kan sitta och fundera på de mest kosntiga eller självklara saker, inbilla mig massa, som sen inte ens stämmer. Måste börja släppa saker som hänt, och sen gå vidare. De är jobbigt att bearbeta allt 100 gånger om.

Nu ska jag sluta skriva massa skit här, och börja plugga istället. Sen blir det att lägga mig tidigt ikväll. Jag blir jättetrött av mina allergitabletter, så om jag somnar är det inte för att ni är tråkiga utan bara min kropp som är lite trött ;) ♥




The only person i need, is you ♥





Q & A

Fråga;  

        Anonym
om I might drink a litle more then i should tonight:
Hej!
Vart har du köppt din klänning?



Svar; Hej du, den köpte jag förra året inför nyår på H&M















I might drink a litle more then i should tonight


















do you see?



Jag kan inte prata med dig när du tittar bort. Snälla, ge mig två sekunder innan du ger upp. Kan vi inte vara nära bara en minut ? Är det nu, nu som det tar slut ? Fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå, jag vill hinna säga allting innan jag ska gå.

Älskling, vänta får jag bara sitta bredvid dig, det var han som ville kyssa mig

Du tar bort min hand från din arm och flyttar bort. Ingenting jag säger spelar längre någon roll. Ställer mig i hallen tills jag fattar vad som hänt.

Får jag ens ha kvar dig som min vän?

Knyter mina skor och går tillbaka in igen. Sitter här på sängen tills du ber mig att gå hem. Letar efter nåt att säga som kan ändra allt, något mer än det jag redan sagt.

Snälla bli min igen
Låt det va som i en film...





När resten sviker..







ta mig till sommarlovet !



goodnight untill then...



syster yster










dagens outfit




Deg söndag

Love you guys !







dagens snea outfit





barnpassning



jag ska passa ackis ikväll och imorogn, som den grymma syrran jag är gjorde jag middag till alla, det blev kött och potatisgratäng med kladdkaka och grädde till. Som tur var har jag sällskap, så det blir inte så ensamt sen när ackis somnar ;)


I've been crushed, beaten down, I've had enough




tpl



J
ag har bloggtorka, och därför ser bloggningen ut som den gör.

Resten av kvällen kommer jag bara plugga lite sen kolla tv, kyss





perfect

Jag gissar på att min kropp inte vill att jag ska träna, för imorse vaknade jag upp med jätteont i halsen. Och idag har jag gått runt i skolan som en zombie, trött hänging och okontaktbar, skönt att vi har floder av prov och plugg nu, JIPPIE !!

Nu ska jag bara städa mitt rum lite, sen packa så beger jag mig till pappa. En rolig sak är att jag måste upp 5.30 imon, wiiiiiiiiiiiii. Vi har nationella så vi börjar åtta istället för tio i tio.

I adore my life ♥


Snälla bli min igen




empty

Skolan igen då, ganska oskönt.

Idag har jag vart en stund med christoffer men han skulle iväg som vanligt så det bidde inte så lång stund. Men jag tror jag ska klara mig. Jag måste verkligen plugga och massa andra tråkiga saker men jag orkar verkligen inte, usch vad tråkigt.

Och denna veckan ska det bli hårdträning, och inget godis. Min pt (personliga tränare) är stenhård !




Ogo dag

En go valborg med goa folk blev resultatet från igår. Fast det fanns en ogo person som tagit min ena sko, så jag fick gå hem med en converse och en krocks(eller hur det stavas). Mina älsklingar.. :(

Jag somnade runt fyra imorse, och vaknade klockan åtta och då kunde jag inte lägga mig igen. Jag gick ner och gjorde lite frukost, i mitt fall ris och currysås. Sen la mig framför teven, och vaknade precis. Tror jag sov från tolv till fyra, och nu kommer jag inte kunna sova inatt. Nu är jag fortfarnade trött, tur att jag pluggade lite igår.

Stockholms bilder kommer in lite senare.




RSS 2.0