Vill du ha mera läsare till din blogg ?

Gå då in på denna länk och registrera dig, GRATIS !

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=rebeccaheissler

Psycho 3

Nu blir det skräckfilm dags !! :D

5 i tolv på kanal 3, sänds denna film. Jag kommer iaf sitta klistrad framför tv:n . Det enda jag saknar nu är nån att kolla med, men det ska vi fixa inom kort. Haha ;)

Men jag kommer nog tyvärr inte se slutet. Kommer antagligen somna.. så ovanligt ? onej
Tv:n kallar på mig, bis dann !




Myskväll, here i come !

Den varma duschen är gjord och jag är varm igen, fryser inte nånstans !
Älskar varma duschar...

Nu ska jag lägga mig med mys kläder i min säng och frotsätta kolla en film på 6:an som jag började kolla på förut. Så smiter jag ner i reklamen och tar nån foood , eller godis :$

Ha en mys halloween !




Kvällens bus !

Nu är jag hemma igen efter mycket släng hit och dit. Åkte moppe runt hela jävla backa, no lifers? vi vet. haha. OCh lite bus blev det också, fy på oss. Vad tänker jag inte skriva. Men det är halloween och då får man stå ut med bus tycker jag.
Mina fötter känns som isbitar och jag tror jag har förlorat några tår.

Issas lägenhet är hur mysig som helst. Och jag kommer nog vara där en del. Tänkte egentligen sova hos Amelia idag men orkade inte så sover hemma. Nu tänkte jag hoppa in i duschen och ta en lång varm dusch !!
Men då fick jag ett sms om jag ville hitta på nått annat. Funderar, det e ganska långt bort. Måste höra med tjejerna först om nån orkar. Och om dom e på blir det röj. Men får se som sagt.

Annars blir det myskväll, med film och stor mysig säng.

Imon vet jag inte än vad som blir planerat. Tänkte kolla lite fotboll. Men får se som sagt.




Happy Halloween everyone  !


Kolla isspiss lägenhet ! :)

Nu är jag färdigfixad, och väntar på bussen ska gå. Men med min vanliga tur missa jag ju bussen. Så får ta den som kommer 14:00. Vi sk nämligen kolla kusinen nya lägenhet! Spännande. Hon säger nämligen att den är jättefin, hahha med lila tapeter, gröna, blåa och jag vet inte allt.

Sen blir det att spendera dagen med min älsklingstjejer. Och imon ska jag, Amelia och kanske Issa kolla fotboll. hahah, nej inte ifk. Tyvärr..

Dagens outfit kommer kankse senare.


Silly boy, you can look but you can touch !

;Issa gästbloggar

Sjuk på halloween

heeeelllo


Just nu är det issa som skriver, för jag kan inte sova och jag kallsvettas. Har feber och är superförskyld. Idag flyttar jag till brunnsbo wiho! Men det kmr kännas jobbigt att inte bo så nära vännerna mer :P
Becca och Patricia sover och här sitter jag och har tråkigt!

Whatever, det e ju halloween idag och jag tror inte jag kommer vara ute, pga att jag är sjuk. F*n också. Skitsamma det kommer vara folk i brunnsbo och då kan jag bara gå ut snabbt.




En bild från förra halloween, Issa Becca Lisa Malin


Födelsedag och Halloween ♥

Nu när klockan är över 12 är det två födelsedagar som ska firas och självaste halloweeeeeeen !

GRATTIS MANUÄLSKLING 15 år !! och GRATTIS kennan  :D
hoppas ni båda får en bra födelsedag, halloweenskämt

 Det är min fina bild av manu!

Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis
Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis
Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis
Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis
Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis
Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis
Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis
Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis
Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis
Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis
Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis
Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis




Happy halloween , (om 2 h)

Nu ligger vi tre små tjejer och kolla på tv, IDOL , circus möller och nyheterna ! hahah (Y)
På Idol är det bara rösterna som ska räknas, sen får man se vem som åker ut. Och om jag ska vara helt seriöst bryr jag mig inte ett skit om vem som åker ut. Det är bara kul att kolla på.

Om 2 timmar errrr det halloween :D (L)




Förrå årets halloween outfit, levande docka !

Nu blir det fredagsmys !

Imorgon blir det bus eller godis, självaste halloween. Och då kommer alla spöken fram hiihih. Vi gillar't.

Nu har jag ätit tacos, och det blir en myskväll med tv och mycket film. Min sjuka kusin är ju här så måste nog ta hand om henne. nooot, hihi. Nä men vara lite snällare iaf. Imorn ska jag träffa min efterlängtade sötnos ! SANDRA MAGNUSSON !! det längtar jag mycket till.

 Och så imon fyller Kennan och Manuälskling 15 år! grattis till er ♥

Nu har jag inget mer att skriva så adjöken sa fröken


Skolfotot har kommit ! :D:D:D

Tillbaka från stan med ampee, blev inget annat är fönstershopping. Och ett snabbt besök på fjortisarnas hometown Mcdonalds. På vägen hem mötte jag upp Patricia och Issa som ska sova hos mig idag. Snart blir det tacos och fredagsmys. När jag kom hem såg jag också att skolfotot hade kommit !! :D

Mitt ensamfoto ser helt förjävligt ut så det lägger jag inte upp. Men skolfotot kan jag lägga upp. Och nu har jag fått en bild iaf. Endast vissa fattar vad jag menar. Och vi behöver inte gå in mer på det nu. Nu ska jag vara lite mer social med mina två gäster som ligger i min säng och kollar på entartaiment now. Så arriverderci ♥






sorry om bilderna blev lite dåliga, men det var svårt att få dom bra


Stan med Ampeee

Jag har lite bråttom nu, eftersom jag pratade med Amelia och hon gav mig order att vara klar klockan 1. Det är 45 min som jag ska duscha, äta frukost och fixa mig på. För sen ska vi in till stan, bye bye darlings.



Tänkte lägg in en gammmal bild på mig men hinner inte.

Guten morgen, wie geht's ?

Godmorgon, nu har jag äntligen vaknat efter 9 timmar.

Men jag mår inte helt toppen, har ont i huvudet och är helt slemmig i halsen. Men det ska inte hindra mig från att göra något. Jag får väl knarka alvedon så löses allt. Det kanske bllir bowling för min och Ameliasw del idag. Måste bara få svar av en annan krabat. Och så måste jag såklart få tag i Amelia. Men ni som känner henne vet att det e omöjligt. Människan svarar ju aldirg. Aja nog om det. Nu ska jag äta frukost och ta en dusch.


Nattinlägg ?

Var nyss 01.01 "han tänker på dig" hahhaah , jasså ? sött

Blir väl snart att jag pummsar ner i sängen min, men med två personer, musik på högsat volym på datan och tv på är det en aning svårt. Mitt rum är nu den nya fritidsgården. Har du tråkigt, kom till mig. Hhahhahah det där lät fel, inte så jag menade , ahhahhahah. Jag är nog lite för trött, detta blir då mitt sista inlägg eller första inlägg för idag. Beror på hur man ser det. Men det blir iaf det sista innan jag lägger mig och sover några timmar.

Ha en underbar nattsömn people ! det tänker jag ha iallfall.. ♥



Minnen är till för att minnas, saknar när det var vi alla tillsammans ! ♥


Har en aning tråkigt...

Vilken seg eftermiddag/kväll. Inget som händer. Ingen uppdaterar sina bloggar. Inga roligia inne på msn. Inget roligt på tv. Och jag är absolut inte trött. Och människor man smsar med vill ju inte svara. Vad ska man göra ?

så tack stampe för att du finns, så jag kan ha nån att dela min ensamhet med  ♥


Nej, nej och åter nej

Nu är jag hemma igen och har tjockat mig ännu mer med lite pizza så snart spyr jag. Usch ska inte äta nått mer på hela lovet förutom sallad och vatten ! Bara ätit skräpmat och godis hela tiden. Och jag känner att min kropp mår inte bra av det. Jag blir hängig och orkar ingenting. Så nu ska jag börja träna och äta sallad igen.

Men till den lite mer dåliga nyheten tror jag att jag håller på att bli sjuk. Är hängig, ont i huvudet, öm i hela kroppen, mår illa och bara helt slut. Blir att lägga sig ganska tidigt idag då. Tänkte be mamma om hjälp med att bara kolla min utvärdering av mitt prov innan jag skickar det. Men hon skulle visst på hockey när jag kom hem så , får ta det imon.

Ha en fortsatt bra tordag, och hoppas inte ni mår lika dåligt som jag.
vill inte bli sjuk nu !


@ at davids place

Nu ska vi kolla på film, en skräckis. Och med massa godis. Mycket mys på det.
Måste sluta skriva ska nämligen kolla film.

Hahaha Filmen som vi skulle se funka inte så david fick gå ner och hämta en annan. då sitter emma i sängen och skriker att hon hatar massa, hahhahahah. Säger bara att vi lever i en knas värld !

Ha en söt dag. Arriverderci ♥


Skräckfilm dags !

Nu har jag och Emma solat, fast jag inte ser så mcket resultat. Men vi ska iaf vidare till david och kolla skräckfilm. vad passar bättre än skräckfilm såhär nära halloween ? Efter filmen åker jag hem till mig och har en egen spaanläggning för mig, myyys !

Skriver när jag kommer hem, berättar om filmen och kanske en dagens outfit .




Snart halloween !

Godmorgon allihoppa !

Jag vaknade av ett väldigt trevligt ljud, nämligen en j*vla borrmaskin. Trevligt va ? skämt åt sido nu gör jag och Emma plättar. Dom gör ordning taket på Emmas hus, så det e massa gubbar i varje fönster på en ställning. Så går jag här inne i en t-shirt bara, haha. Men nu måste jag hjälpa emma innan dom bränns vid, ha det bra så länge.

Efter plättar blir det solning, sen är det inget mer planerat för min del.


Min nya hårfärg ♥



Här är en till bild på min nya hårfärg, och ville bara säga godnatt. Så guten nacht !
komentera gärna vad ni tycker om färgen, puss ♥

Onsdag - lillördag ! <3

Nu sitter jag återigen i emmas säng efter en lite stressig dag. Först åkte vi till stan och köpte lösnaglar, lösögonfransar och hårfärg till mig. Så ja, nu är jag brunett. Vi stannade också en stund på cafe kosmos och tog en cola. Satt och snackade en stund innan vi  åkte hem.

När vi kom hem färga vi mitt hår och fixade oss för att sen gå upp till kennan. Där det skulle bli likte krök. Runt 11 gick jag och emma hem igen. Och nu sitter jag här och kollar på "ice age 2" ,hahha sid är så sööt !

Nu ska jag och emma lägga oss och mysa till ice age.


Vad tycks ?  ♥


Mitwoch ! :)

Nu har jag och emma vaknat och ätit lite frukost, snart bär det av hem till henne där jag också sover inatt. Och sen hoppar vi på bussen och åker vidare in till stan. Där vi ska shoppa lite saker. Ni får se sen vad det blir.

Ikväll blir det meeuss , hahah ! skämt åt sido. Men nu måste jag skynda mig lite, harrrreeee brraaaa ! :D


I like you a lot, lot, think you´re really hot, hot !



me like you, you like me ? ♥

2 hearts one love ♥♥

Nu är det nattidax för emmafjanten och lilla mig, så nu säger vi godnatt.

GODNATT ALLIHOPPA :D ♥♥


Emmaälskling här ! <3

Nu är emmaälskling här och vi ligger och myser i sängen med godis, ostbågar och cola. Snart börjar desperate houswifes som vi också ska kolla på. Efter det går vi ner och sätter på en kopp te.

Förut åkte vi och mötte upp issa för att sen åka till slätta damm och släppa av lippen. Det var så j****vla kallt ute så vi åkte tillbaka mötte vikke och julle. Men efter en stund bestämde vi oss att åka hem och krya ner i sängen. Nu ska jag kolla på DHW , arriverderci !

Emma my love ! ♥




Ändrade planer ...

Så nu är jag klar med allt, äntligen. Men det blir för stressigt med träningen idag så tar den tidigt imon istället. Nu sitter jag och taggar med hög musik och väntar på att min efterlängtade emma ska komma :D !

Ha en forstattt perfekt tisdag !


 

 


Dagsplanering

Nu är jag snart klar med min utvärdering, tänkte lägga upp några bilder från igår nu då. Ligger och lyssnar på musik och njuter av lovet. Så skönt att inte behöva stressa. Eller tänka på nått sepceillt. Blir att träffa älsklingsemma ikväll också. Eftre trännigen som jag troligtvis ska göra. Måste verkligen träna, hiih.

Min dag idag då:

♦ Skriva klart utvärderingen
♦ Dusha
♦ Äta lunch/middag
♦ Träna
♦ Träffa Emma

Ha en fortsatt bra tisdag  ♥

Bilder från igår:



Gårdagens outfit:
Vitt linne
svarta lacklegging
svart tunnika
converse
smycken




de tre muskeltörerna ♥



påväg till bion, bilden i mitten är på vår fina stad, göteborg. En aning sudding, men men.

Nu måste jag sätta fart om jag ska hinna.




Tisdag :)

Nu har jag ätit frukost. A och J är så sega så dom sitter kvar i köket medan jag gick upp och la mig i sängen. När dom går blir det att jag börjar med min utvärdering och sen lägger jag in alla fula bilder som vi tog igår. Efter det gymmet som sagt om jag hinner.

Glöm inte kolla desperate housewifes idag ! bästa serien

Lägger upp bilderna sen, när mobbarna har dratt. Dom ska bara fixa sig sen försvinner dom. Dom kallar mig ägghjärna ? ahhaha kom dom inte på nått bättre, men det är ju A och J vi snackar om. Då kan man inte förvänta sig så mycket. HA HA !
hoppas ni får en bra tisdag

Guten morgen :)

Godmorgon alla pigga varelser !

Själv är jag inte så pigg just nu, men jag kämpade mig upp ur sängen. Bion igår var faktiskt jätterolig. En skräck/komedi som handlade om att zombier hade tagit över världen och att det bara var några få männiksor kvar. Ät aldrig big mac, det var det som startade hela zombiesaken. Det var en kille som åt en och sen satt sig nått på hjärnan och sen ville han äta männiksor. Så sa iaf Amelia och Julia att det var. Men jag måste fått en blackout då för det hörde inte jag haha.

Idag ska jag skriva min utvärdering av mitt hk-prov så jag har det gjort. Sen blir det kanske gymmet om jag hinner. Annars har jag inga speceilla planer.

Nu ska jag iaf gå ner och äta frukost innan jag börjar äta upp Amelia och Julia, hihi (A).
Eller så gör man som tjockisen Amelia och äter upp allt sitt godis från igår, men jag mår bara illa när jag ser henne. Så nej tack, Usch !

Ha en bra tisdag ;)


Zombieland

Nu har äntligen Julia och Amelia kommit, efter tusen år haha. Och gissa vad dom gör, fixar sig. Som dom har gjort hela dan. Säger ett ord, Suck. Men jag älskar dom ändå. Nu har vi bokat film på biopalatset. Zombieland. Det var jag och Julia som valde den. Den var tydligen för läskig för Amelia, men vi drar med henne ändå. Nu ska jag fixa mig det sista sen blir det att dra oss till stan, hörs sen.






 

Seg var namnet !

Nu är jag helt färdig fixad. En outfit bild kommer ikväll. Julia och Amelia sover här, och vi tänkte gå på bio. Men det verkar ju inte som om det kommer gå så. För att en viss blond person tar tusen år på sig, säger inga namn. Klockan 20 över 2 fick jag ett sms av henne att hon bara skulle äta och fixa sig lite. Visst hon är tjej och tar lång tid på sig, men 3 timmar ? seriöst, hahahh. Så nu sitter jag och äter min pyttipanna och väntar på tjejerna.

Får nog gå in på sf:s hemsida och kolla igenomm  några filmer så det inte tar tusen år när dom kommer. Lina och Sandra skulle kanske hänga med också. Skulle blir väldigt trevligt. Men inget säkert än så länge.

Nu måste jag fortsätta äta och kolla lite filmer, arriverderci ! (L)


Beat it.

Nu har vi ätit furkost och duschat, så vi är extra fräääsch !
Sitter och lyssnar på några gamla michael jacksson låtar, beat it, the way you making me feel. Väntar på att Amelia ska komma hit. Så får vi se vad vi hittar på. Hela dan framför oss, så det känns mycket bra. Kanske bio ? vem vet. Only god knows , haha. Ska bara ta på mig kläder och fixa mig så är jag complete. Kan ju inte sitta halvnaken när ampeee stampe kommer, pinit ! hihh

Så nu får jag sluta skriva och göra det jag ska göra..
Får se när issa tänker traska vidare, men ni får ha en wunderbar tag !

Auf wiedersehen



Frukostdax

Nu bliree frukost och en slappdag idag gissar jag på, ha en skön måndag :)


Första dan på lovet !<3

Det blev inga mer blogginlägg igår eftersom jag somnade så j*vla skönt i min säng. Med både smink och kläder på. Jag ställde klockan på 11 så skulle jag ta bort det då, men det orkade jag inte.

Idag vaknade jag först kl 9, men somnade om och vaknade sen kl 10. Så inatt har jag sovit nästan 12 timmar, så nu är jag überseeeg och övertrött..

Eftersom jag och isspiss är så lata har vi inte gått ur sängen än. Ligger och kollar på den filmen vi kollade på igår. Den jag somande efter 5 minuter. Det är typ en musikal, det ska föreställa att den är från 50-talet. Lite speceill men faktiskt ganska bra. Lite små rolig emellanåt.

Idag har jag inget planerat , men amelia sover nog här inatt .

Skriver senare idag,






Lika som bär ? hihiih

Hemma igen efter en skön promenad ute i friska hösten med julia, tack för pratstunde gullunge.
När jag var påväg hem plocka jag upp kusinknas som hade bestämt att hon skulle sova här, alltid lika trevligt när hon planerar in sig själv hahah.

Först ska vi kolla kvällens avsnitt av playa del sol på svt play och sen sätta på en film. Nån film jag aldrig sett förr och kommer inte ihåg vad den heter. Men vi får väl se om den är nått at ha. Till filmen blir det varm oboy och prinsesstårta för min del och kokkosboll för hennes del. Om jag har tid uppdaterar jag ett till inlägg ikväll, annars blir detta det sista. Så godnatt isåfall, och ha en fortsatt bra söndags kväll.



Älskar dig bästakusin, min andra del

Regnmånaden har anlänt :(

Igår blev det en underbar tjejkväll med sandra, julia och amelia. Åt kina mat, kolla film, dansa loss, gjorde lite bus (A) NOT , hahahha. Och satt och snacka om allt såklart. Så skönt när man har vänner som man kan lita på och berätta allt för, älskar er.

Idag spelade vi match mot önnered, blev tyvärr förlust. Men tycker ändå vi spelade bra. Lite små fel här och där som förstörde det, men men. Efter matchen åkte jag med mamma för att kolla när min lillebror spelade innebandy. Men när vi kom fram satt han på läktaren och hade skadat knät, hahah smartunge. Efter det blev det tyvärr måste jag säga, donken. Känner mig som värsta tjockisen nu.

Lägger upp några bilder från igår och kanske förrgår från cafet. Ha en fortsatt bra regning tråkig söndag. Själv tror jag fortsätter med te och film.

Fredag , mystime på caféet kosmos (bilden tagen från julia)



Bilder från igårkväll



Lördagens släktkalas outfit



Chiiiiina fooooood :D



såhär söta är vi när vi ska äta, hahhahaha fail



Kladdkake dags, och då ville sandra gärna göra en fin ? pose

Mys framför tv:n med film och tjockismat



hahahah, ni var då några knasiga prickar ;D (internskämt)



Det slutade med att vi stog halvnakna och dansade rumprona av oss, hhiih
Tack för en till underbar kväll älsklingar ! (K)


Kalas för lillebror :)

Just nu har jag smitit iväg från köksarbetet och dom första gästerna för att skriva ett blogginlägg, hihi
Min helt underbara kusin har också kommit, puss på dig älskling <3

Har städat hela fucking dan idag, så ska bli skönt med en slappkväll sen.Det blir china food med några knasungar, inga namn är värda att nämnas..

Men nu måste jag vara lite social där nere med släkten, hoppas ni får en mys lördag !


Fredagskväll <3

Nu ligger jag och amelia nerbäddade i min stora mjuka säng ! Tidigare idag var vi på cafe med issa, julia, jolin och ida. Satt och snacka en stund. Men stängde cafét så vi var tvugna att gå, gick runt i stan en stund. Träffade på några killar som busvisslade på oss, haha, men vilka gör inte ? ;)

Efter det stack vi till backaskolan och träffade sandra, tänkte dra hem till henne men blev inte så. Isället åkte vi till marias, men hade ingen anledning att stanna så drog oss hemåt. Gick en bit då vi snackade om massa. Tack för du finns bästa vän. Nu ligger vi och kollar på "monster till svärmor" ska snart poppa popcorn.

Imon blir det kalas för lillebror och sen mysdag hos ampestampe med kiiiiiina foood !

Harreeeeee göötannns  ;D






Fredag, OCH LOOOOV !

Sitter nu hemma hos kusien, men hon ska dra sig, så det måste jag också göra. Så det blir att gå upp till amelia, sen cafe med jolin, ida, julia, amelia och jag, myyys på det. Uppdaterar ikväll


100 inlägget <3

hejsan hejsan  

Idag är jag verkligen helt död. När jag kom hem gjorde jag mat och sen satte jag mig framför tv:n för att den börjar plugga. Men det jag inte var beredd på var att jag skulle somna, haha. Så trött var jag. Känns ju jättebra att jag har 2738940 läxor att göra nu. Träningen blev tyvärr intsälld, men det behövdes för att jag ska hinna med allt tills imon. Så nu blir det att sätta igång med allt. Först göra klart so-arbetet, sen göra klart "beskriva en person" en engelska uppgift vi har. Efter det plugga tyska och om jag hinner skriva en utvärdering av mitt hk prov. Jippie     -.- .

Så har egentligen inte tid att blogga, men eftersom jag bara hinner uppdatera en gång per dag kände jag att jag var tvungen att göra det. Och det är en sepceill dag idag. Mitt 100 inlägg, min lillebror fyller 12 och idag var det exakt 2 månader sen jag kom hem från spanein. Tänk vad mycket kan förändras på två månader. Och nu går tiden j*vligt fort. På ett sätt känns det bra, och på ett sätt inte. Nog om det nu. Det blir ingen dagens outfit men lite andra bilder.

Grattis älskade lillebror ! <3



Några bilder från Spanein, Mallorca :













Ha en fortsatt bra torsdag, snart är det lov ! så håll ut ;)


saknar grekland !

Hejsan alla bloggläsare

Tänkte bara uppdatera med ett litet inlägg. Kändes att det behövdes. Jag gillar alla mina läsare, fast ni inte är så många, så ta inte detta fel. Men eftersom jag känner marjoteten av er så kan jag inte skriva exakt mina känslor och meningar. Men men, jag överlever. Har ju min kudde (L), bästa vän som alltid lyssnar, haha !

Idag har jag inte hunnit med så mycket, efter skolan GICK jag till mammas jobb. Nått som aldrig kommer göras om. Men när jag kom fram fick jag en välförtjänt kokkosboll och en cola. så det var okej. Var där en stund sen skulle jag tillbaka till skolan för utvecklingsamtal. Och jag kan säga att det gick riktigt bra, nästan mvg chans i varje ämne !
Förutom no då. Ni som går i min klass fattar varför, j*vla fisk. Så överlag är jag nöjd :D

Sedan jag kom hem har jag skrivit klart g och vg delen i mitt so-arbet, mycket duktigt gjort av mig. Imorgon blir det att göra klart mvg delen på lektionen. Efter skolan blir det träning med älsklingarna.

Nu ska jag bara snacka klart med tönten själv! ringer alltid haha. Sen blir det film och en stooor säng
Godnatt folket

saknar grekland !



om ni undrar vad det står på bilden så står det bara min bloggadress, så ingen kan ta mina bilder





Tisdagens outfit !

Nu kollar jag på uggly betty, sen i reklamen blir det te och klockan 9
blir det Desperate housewifes. skriver inget mer ikväll, godnatt !

Dagens outfit kommer här:

Svarta tights
svart hög kjol
vit tröja med blåa blommor
smycken
converse








Jag är glad idag :)

Hemma igen efter ett "springpass" och en troligtvis lite finare bränna.
Idag hade vi enskilt praktiskt prov i hem och kunsumentkunskap. Och måste säga
att det kändes väldigt bra.

Ikväll blir det att lägga mig TIDIGT ! och kolla på dom desperata hemmafruarna.
myyyyys på det, inga läxor. Bara en inlämning. Men har ganska mycket tid kvar på den.

Imon blir det utvecklingsamtal :O nervös.. och efter det träffa stampe eller emma och
ta våran "vanliga runda".

Och om ni undrar vrf jag har den rubriken som jag har är det för att jag är så j*vla glad idag.
Fast min kropp är helt ur funktion, hahah. Vet inte riktigt varför jag är glad, eller jo det gör jag
men jag tänker inte berätta det här, hihi.
Och ni som vet, ber jag er att inte läcka ut information om mitt privatliv tack :)

Uppdaterar ikväll innna DHW

Tjingeling badring, det kanske kommer upp en dagens outfit också !




my secret

You are my light in the dark
You are the beating in my heart
But that is not enough, will I ever be by your side ?
And I'm so happy when I see, that you are smiling back at me
I don't know what I'm gonna do, but I'm so crazy about you
Even if I don't know where to start
Even if my love is tearing me apart
you are my light in the dark...


Måndag, igen...

Hej alla mina bloggläsare!

Idag har det blivit en mysdag med amelia, skräckfilm.
Den var så bra att jag somna, haha ! men amelia satt och följde den.

Snart ska jag gå ner och göra en kopp te, sen plugga lite tyska och sen förhoppningsvis
blir det att lägga sig tidigt, behöver sömn.

Och måste bara säga att jag och amelia borde starta nån salgs firma, där vi gör
våra hemliga planer, hahahah.

Nu måste jag sluta skriva, ska försöka bättra mig med bloggandet.
godnatt för idag <3



Godnatt göteborg

Har bara slappat idag, mys på det. Ska nog lägga mig snart, är riktigt trött.
Imon vet jag inte vad jag hittar på, får se vad dagen bjuder på.

Vill tacka alla mina änglar som finns på denna jord ! älskar er

Godnattjord, internskämt  ;D


Dagens outfit




Dålig uppdatering, sorry

Igår uppdaterade jag inte eftersom jag inte hann, det avr väldigt stressigt.
Vaknade upp hos emma på lördagen. På fredagen var vi hos sandra en stund sen stack vi ut.
Träffade vickis, ljunki, sophia och hanna , får ses snart igen ! <3

Iaf på lördagen så åkte jag hem runt 1, firade pappa eftersom han fyllde 43, grattis pappa!
Farmor och min farbror var också där, åt tårta som man brukar på kalas. Efte det hoppade jag in
i duschen och fixade sen mig. Runt 7 var jag hemma hos emma. Det blev lite knas, men kvällen fortsatte.
Vi stack till en lokalfest, men eftersom vissa har väldigt tråkigt och inget för sig måste dom såklart förtöra den.
MOGET. Så vi drog vidare, visste inte vart så vi drog upp till backatorp, där sen viktor och co. kom.

Men på grund av kylan bestämde jag och emma oss för att åka hem. När vi kom hem, efter ha gått ända från skra bro i kylan (20 min typ). Så satte vi på tee och satt och snackade. Kom i säng runt 1.

Tack för en knasig oföresigbar helg som vanligt. Imorgon blir det plugget igen -.-
Nu ska jag kolla på lite tv på datan, uppdaterar kanske ikväll.

Dagens outfit kommer när min dator vill funka :)


Äntligen fredag !

Jag hann inte skriva nått igår kväll, eftersom jag var tvungen att plugga det lilla
extra innnan svenska provet. Hade provet idag och det gick ganska bra tror jag !
Fick tillbaka mitt musik prov igår och fick ett poäng från mvg, men fick mvg på
min uppspelning av für elise.

Nu sitter jag hemma hos emms som vanligt, haha
Vi ska äta, fixa oss lite. Sen sticker vi upp till sandraälskling och har en mysig kväll
med tjejerna. Sover inatt hos Emmaälskling.

Imon blir det rööööj :) och sen sover emma hos mig, Ha det bra så länge





Middagslur, som på dagis

Skolan gick ovanligt snabbt idag, skönt!
Innan alla träningsmatcher idag så åkte jag hem till emma.
Har precis pluggat lite och känner att jag börjar lära mig, äntligen, hahah

Nu ska vi kolla lite tv och sen sova, halv 8 bär det av till handbollshallen.
Lycka till till oss idag, skämmit om vi inte vinner :$$

Ha en underbar torsdag för att få en ännu mer underbar fredag !!




Dagens outfit !



beiga uggs
svarta lackleggins
svart hög "lös" kjol
vitt linne
svart cardigan
smycken

14/10 , 2 månader och 10 dar till jul !

Ganska skön dag idag, med inte så mycket lektioner.
Efter skolan åkte jag och emma hem till mig.
Vi skulle plugga men det blev inte så mkt plugg, mest snack och
så bakade vi "vita kärleksmums" , JÄTTEGODA !!

Vi passa akke också så det blev massa lek emellan, men det passar ju emma
jätte bra. Så barnslig som hon är. haha ;)

Vid sju-tiden var emma så rädd för mörkret att hon bestämde sig att åka hem.
sötnos, hon trodde hon skulle dö i trafiken..

Och till emma, sa jag inte att pappa skulle fråga efter dig ?
När pappa kom hem sa han; var är emma ? skulle inte hon sova över ?

Aja nog om det. Nu har jag och emma planerat våran helg iaf , tummen upp för det (Y)
Nu MÅSTE jag verkligen plugga, har skjutit upp det alldeles för länge

ciao ciao






Bakning :D

Bakning på g
emmatönten här
uppdaterar sen ! :)


Natti natti folket

Nu är det kvällen, har haft en hur soft dag som helst idag. Hade tänkt blogga när jag
kom hem, men hade inte tid. Först duschade jag och sen åt jag. Efter det blev det lite
svenska plugg. Kvällen avslutades med desperate housewifes, så jävla bra !!

Om du läser detta issa så ska berätta imon vad som hände.

Idag köpte jag, eller aa mamma då, ett gym kort till mig.
 så nu kan jag träna så det ryker, haha!

Imorgon blir det bak med emma, myys på det.

Nu måste jag stänga av datorn, puss och smek, sänglek ;)




Lektion inställd för mig :)

När vi kom till hemkunskapen skulle halva gruppen göra enskiltprov så
jag och robin fick en uppgift att kolla vilka ekologiska varor det finns  och göra en
jämförelse. Det tog typ en kvart så nu har jag rast igen. Så om en timma bamba sen slutar
vi med en so lektion.

Våran cpskola e konstigt så dom har scheman på bambatider. Fast bamba öppnar nu måste
vi vänta en timma :S hahaha men jag klarar mig, för jag fick nyss en god rosa donaut som jag
vräkte i mig !

Uppdaterar när jag kommmer hem.




Lektion inställd = Håltimma

No bajs fitt lektionen är inställd och jag är överlycklig!!! :D:D:D:D
åhhh ihihihiihihi, nu har vi nästa lektion om en timma, och då blir det hemkunskap, sen bamba
och så slutar vi dagen med ett so pass.

Slutar kl 1, skönt med en kort dag. Senare idag blir det bodypump, behöver träna lite känner jag.
Efter det hem och plugga, kul -.-

Ha en fortsatt bra tisdag lovelyy !


So salen

hihihi nu är jag lite busig och bloggar på min so lektion :P
nu måste jag logga ut, innan lilla sven kommer på mig (AA)


Hejdå vecka 41 !

Nu är det bara några timmar kvar av v 41 2009 :)
Men jag ska lägga mig så ville bara säga godnatt.
Känner ett sötsug och har hört att kanel ska vara bra så
jag äter äpple med kanel och socker , hihih

Imon blir det pluggdag, jippie ! -.-

Guten nacht, schlaft gut


Har ni glömt bort mig ?

Rubriken säger sig själv, hej jag lever, fast jag inte är 3 meter ifrån er !

nu har jag suttit timmar framför datorn, kollat på playa del sol, andra avenyn
och riverside, ahah lite b måste jag säga. Men jag gillar ändå handlingen och känner
att jag måste veta fortsättningen..några b-skådisar, men men

Nu blir det att ta tag i boendearbetet i hk, som ska vara inlämnat och renskrivet på
tisdag, duktigt gjort. Jag har haft 2 veckor på mig (Y)

Så hinner inte blogga mer just nu, puss puss


Playa del sol ! (Y)

Nu har jag gjort klart läxan och kollat på playa del sol
dom två avsnitten jag missat, och man kan inte göra annat än skratta !!
hahaha så jäkla rolig humorserie, idag kommer avsnitt 3 kl 20:00 på svt 1.

Om ni inte kan kolla då kan man kolla på svt-play , och jag rekomenderar att ni gör det.

Snart ska jag göra lunch, tacosrester från igår. Sen intervjun om boende, tjingeling badring ;)




Godmorgon godmorgon

Äntligen fick jag soova tills jag själv vaknade ! så skönt att var utvilad.
Har ätit frukost, städat mitt rum, duschat och hängt tvätten och startat en nymaskin.
Är ensam hemma, och det älskar jag verkligen. Matttteeebooi som angelica säger, ahhah
är hos en kompis, angelica själv är på kalas och pappa är nånannastans.

Jag tänkte vara så duktig och göra min textilläxa nu och senare idag göra en hk intervju.
Så då har jag det klart. Efter textilläxan ska jag kolla lite avsnitt av playa del sol och sen sätta mig
i soffan och kolla film.. MYYYS. Men då kommer antagligen alla vara hemma :(

Nu kom pappa :P, så är inte ensam hemma längre..

Arriverderci



Svergie-Danmark

Sitter fortfarande i min fötölj men har nu ätit mat, och på tv:n är det sverige-danmark
matchen. Så jäkla seg match asså! seriöst, det har inte hänt nånting. hahah
Danmark har haft lite chanser och svergie har haft lite chanser i slutet nu. Men annars
ingenting. Och bara för att jag skrev detta nu och tänkte skriva att det kommer bli oavgjort
gör såklart danmark 1-0 hahahha.

Aja jag bryr mig faktiskt inte så mkt så.. aa vad ska jag säga ?
Jag hör iallafall pappa sitta och sucka i soffan brevid mig. Man kan höra på han också
om det är en intressan match eller inte. För då hör man han skrika hela tiden. Och idag har han inte sagt
ett skit. eller jo nu, blev han sur för att komentaterna är för "realistiska" hahha. Jag säger bara suck.
Det är bara en match. Det sa jag också och då blev han sur ?

Nog snackat om den jävla matchen som tråkigt nog danmark vinner.
Men missförstå mig inte, jag hejar ju såklart fortfarande på svergie. Heja heja svergie

Imorgon vet jag inte vad jag hittar på, tar dagen som den kommer.
Shosan ha det så bra så länge !


Slapplördag ! <3

Nu sitter jag hemma hos pappa i min favoritfötolj med laptopen i knät
och nrj på radion. Och helt ensam hemma. Så himla skönt!! När jag kom hem
bytte jag om från mina kläder till myskläder direkt. Bara te saknas.

Ikväll blir det tacos med familjen, och sen slänga sig i soffan.
Mår inte alls bra idag, ont i magen, huvudet..men man ska inte klaga hahha.
"som man bäddar får man ligga"

Här kommer dagens outfit innan jag bytte om och lite bilder från igår:



Vit tight tröja med blåa blommor
svarta jeans
svart halsduk
smycken
uggs

Bilderna från igår !! :
















Fredagen :)

Igår blev en softish kväll med krök , och endast med vipälsklingarna !
fast vikkeslikkesöt var ju bortrest, och lava hade andra planer. Annars var vi nästan
alla. Satt ute hela kvällen, och det var inte ens kallt ?

Träffa på jolin och ida och några också. Kvällen började bra med mys ute
med musik och kapten black jack. Men den slutade lite värre, haha !
Att vi alltid ska göra bort oss tjejer. Men man lär sig av sina misstag,
eller man borde iallafall göra det. Kan inte skriva allt här man kan säga en sak.
BUSTED !! :$$

Så man mår som man förtjänar idag, och därför blir det myskväll, framför tv:n
hos pappa. Bara ta det lugnt. Nu sitter jag hemma hos älsklingskusin och kollar på
film, skönt när man är ensam hemma. Issa har stuckit och köpt cola till mig , så
underbar som hon är. Jag var så jävla törstig i morse, drömde tom om cola haha.

Nu ska jag sätta på en nyfilm och dricka cola :D
(issa kom precis hem)

Ciao ciao

 

tråkig uppdatering jag vet

Hej bloggsson !
jag har inget intressant att skriva om.
puss uppdaterar nog efter kvällen, blir nog fiesta :)




Hade iallfall tur med vädret, nästan !

Regnig torsdag...

I skolan blev det musikprov, tror det gick ganska bra faktiskt, svara på allt iaf.
Sen efter skolan åkte jag och emma hem till henne packa lite saker, sen iväg till
sportlife där emma skulle sola.

Efter hon solat klart åkte vi till donken och åt en massa, hihi tjockisar som vi e.
På donkan träffade vi Madde och Mattias, men dom satte sig nån annanstans. Jag och emma
satt iaf på donken nästan 2 timmar. Varje gång
vi tänkte gå började det regna. Satt och pratade om verkligen allting, många skratt blev det också.

Sen hem till emma och passa bulten, vi gick en långisprominadis, 1 timma nästan.
Riktigt skönt att vara ute, vi hade tur med vädret också. Precis när vi kom in började det regna igen.

kl 20 blir det träning med älkslingsgirlsen ! och sen hem till pappa och plugga det sista till no:n
Imon sover jag hos ampestampe :)

Uppdaterar ikväll


7 oktober

Nu har jag varit duktig, har pluggat i nästan 2 timmar !
inte i sträck då, åt emellan och var tvungen att sitta med aneglica när hon
kollade på film. Men jag har ändå pluggat lite. Problemet är att efter 2 min när jag har
läst,  sitter jag och tänker på annat. Kan verkligen inte koncentrera mig. åhh så störande.
Och så ringer en fjant och ska börja förhöra mig på musikläxan, ahahha . Största fjanten. Nog om han nu!

Nu ska jag slappa lite framför datan, värd det. Funderar på att sätta på en kopp te och sen
hoppa in i duschen för att sen sooooova. Älskar att sovvva ! :D

Och den här bra filmen har jag sett i två dar i rad nu :




hiihihi söt film :)




Skratt onsdag ! :D

Nu är jag då hemma igen efter en jätterolig dag med massa skratt.
Just nu sitter jag och målar vattenfärg med min lillasyster. Men hon dissar väl mig
snart, hon tjatar om att få gå till hennes kompis Hilda. haha !

Nu måste jag egentligen plugga, men det är så tråkigt så det finns inte. Och no på
allting också. Kan det bli värre ? mest troligt inte.

Idag hade vi iallfalla bara två lektioner, först matte sen gympa. Och på gympan
spelade vi vollyboll. Och alla ni som känner mig vet att jag är en väldigt dålig förlorade
som hatar att ha fel. Jag gjorde nått fel och då sa amelia till mig. Vet inte riktigt vad som hände
men jag blev iaf sur och skulle kasta bollen på amelia. Men jag som är så klumpig tar i allt vad
jag har och kastar den i nätet så den studsar tbx i mitt ansikte, AJ ! jag stod typ 20 cm från nätet
hahahhahhahaha fail !! Det slutade med att amelia och jag nästan grät av skratt.

Efter det åkte vi in till stan och kollade lite i klädaffärer, eftersom emma och issa tror att det kommer
bli världens fest till helgen. haha ! stackarna. Dom kommer bli besvikna. Men när vi var klara med det
gick vi till cassel och åt kycklingmacka, mums. Sen var det att skynda iväg till Gymnasiemässan.
Jag och amelia gick ett varv sen gick vi ut. Stod i värsta rökrutan, gott :) och där ute stod vi och väntade
på danni. Eftersom vi skulle på café och hon var fortfarande kvar i mässan. Och amelia ville ju inte flytta på
sig där vi stod.

När vi väl kom till cafet var det skönt att sätta sig ner. Vi var på vanilj. Och jag tog en hallonsoda och en
kärleksmums, för er som är intresserade ;) Vi satt där nästan 2 timmar och bara tjöta och skratta.
Har inte skrattat så mkt på länge. Så tack Danni och Amelia. Det måste vi göra om. Vi har ju världens dåligaste
humor också hihih XD

Imorn blir det bajstråk skola med musikprov, och sen handbollsträning.

Dagens outfit :)





Beigea uggs
svarta lackleggins
vitt tight linne
vit kortarmad blus
Svart cardigan
Svart halsduk
(Klocka, armband, väska.
Vit dunjacka)




Ha en fortsatt bra mittwoch !


Desperata hemmafruar !

wiiihooww snart börjar desperate housewifes igen, som jag har längtat.
Den enda serie som jag verkligen följer.

Imon blir det en kort dag, 2 lektioner sen gymnasiemässa med klassen.
Om det inte var nog med gymnasiemässa för mig.
Imåndags var jag där med ameppedampe och idag med mamma.
hahhah stamkund nu ju ;D Köpte skor idag med mamma också.

Efter mässan imon blir det fika och en liten shoppingtur med älsklingsdanni ! <33
som jag saknar den tjejen.

nu ska måste jag plugga lite no och musik, uppdaterar imon.



SEGERN TILL ÄNGLARNA !!

Så jääävla göööööött!

jag är inte så fotbollsintresserad. Men ifk måste man bara
heja på. Och att dom vann över gais är ett extra plus !!

2-1 , blåvitt sparkar in 2 - 1 målet i sista sekund och verkligen sista sekund.
92:58 kom målet. men nog tjötat om det änna ;D

Imorn blir det gymnasiemässa efter skolan och sen om jag kan lura med mig
min mamma och köpa skor och jacka till mig (AA)

Nu ska jag plugga lite med amepe sen blir det film och kvällsmat.
sover hos min bästavän inatt

hahahhahahhahahhaha amelia fick en killes nr på gymnasiemässan när
vi gick snabbt igenom idag, biiiiig määääk och sånt ;)






Blåvitt - GAIS

Kände att jag kunde skiva ett litet inlägg innan jag och amepee
drar iväg till in till stan till IFK - GAIS matchen !! 

Jag sover hos ampe inatt, mys på det!
och har ni tråkigt, kolla på shan da man på youtube
ahhahahahhahahhaha jag skrattar ihjäl mig.
uppdaterar ikväll :)

puss på er



Kanelbullensdag :)

Hos malin åt vi kanelbulle, och satt vid datorn och satt och pratade.
just det ja vi slingade håret också. Men jag märker ingen skillnad på mig. :(
Ska köpa nytt på..eh.. aa den dagen jag har tid.

Amelia mötte upp mig på backaplan och körde mig till henne där jag träffade
saknade laura och sandrush ! Hann inte vara där så länge förrän vi skulle ner till issa
där vikke också var. Vi drog oss ut. Men eftersom det regnade så mkt och var så jävla
kallt gick jag hem direkt. Så nu har jag precis ätit thai mat, mums !

Nu blir det förmodligen lite plugg och imon sover jag hos ampee.
och vi ska på blåvit :) hejahejaheja !! :D

Kanelbullensdag firar man med kanelbulle och varm oboy med marsmalloows:



Lördagens fest outfit:   (fast jag hade smycken och en tröja på mig sen)

Rosa/persika linne
svart tight hög kjol
lacklegging
converse
svart cardigan
smycken

Dagens outfit :

Vitt linne
pösigt vitt linne
svart cardigan
gråa jeans tights
svart halsduk
converse
klocka, korshalsband och armband-ringar



Bilderna från sthlm kommer när emma kan skicka över dom -.-'




Hemma hos malin <3

Nu är jag hemma hos malin, har varit i stan.
Blev en liten fika på ett mysigt café. Bilder kommer på
dom små bakelserna som vi åt. såååå söta!

Efter caféet så gick vi in till åhléns och malin köpte blonderingsfärg
eller aa ahha vad det nu heter. Om det blir över ska vi testa lite i mitt hår,
för jag funderar på att blondera mitt hår eller färga det mörkbrunt.

Efter jag har vart med malin en stund blir det kanske att min ampee hämtar
mig med moppen så är vi ute en stund med tjejerna. Som vi alltid är på
söndagar. Skriver mer är jag kommer hem om min data vill funka!!

och glöm inte att äta kanelbulle idag. KANELBULLENS DAG :D

ciao ciao


Gårdagensutgång :)

Det blev en kort men trevlig liten fest hos manu.
Mycket skön musik, dans och trevliga människor.
Sen blev det lite kaos och alla var tyvärr tvugna att gå.

Då gick vi några hem till mig, men gick fort ut igen.
Stack till gula dagiset och hängde. no-lifers som vi är ;)

Runt 11 tröttnade jag och Amelia så vi stack hem till mig
igen och kokade te och poppade popcorn.
Så satte vi på en film, och min lillebror kom också
och kröp ner i sängen. Sen somnade vi alla tre.

Nu ska amelia snart hem och sen till stan. Medans jag ska
träffa min underbara syster malin. Jag tror vi ska åka och
fika nånstans, mys på det!

Imorgon blir det gymnasiummässan och sen IFK - GAIS
och ifk vinner såklart ! :D

Ha det bäst babes



p.s gårdagens outfit kommer upp när min data vill funka :(

Hemma igen

Nu är jag hemma igen efter en miniweekend i sthlm.
Filmen vi såg igår var så j*vla sorglig. Satt typ och grät
hela tiden..usch säger jag bara. Jävla sjukdommar. Men
annras var filmen väldigt fin.

I morse gick jag och emma en sista runda i sthlmstaden. Letade
efter ett par skor. som vi hittade. Men dom fanns bara i strl. 40, 41.
Sen mötte vi upp Gunilla på centralen. Där vi hade lite bråttom. Men
vi hann till tåget.

På hemresan blev det lika många muffins som på ditresan om inte mer, hihi.

Och eftersom vi är så top noch så bodde vi såklart på södermalm. nog sthlm nu.

Nu ska jag duscha, äta middag och sen blir det utgång. FIESTA. Undra bara vad jag ska ha på
mig..hm. Några ideér ? Och tummen upp för att det regnar -.-

Ampeedampe sover här ikväll, uppdaterar med bilder från sthlm och kanske bilder
från idag nån dag när jag orkar. ha det så underbart kul i kväll !


Kvällen i stockholm

Vi hittade ingen praoplats. vi skulle gå tillbaka till ginatricot och fråga
hon som bestämde över praoelever men när vi kom tillbaka hade hon gått för
dagen och hon kommer tillbaka på måndag. Min vanliga otur.

Det blev toast till lunch, mums. Och emma köpte ett par jeans och en "kavajväst".
Jag hittade inget speceillt, så det blev ingen shopping för mig. Nu ska vi bara fixa oss
det sista och sen blir det restaurang och sen bio.

"Allt för min syster"

Den handlar om en familj där ena barnet har blodcancer. Och den enda hjälpande "donatorn"
är lillasystern. Hon har hjälpt sin syster hela sitt liv. Men en dag när lillasyster är 13 år
bestämmer hon ett beslut som kommer ändra familjens liv.

Om vi inte hittar nån praktikplats imon blir det att proa i riksdagshuset.
Nu ska jag dra mig. Ha en alldeles underbar fredag allesammans.


Stockholm

Nu är jag och emma äntligen i stockholm. Sitter på Gunillas Kontor i rikstadshuset.
Det är såååååå j*vla stort. Jag måste nog skaffa en gps om jag skulle praoa här, haha.
Tågresan hit var trevlig men lite lång kanske. 3 timmar. Men med alla muffinsars sällskap
blev resan lyckad! hihi. Jag vet jag och emma är tjockisar. And we love it!

Snart ska jag och emma gå ut i vår fina huvudstad och leta prao-plats. Får se vad vi hittar.
Sen blir det säkert lite shopping och shoppingrundan slutar väl med en liten stockholmslunch.
Ikväll har vi inte några speciella planer än att vi ska ut och festa och röja på stureplan. haha
eller inte. Det blir väl en utemiddag och sen hem och sova i gunillas lägenhet.

Bilder och uppdatering kommer när jag har tid.

Nu måste jag dra mig, måste bara säga att detta stället är top notch. Vip only
har tom min egen "namnbricka" hahah man måste ha det här inne.

Ciao ciao


Kort update

Nu ska jag äta middag och efter det packa.
Sen macthen, nervös !!

längtar tills imon, då vi åker upp till huvudsatden.
Nu kallar plikten, måste äta. Ciao

Hard to explanie but you drive me insane !


Rast

Nu har vi rast, sen blir det musik och oförebrett engelska prov.
Hoppas det går bra för mig. Sen Hem och ta det lite lungt, fixa sig och
åka till samlingen och spela macth.

Börjar om 40 min så får se vad jag hittar på undertiden.
ska nog leta reda på amelia och emma. Issa är med mig i tjejrummet.
Men här kan vi ju inte sitta hela tiden.

Skriver när jag kommer hem eller efter matchen. Just det ska sova hos emma
idag. Då får jag skriva därifrån. Pussen


Godmorgon

Just nu sitter jag och äter en ostmacka och dricker ett glas oboy, mums!
Kollar på "vakna med the voice". Jag är helt färdigfixad. Aldrig hänt i tid faktiskt.
haha, så nu ska jag bara dricka upp min oboy och borsta mina gaddar så är jag redo
att gå till skolan. Hoppas det har slutat regna då.

Har matteprov första lektionen, lycka till till mig!!

Nu måste jag dra mig, Hörs senare idag.


RSS 2.0