finally home

Eftersom jag varit i stockholm har det inte blivit någon uppdatering, men det kommer lite senare idag. Jag hade jättekul i stockholm och idag är det självaste valborg. Jag ska bara äta upp min frukost sen ska jag sätta mig och plugga.

Hoppas ni får en grym valborg.


bajs-pollen

Nu går jag runt som en zombie igen, men denna gången är det sömnbrist och pollen som är boven. Jag hade till och med glömt av att jag var pollenallergiker förrän pollen kom och knackade mig på dörren.

Idag blir det packa inför stockholm med klassen, och myskväll med film, måste mysa extra mycket eftersom jag lämnar min säng några nätter. Kommer sakna min stora, mjuka och underbara 1,80 säng :(

Höres ♥


solig dag me de bästa !


mer bilder finns på facebook: Rebecca Heissler


Du är den enda för mig !

Legat i sängen och kollat på film, helt okej film faktiskt, haha.

Imon blir det bad med tjejerna, mysigt. Fast jag tror mest att jag kommer sola. Har ett vad att vinna, som jag kommer vinna, alltså att jag kommer vara brunast, höhö. Nu blir det väl att försöka sova, eftersom jag ska upp ganska tidigt imon.




i miss you

jag är uttråkad samtidigt som jag inte orkar göra ett skit.

Vad gör man för att tiden ska gå fortare ? Denna veckan har varit den längst veckan jag upplevt. Tiden går ju aldrig frammåt. Jag börjar bli trött på tiden. Om någon hade frågat mig för en vecka sen, hade jag tyckt att tiden var för lite och att jag inte hann med allt jag vill. Nu är den för lång, någon som vill spendera med mig ?




let's crawl back to love

kvällen igår var mysig, god mat och mycket snack.

Idag ska jag bara ligga och sola hade jag tänkt, lite plugg får jag väl också pressa in. Imon är det sista dagen på lovet, och det har gått alladels för fort, som vanligt.

utan dig, inget jag

Jag hoppas du förstår hur mycket som står på spel.


påskafton

Snart är lovet över och jag har fortfarande inte pluggat, hehe. Men jag har varit lite upptagen med mina underbara vänner, så...

Jag kom nyss hem från släktkalas, och innan det hade jag lite vattenkrig med två losers, hehe. Jag vann iallafall. Nu ska jag bara byta om tror jag sen får jag väl springa till bussen eftersom jag ska till julia, där det blir en efterlängtad tjejmiddag. Lovely ♥


LOVE YOU ♥


I can't believe you doing this to me

Jag ser dig överallt, när jag gör fruksot, när jag är ensam, när jag är med mina vänner, när jag ska sova, när jag drömmer. Överallt. Jag blir galen. Jag tror inte jag klarar mycket längre, jag orkar inte mer, vill bara bort. Bort från allt, från mina tankar, drömmar, förhoppningar. Börja om på nytt.

Jag är som en zoombie som bara lever för dig, som går runt och väntar på ditt svar. Jag har blivit din slav, slav under dina ord och känslor.

Jag ska försöka lägga mig nu, och jag förbereder mig på det värsta, att jag inte längre är bra nog för dig.
Jag har tappat bort mig själv.


försöker tänka på annat

sho i blåbärsskogen.

Idag har jag varit så duktig så jag har arbetat flitigt i trädgården, och för det fick jag offra mina naglar. Jag var tvugne att klippa av mina fina naglar som jag hade sparat.

Efter några timmars slit orkade biffen inte mer så hon gick och la sig framför teven. Och ungefär för en timma sen vaknade jag, nu ska jag bara byta kläder sen möter jag upp emma och sandra, höhö.
(möt mig om ni ser detta * blink blink*)


nya bikinin ! ♥


from me to you





Goodnight

Idag firade vi issas födelsedag ,först hos amanda där vi åt lite mat sen gick vi till ladan och grillade. Jag ska försöka sova nu och inte lägga mig tre idag igen. Men får se hur det blir. Bilder kommer imon iallafall.

Tack till mina fina vänner som alltid finns för mig. LOVE YOU ! ♥


Like i cheched in to rehab, you're my diesase.




GRATTIS ÄLSKLING ! 17 år, love you ♥






Don't tell me you sorry, cause you're not

Jag vet inte var jag ska ta vägen. Jag orkar inte gråta mer. Om jag fick bestämma skulle jag vilja sjunka genom jorden och aldrig komma upp igen.

Allt känns så meningslöst och jag bryr mig inte om något längre, jag orkar inte ens plugga, fast jag vet att jag måste. Jag orkar inte.

Nu ska jag snart gå ner och äta frukost, har vänt på dygnet nu också, sååå bra.


true love ♥




lycka

Jag visste inte att kärlek kunde göra så ont







hur blir jag hel igen efter du tog sönder mig ?



Jag dränks i mina egna tårar


update: Videon vill inte funka, fixar det någondag
samson - regina spektor


(ljudet ville inte följa med när jag laddade upp den)


I keep bleeding love

5 positiva saker med att få sitt hjärta krossat:

  • Du tappar matlusten, därav behöver du inte banta inför beachen ;)
  • Du behöver inte ta hänsyn till något/någon eftersom det redan är så synd om dig.
  • Du kan "go mad", och göra knäppa saker utan att folk tror att du blivit galen.
  • Du får sova hur länge du vill för ingen vill störa ett brustet hjärta.
  • Du kan köra glassdieten all in !


    5 negativa saker med att få sitt hjärta krossat:

    • Du blir galen på riktigt när din föredetta kärlek aldrig hör av sig.
    • Du blir antingen sällskapsjuk eller en ensamvarg.
    • Du får svårt att lita på folk igen, då du inte vill få ditt hjärta krossat.
    • Du tröttnar på glass.
    • Livet känns meningslöst, och inte ens roliga kvällar med vännerna lockar.






hej lonely

Idag ska jag ha ett filmmaraton med mig själv. Jag kommer nog inte kolla på filmerna så mycket, men jag måste få gråta och tänka ut.









lämnad ensam

jag känner mig sviken, lämnad, ensam, tom. Allt känns så meningslöst. Jag förstår inte varför det blev såhär. Vad kunde jag gjort annorluna, den frågan gnager snart hål i huvudet på mig. Allting känns så onödigt, inget har någon mening längre. Jag är ensam och det känns inte bra.




4 januari 2010 - 19 april 2011

Idag blir det en gråtkväll med älskling och film.

Jag och min kille är inte längre tillsammans. Vi har spenderat många timmar idag till att prata ut. Han ska också sova här inatt, så detta blir väl sista natten tillsammans.

Jag trodde inte att denna dagen var så nära, men tydligen...




vår

nu blir det stan med mina gosetjejer !
mitt allt ♥

Vill du ligga med mig då ?






sommar ?

Underbart väder idag, man skulle kunna tro att det är sommar.

Själv ligger jag ute i bara bikini med musik och cola, så jävla underbart. Minder underbart att jag fortfarande är sjuk då, men det orkar jag inte bry mig om just nu.

Igår var jag i Eriksberg med massa folk, det var ganska skönt i början, men sen blev det bara kallare och kallare. Så runt halv elva var jag hemma i min sköna säng igen.


Dagens hiss & diss


Pollen




vädret




fuck pollen !

underbart väder eller vad !?

Jag kom precis hem efter att ha övningskört med pappa. Det gick ganska bra om jag får säga det själv, hehhe. Jag körde till och med på motorväg, trodde jag skulle köra in i någon, höhö. Nä skämt åt sido, det gick bra.

Nu vet jag inte vad jag ska göra, kankse gå ut och sola, sova lite, eller plugga. Nä plugga orkar jag inte. Packa måste jag också göra. Ska till min mor idag nämligen.

Ikväll blir det hamnkrök, fulaste ordet på länge.


såhär söööööt var jag förra året !


middagsmys med älskling






påsklov

Äntligen påskolv, ett välförtjänt lov.

Det firade jag och älskling med en riktig myskväll. Först lagade vi middag, och det blev lite struligt men vi lyckades, eller jag kanske jag ska säga. Christoffer gjorde det han var bra på, nämligen skära grönsaker. Gott blev allt iallafall. Efter det satte vi oss i bastun en stund, sen gick vi ner till soffan och myste framför en film tills jag somande, haha.

Idag har jag inte hunnit göra så mycket, ska äta lunch snart tror jag. Efter christoffer åkte kollade jag på eva och adam, nu sitter jag och funderar på om jag ska plugga, men orkar jag verkligen det ? tror inte det.

Ikväll ska jag förmodligen passa skruttfia, så det blir nog en slapp dag iallafall. Jag lägger upp bilder från igår senare.




happines

Jag tror seriöst att min kropp och viruset är kära. Viruset vägrar att lämna min kropp. Är det inte halsen det gör ont i är det huvudet, är det inte huvudet är det någon annan stans på min lilla kropp. Just nu är jag hes som en gås och folk undrar om jag har kommit i målbråttet. Svar, nej jag är bara sjuk.

Imon är det fredag, och då ska jag och älskling göra middag, mysa framför tv med massa popcorn och sånt. Mums ! ♥

Ni andra får ha en fortsatt bra torsdag.

bild från i sommras när vi var på marsstrand ♥


Sol !

Nu ska jag nog bara ta något litet att äta, sen ska jag lägga mig i solen och läsa min tyska bok. Bara en sak jag undrar, är det för kallt att ligga i bikini ? det är det väl... Jag bor ju ganska nära havet så det blåser ju lite ;)

Höres senare.

Sea-78678-320-330_large


Min lilla skatt




today's




<3

Idag har jag varit i skolan som vanligt, vi skulle ha berörande tal idag, och jag vet helt ärligt inte hur det gick. Orkar inte bry mig just nu.

Snart ska jag sätta mig och läsa i en tyska bok som jag ska ha läst i tills imon. Mysigt. NOT. Ikväll blir det desperate houswifes, loving it.

Jag väntar också på att min lilla pärla ska höra va sig, saknar han. Men han har väl glömt av mig så jag lär väl somna ensam inatt igen, puh puh.




bajs på allt

hatar att vara sjuk !

Min huvud börjar bli tungt alltså kommer jag snart få bihålsinflamation, jag känner min kropp för bra. Bajs, min host är också skit, hostar hela tiden nu.

Imon är det ganska kort dag, så jag får hänga ut och knarka värktabletter. Mitt tal är väl ganska klart, fast jag tycker inte att det är varken spännande eller berörande, haha.


kom to mami ;)

Solen är här

har precis kommit hem, skönt att historia provet är gjort !

Nu ska jag bara försöka komma på något jag ska prata om imon, vi ska nämligen ha ett berörande tal. Ska kankse gå ut i solen lite innan jag börjar plugga.

Imon ska jag fika med emma, meeuus.


goodnighty

Igår blev det middag med la familia sen åkte jag till en kompis som hade fest/krök. Jag hade en trevlig kväll med trevligt folk, som vanligt. Men jag var ganska trött så jag rörde mig hemåt runt halv ett. Älskling mötte upp mig så åkte vi hem till mig.

Idag har jag pluggat hela jäkla dan, började vid ett och har sen dess pluggat. Jag har bland annat kollat på fyra filmer, men vet inte om jag blev någonting klokare. Höres mer imon.



bild från lördags; min fru och jag ♥


utelunch

nu får vi hoppas att våren verkligen är påväg !

underbart fint väder idag, och jag har faktiskt redan varit ute och övningskört någon timme. Och det gick jättebra. Nu är det lunch, utomhus. Nygrillad korv, mums.

Måste äta, skriver sedan.

freeedag !

Min hals är fortfarande bajs, men jag överlever. Får köpa lite halstabletter och sånt på vägen hem. Idag efter skolan ska jag äntligen träffa emma, det var ett tag sen. Och då ska vi föröka hitta sommarjobb, hehe lycka till till oss.

Ikväll får jag se vad som händer ♥


you make me smile

Älskling sov hos mig inatt, som han typ alltid gör. Så jag vaknade upp pigg och glad.

Idag skulle vi skriva svenska-uppsats i tre timmar, och jag har inte den blekaste aning om hur det gick eftersom jag fortfarande är sjuk tänkte jag bara på det. Jag hoppas verkligen att det går över snart. Hoppas inte det går till bihålerna som jag känner att det håller på att göra.

Idag ska jag föröska fixa en cv, och sen möta upp Emma imon för att åka iväg på hemliga äventyr. wiii.
Annars idag blir det väl lite historia plugg, yammie.


min andra halva ♥


sorgligt

Är hemma just nu, och jag börjar gå mot bättringsvägen. *peppar peppar*

Det blir nog lite svenska plugg, sen ska jag mysa med älskling.

En sak jag blir så jävla sur på är alla ungdommar i backa som har för mycket fritid och går och bränner upp oskyldiga personers bilar. Hur jävla dumt är inte det ? och som försvar är det polisens egna fel ? Jag förstår verkligen inte hur vissa personer kan resonera. Det är ju lite pinsamt när dem inte själva ser hur sjukt det är.

Men det är väl så det ser ut för vissa människor, att de måste skada andra för att må bra själv, patetiskt !!








Det blir inga bilder när jag endast ligger i soffan !

Mår fortfarande lika dåligt, är kanske lite piggare, men har fortfranade ont i halsen och hade feber idag. Nu tror jag att den gått ner. Jag och pappa åkte iallafall till doktorn, men det var ingenting. Endast ett virus, och då kan man endast vila.


Jag ser framför mig när jag sitter och lider på torsdag av alla smrärtor när jag försöker skriva min svenska-uppsatts. Jag orkar inte vara sjuk. usch, vi höres väl senare.



sick

Åhhh älskar att vara sjuk, fast nä.

Jag har inte kunnat sova någonting inatt typ, utan jag har vaknat nästan varje timme. Halsen gör skitont, huvudet värker och alla leder i hela min kropp ömmar. Och som gräddet på moset måste jag plugga idag. Orkar verkligen inte egentligen. Det blir ingen skola för mig iallafall.

Nu blir det film, och knarka värktabletter...


bajshals

jag tror jag håller på att bli sjuk, jävla skit.
nu blir det mys i soffan hos pappa. Godnatt ♥


Tumblr_liswpr87it1qbejc5o1_500_large

lilla lady

Idag skulle jag egentligen ha tränat, men det ville inte min hals.

Jag har verkligen inte tid att bli sjuk nu, så jag tar det lugnt istället. Och när jag säger att jag ska ta det lugnt ska jag råplugga, yeayyy love my lífe !

Sjuk får jag vara på lovet isåfall, sorgligt men sant.






party last night !

Igår hade jag en trevlig kväll med massa trevligt folk, jag glömde tyvärr kameran, så några bilder blir det inte. Jag hade iallafall jättekul, och idag har det bara vart en slappdag med älskling ♥

snart får jag väl också börja plugga, bajs !


this is my boytoy !




trääävligt

idag kör vi på fessst !

Är fixad men väntar bara på mina efterblivna vänner som är lika sega som sniglar, euuuuw.

Puss och kram ses på stan ;)


1 april - april april din dumma sill

Jag åkte in vid halv ett och träffade ampe. Vi gick runt i alla hm-butiker och jag hittade inte mina "volang-shorts" som jag letade så jävla mycket efter, snyft snyft. Men jag gissar att dem kommer in när kollektionen egentligen ska in, inte för att jag kommer ha råd då..

Efter det blev det en lång fika med lina, emma, ampe och med madde när hon inte behövde jobba ♥

Detta följde med mig hem idag iallafall ♥



t-shirt - bikbok
shorts - bikbok
byxdress - hm

Resten av kvällen blir det mys i sängen, ska nog lägga mig tidigt. Och imon åker jag till IKEA med mutter !


RSS 2.0