Imon är det 18 månader sedan..



Älskar dig gumman, och jag bär med dig varje dag i hjärtat ♥
Räknar dagarna tills vi ses igen, du är så himla saknad..




Allt är hans fel.

Ny dag, och hur skiljer den sig ifrån igår ?

Den skiljer sig inte ett dugg från igår, förutom datumet då. Och vad händer idag. Ingenting. Bara deg i soffan, ganska skönt det med. Börjar känna mig lite hängig. "snälla gud jag orkar intee vara sjuk denna helgen, snällla, har ju världens planer"

Imon är det torsdag och bara två dar till helgen, eller en, beror på hur man ser det. Sen är det äntligen helg igen. Skolan dödar mig, och jag undrar hur jag seriöst ska överleva. Matte B - skjut mig i huvudet liksom. Eller som dagen idag, började 8.15 och slutade 16-15. Jag var hemma 17.45. LOVE MY LIFE ♥♥♥




Vart jag mig i världen vänder, står jag här med tomma händer och väntar på något som kan rädda mig. (Ja Emma, den meningen har fastnat i huvudet på mig. Ditt fel.)




next time, there will be no next time.

Varför ska jag alltid tvivla på det som gör mig glad. Varför inte nöja sig och acceptera att allt inte alltid blir som man vill. Och att det är okej att må bra, och sätta sig själv i första hand.

Jag vet fortfarande ingenting...när tar detta slut ?






I just wanted to say hi

Äntligen fredag imorgon, som jag längtat !

Får nog sätta igång att plugga snart så jag slipper göra det i helgen. Det är inte så mycket så det går nog fort. Jag är ju så jävla grym, så jag skulle gissa att det går på två röda, hehe.

Imon är det som sagt fredag, skola tills tre. Sen en helkväll med tjejerna. Ja, det är väl mina söta små planer. De elaka och ondska planerna får ni inte veta, mohahahha.

Ha en underbar torsdag, så ska jag också försöka ha det ♥

p.s såg kenza utanför vår skola idag, bytte några ord med henne också, slå den ;) d.s



till dig från mig



There is no second chance, life is no nitendo game ♥


Till dig bästis

Jag har ju sååå mycket tid för att blogga, så varför inte göra det.

Sen måste jag verkligen börja plugga. Jag har verkligen saknat skolan, mitt liv har varit så tomt nu i sommar. Och nu är det äntligen skola. Love it. Love my life !

Det enda jag kommer skriva om i denna blogg blir nu typ skolan, och skolan. Fun, eller hur...

Aja nu ska jag sluta vara så glad, och börja plugga istället.



Lät dig gå, sväva på moln, tills du slet mig i stycken och spottade på mina sår.




you'll never find nobody better then me..




Ditt beslut att ta

Vi kommer aldirg få det bra tillsammans igen, förrän du inser vad som behöver förändras. Och tyvärr spelar det ingen roll hur många gånger jag säger det eller hur mycket jag vet det. Utan allt är upp till dig nu. Och för allas bästa hoppas jag du tänker igenom ditt beslut.

Nu hoppar jag av bussen, tack för den trevliga stunden tillsammans, någon dag hämtar du kanske upp mig igen när jag står vid hållplatsen och väntar.


.

unbreak my heart, say you love me again ♥



,

Du är så jävla full med skitsnack !


You had my heart and soul in your hand...







RSS 2.0