sista december 2009

godmorgon godmorgon !

sista dan på detta året, hur känns det ? blev allt bra elller var det ett förjävligt år?

12 timmar kvar nu av detta året, det ahr hänt väldigt mycket under detta året för mig. Träffat nya männsikor, tappat kontakten med några, fått mitt hjärta krossat, krossat andras, hemska saker har hänt med också underbara.. ett blandat år med andra ord.

Nu håller jag och angelica på och testar klänningar och skor. Och hon visade mig vilka skor hon har när det är fest. (rosa ballerina tofflor) hahahha. så söt.

Men nu ska vi fortsätta, ha en underbar kväll ! för ikväll smäller det bruuuuuuds !


Mitt år 2009, ett år som aldrig kommer tillbaka !

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? haha aa
2. Höll du några av dina nyårslöften? tyvärr nej, dåligt av mig. Men detta året ska dom hållas !
3. Blev någon som du känner förälder i år? inte vad jag kan komma på just nu.
4. Dog någon som stod dig nära? nej, tack och lov.
5. Vilka länder besökte du? Spanien, Grekland och Norge
6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010? kanske inte saknar, men vill ha mer av. isf ja !
7. Vilka/vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 10 januari, 7 december
8. Vad var din största framgång 2009? vet faktikst inte
9. Största misstaget? Att gå på vad vissa personer säger.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? sjuk, förskyld och sånt.
11. Bästa köpet? har nog inte köpt nått jättebra, hade nog kommit ihåg det isåfall.
12. Vad spenderade du mest pengar på? kläder, och saker jag inte borde köpt !
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? JA :D
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? rap das armas, bad romance ,i got a feeling, whatever you like, och massa mer.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? det beror på vilket år man jämför med, men det har väl vart både upp och ner tyvärr.
16. Vad önskar du att du gjort mer?  Tagit vara på allt.
17. Vad önskar du att du gjort mindre?  väntat på att saker skulle hända, och några dumma saker...
18. Hur tillbringar du julen? Med släkten
19. Blev du kär i år? nära på iallafall (L)
20. Favoritprogram på TV? hahaha paradie hotel ofc !
21. Bästa boken du läste i år? eh...don't know
22. Största musikaliska upptäckten? hahaha va ?
23. Något speciellt du är stolt över? att jag vågat mera.
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? ehh det var typ 361 dar sen kommer inte ihåg det. Eller jo det gör jag visst, fick denna laptopen jag skriver på nu :D
25. Något du önskade dig men inte fick? do not remember
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Jag var hemma hos mig tror jag, amelia sov över
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? aa några få saker, men man ska inte tänka så, man får tänka framåt.
28. Favoritparfymen i år? Jessica simpsson - fancy
29. Vad fick dig att må bra? Vänner, familjen, och min sötnos !
30. Vilken kändis var du mest sugen på? haha zac efron (A)
31. Vem saknade du? några få personer
32. De bästa nya människorna du träffade? Det är många ! men min sötnos såklart
33. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? vet inte riktigt eftersom jag har ändrat min stil väldigt mycket.

30/12 2009

Nu är jag på lite bättre humör så jag kan skriva lite, om dagen och sånt. Denna dan var nästan som gårdagen fast kollade bara handboll denna dan. Kollade med Robin, Oliver, Amelia, Julia, Sandra och Emma. Kärra killar kom 2:a och kärras tjejer kom 3:a, så grattis till dom !

Nu sitter jag hemma hos pappa och kollar på "a cinderella story" äter chips och bara tjokcar mig ;D hhaha. Imon blir det att sova ut läääänge, om inte min lillasyster väcker mig.  Sen blir det att fixa mig för att sen åka och bowla med pappas kompisar och äta på restaurang, lyxigt där. haha. Nä, men det blir nog mysigt. Efter jag gjort det åker jag till mina tjejer och dansar på för fullt. Här ska dansas in det nya året !


/

är för sur för att blogga nu, så istället för att skriva nått jag måste ta bort, eller nått som jag ångrar skriver jag senare. När jag kommer till pappa, eller om jag kommer till pappa rättare sagt .


Näst sista dan på 2009

godmorgon alla skönheter

själv vaknade jag för en stund sen, får se vad denna dagen har att bjuda på. Först ska jag göra iordning mig och sen åka in till stan för att kolla handboll, finalerna i norden cup. Sen hem till mamma och packa sen ut till pappa. Men efter det får jag se vad klockan blir och sånt. Om det är någon ide att göra något mer.

nu blir det iaf breakfast time, adios !


uttråkad till 100, hej :)

måste säga att jag är så uttråkad så det finns inte, vart är alla roliga personer när man behöver dom ?

Inte här i närheten iaf, men jag överlever nog. varför känns det som att allt jag gör blir fel. Jag förstör för mig själv hela tiden, och ni som läser detta strunta i det. Känner bara att jag behöver skriva av mig. Istället för att sitta och prata i telefon så kan jag ligga här och skriva hur jag känner/tycker.  Jag vet inte hur jag ska skriva, och jag vill låta helt deprimerad för det är jag verkligen inte, är läskigt lycklig ♥.

Men alla personer har sina upp och ner dagar, right ? och just nu mår jag ner, men det kommer vara borta när jag vaknar hoppas jag. snart är det nyår, och jag hoppas innerligt från mitt hjärta, att det nya året börjar bra !

Allt jag ville skriva just nu, ha en bra onsdag. Själv ska jag nog sova. Pussen


handboll och hockeydag

godmorgon , goddag och godkväll.

Idag har jag varit i stan hela dan och skojjar inte, åkte in med bussen klockan 10 och kom hem för en halvtimma sen, 21. nej jag har inte shoppat hela den tiden, hhaah. Har kollat handboll och ishockey och har sprungit fram och tillbaka från olika matcher hit och dit bara för att kunna se så mycket som möjligt.

Mycket skratt har det också blivit, hahha. Våran humor är bäst tjejer. Skrattar verkligen för allting. Robin , eller frölunda vann då guld. Det är nog tack vare den grymma supporterklacken ! hahha. Grattis till dom iaf, väldigt duktiga killar.. ;) på ishockey då,inget annat..eller vad vet jag, hahha. nä nu får jag sluta. :$$

Imon blir det kolla finalerna på norden cup , handbollen då. Sen hem till pappa med alla saker, fixa sista inför nyår. Tänk att det bara är 2 dagar kvar på detta året, sjukt !

Men nästa år ska bli så jävla bäst, puss på er nu för nu tänkte jag kolla klart på filmen på tv.

här är skorna jag köpte : vi får se hur länge dom stannar på ;)




River flows in you..

nu ska jag ta och lägga mig, hoppas ni haft en bra dag. Godnatt
...


ica ulf videobloggar !!

hahahha så jävla söt, nu har verkligen hela svergie dragits med i bloggvågen ;)



 


Ensamkväll :)

när x gick , stack jag ut och träffade tjejerna och fixa lite saker, så nu är det mesta fixat och klart ! skönt. Men det är typ -7 ute nu så orkade inte vara ute längre så gick hem. Nu sitter jag helt ensam och kolla på tv, fun ? no. Men imon ska vi upp tidigt och shoppa och kolla handboll och ishockey så det är inte så många timmar jag måste vara ensam ändå

nu ska jag sluta klaga och checka andra bloggar med mera. ha det så bra.


:D

vakna upp hos kusin knas som var för upptagen för lilla mig så jag åkte hemåt, buhu :'(

Så träffade jag min sötnos och vi har vart med varandra hela dan, typ. hihi. Världens sötaste killle. men nu har inte jag tid att sitta här och skriva, ha det göttans ;D !


Min söndag !

Jag mötte upp issa vid netto så tog vi bussen till brunnsbo, där jag mötte upp min sötnos och hans kompis, pratade en stund. Sen kom Jolin och då gick vi alla fem hem till Issa. Efter en stund började jag färga Jolins hår, och resultatet blev jätte fint tycker jag ! man ser att det är en ljusare ton, passar verkligen henne.

När det var klart gick vi alla ut, killarna stack någonstans medan vi åkte till netto och träffade systrarna smiljanic. Sen efter en stund kom lilla maja. Åkte till marias köpte CHIPS (L) ihhi, sen åkte vi til en lägenhet. Så tråkigt som vi hade tänkte vi spela klädpoker, hahah ni kan ju tänka er själva hur det slutade...Inte mycket kläder på iaf, haha. När vi vart där en stund och skrattat och ätit upp allt deras godis åkte vi tillbaka till marias för maja skulle hyra en film.

När vi skulle gå så höll alla på med raketer, och så klart skulle dom springa efter och skjuta mot oss. Men eftersom jag och maja är så snabba så hann vi springa undan. Medan tina och issa stannade kvar se det blev dom som blev offren, haha. stackarna. När  vi äntligen kom på bussen åkte vi raka vägen hem.

Sen kom han som inte har några hästar hemma, han hade hyrt film och köpt cola och mera chips. Vi satte på filmen i issas rum och jag somnade nästan dirket, men vaknade hela tiden av att issa och han höll på och prata och vet inte allt dom gjorde. Så jag gick ut och la mig på soffan, men så kom issa ut och sa att jag skulle lägga mig där inne igen, så det gjorde jag. Och när dom sen äntligen höll käften var jag för pigg för att sova. Och så började en viss person snaraka !

Så jag la mig i soffan sen iaf, och nu till dess har jag sovit ljuvligt ! jävligt skön soffa. Men jag kommer fortfarande vara jätte trött. Ska bara äta frukost sen hem och fixa mig, för ska träffa x (LL)

Skriver mera sedan, ha en underbar måndag. Och amelia när du ser detta, får du fixa du vet vad !


Dagens outfit !

nu e jag fixad och klar, ska snart möta upp issa och åka hem till henne en stund. Sen ska jag färga Jolins hår, antingen hos mig som planerat eller hos Issa, det beror på tiden. Och så kanske jag ska träffa min sötnos en stund. Får se med den saken. Ikväll får jag se vad jag gör..

Här e dagens outfit :






Fejk ?

Godmorgon bloggen, och goddag folket !

Nu har jag och Emma bättrat på brännan lite, varsågod kalla mig fejk, men det gör ju inte dig snyggare ;)


Idag får jag se vad jag hittar på, eller orkar hitta på. haha jag är nog världens lataste. Ska iallfall hoppa in i
duschen snart och ta en lång varm dusch. Sen får jag nog stoppa något i magen. Och mina nyårsplaner blir ändrade..så jag får komma till er tjejer runt 8, om det e okej ? (aa) *blink blink*


Ha en bra söndag, och om 4-5 dagar är 2009 över. Så om ni ska göra misstag gör dom nu, glöm dom sen !


Guten nacht!

nu e filmen slut, ska kolla på ett avsnitt av ankas jul, hihih sen blir det läggdags för mig !♥
Godnatt

saknar min sötnos




Slappdag

ligger i min sköna säng och kollar på nån film på tv, skönt att bara ligga och inte göra ett skit, hihi. Men det är sånt lov är till för. Och så har jag hunnit pratat i telefon med min sötnos en stund, ett stort plus till det (Y)
Minus till att jag saknar vikke kaninen och issafjanten !

Imorgon blir det att bättra på brännan, sen så skulle jag ha ett snack med Amelia, lite saker som måste fixas!

Men nu ska jag fortsätta kolla filmen, reklamen är nämligen slut !
(ja, barnfilmer e sötast ! )

 


Dagen i bilder :)

Hemma och mellanlandar.

 Tänkte lägga upp några bilder från dagen och på mitt hår, det blev typ rödbrunt :O ! fast bara i vissa ljus som tur är. Man ser inte så mycket skillnad, bara lite mörkare.
Och som ni läste i förra inläget skrev jag rosa, hoppas ni fattar att jag inte var seriös där. Iaf nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar sen drar jag mig väl utåt igen om det inte blir för sent. Och om det finns nått att dra ut till. Orkar inte bara luffa runt, haha.

Här är iaf bilder från min dag !


















Hos sandrush !

Efter shoppingturen åkte vi hem till sandra, och det är där vi är nu. Julia och Jolin gick hem, så nu är det bara Sandra, Amelia och jag här hemma. Hela förmiddagen har vi färgat varandras hår, så nu är Sandra och Amelia ännu mer brunnetter ? hahah eller har brunare hår iaf.

Nu Sitter jag med hårfärg i håret, och väntar på att få skölja ur det. Får se vilken färg det blir, hoppas på chockrosa ! vad tror ni om det :D men tror det blir mörkrosa :(

Lägger upp bilder på mina shopping(fynd) och bilder på min hårfärg när jag kommer hem.




Till mellandagsrea:an !

Godmorgon bloggen !

Nu ska jag och jolin tydligen träffa julia iinne på backaplan, eftersom hon e skev blev det lite knas. Men nu måste jag sluta, måste springa till bussen !





natti natti (L)

nä, nu ska jag och jolin gå och lägga oss , ska upp tidigt imon ! MELLANDAGSREAN ! 
ciao ciao

Saknar min sötnos, vill ha han här !

I don't wanna miss a thing ! - Aerosmith


låten till min sötnos !

Julia fucking rosén

Tjena mors Beccas sexy readers!

Julia Rosén the one and only speaking ;) hehehe ne men nu ville iallafall B att jag skulle gästblogga åt henne, och självklart kunde jag inte säga nej!
Ikväll har jag Jolin och Becca varit hemma(oj råka fisa Jolin i ansiktet nu!) hos Becca, vi har kollat på "Och så kom Polly" och proppat i oss massa ostbågar, chips och marabou! We like...
Just nu är Becca nere och bajsar och jag och den andra J ligger och försöker komma på nya sexställningar! Jolins idé såklart... den tjejen asså -.-

Nej men skämtåtsido, Rebecca är en sjukt och givmild liten tjej. Hon kan vara lite mystisk, man vet aldrig vilket humör hon är på hehe. Hennes hår är ju to die for. 

 men nu måste jag sluta skriva höööööööj!

www.jjuliarosen.blogg.se


Filmmys med JJ

nu har dom kommit ! så nu blir det film med chips och mys ♥


waiting and waiting

tror ni dom har kommit ännu ?

svar, nopp ! Men dom är på väg iaf, bättre än inget. Hoppas ni får en underbar kväll. För nu ska jag kolla på morden i midsommer. Ciao


Update; hahha vem försöker jag lura. Alla som känner mig vet att jag inte kan slita mig från datorn när jag väl har satt på den. Det blir ingen morden i midsommer, kan inte fokusera mig på serien när datorn är (ivägen) på.
Så det blir datorn i knät tills jolin och julia kommer !



Just nu...

sitter jag och väntar på Jolin och Julia  :D

pumpar med peppmusik , hihih fiestasugen !

Men ikväll blir det en myskväll med film och sånt tror jag. Ingen vill väl vara ute en sån här tråkig dag med regn och slask. Nej tack till det om jag får säga nått.

När allt är som bäst, ska det inte alltid fuckas då :O  ! JO !

Innan jag avslutar detta vill jag bara säga att jag saknar alla mina söta små vänner (L)
Men vi syns snart igen , hiih !


Juldagen ! :D

Hemma hos mamma igen efter ett julfirande hos pappa. Julafton var som den brukar vara. Släkten var där, god mat, vi kollade på kalle anka och öppnade julklappar. Skulle träffat min älsklingskusin, men hon kom inte till slut. Blev lite ledsen, men  vad ska man göra ?

Nu har jag iaf precis ätit julbrunch och är väldigt mätt och nöjd med julmat på ett bra tag nu. Idag blir det bara slappdag. Kolla film och mysa i detta gråa trist väder. Snart är ju snön borta tyvärr. Eller visst, på ett sätt är det skönt när snön är borta men det är ändå så himla mysigt.

Imorgon blir det shopping dag med JJ, (jolin , julia) . Sen sover nog Jolin över här, mys på det. På måndag får jag äntligen träffa min sötnos igen. Har ju inte kunnat träffa varandra. Men det e långt till måndag, så får se hur jag klarar mig. he he. Ska nog gå.

ha en bra dag, god juldag ! 







The x-mas day !

godmorgon allesammans ! :D

är det bara jag som har ett jättestort leende på läpparna och är kär i känslan jul ?

Den är en av mina favoritkänslor. Är verkligen jätteglad just nu. Har varit nere vid öppna spisen där jag fått en present i min julstrumpa..undra vad det kan vara. Det kommer inte bli någon bra uppdatering idag. Och det är väl hur förståligt som helst. Kan ju inte sitta och blogga när halva tjocka släkten kommer.

Om 46 minuter ska jag vara påklädd, ätit frukost och allt sånt så jag känner mig lite stressad. Eftersom jag ligger seg som en skumtomte med bara en t-shirt i min säng. Men den är så skön, så det är jobbigt att lämns den. hahah okej kankse inte...nä nu måste jag sluta skriva. Hoppas alla får en underbar jul.

"Till er alla från oss alla"


tjugofjärde december tvåtusennio ! (L)

JULAFTON :D:D:D

wiiiiiii, det e julafton, lalallal. Jag vill aldrig lägga mig. hihih.
åh vad jag har längtat till denna dag. Men dom kommer vara över om 24 timmar. Men så får vi inte tänka. nejnje nu ska alla barn vara glada. Äta godmat, umgås med familjen, kolla KALLE anka. och ingen annan jävla anka. Och till sist öppna alla julklappar.

Så godjul alla sötungar , ska snart sova och sen gå upp och fixa mig för att åka till pappsen !



sexxy tomte or what ? orre dirr :$$


En vit julafton för en gång skull ?

Vad gott det är med godis när man är hungrig. Eller ostbågar. Fan vad gott ! tjockis ? i know. Men förlåt emma jag ska gå ner snart och äta, snart.

Imorgon är det Julafton och jag är så glad så det finns inte ! Att alla är någotlunda hela och friska, vad mer kan man begära. Utan vänner ingen jag. Så är så hemskt tacksam att jag har er. Och vikkeslikke blev så himla glad när du svarade på mitt sms, mår bra när du hör av dig. Skönt att ha dig som vän, du är guldvärd !

Ikväll blir det te, mat och sen sovdags. Har världens huvudvärk, så måste verkligen ta den där huvudvärkstabletten som jag inte tog förut. Ha en bra kväll.



Älskar er tjejer !♥



Pösssss heej :¤

hej jag har tråkigt.

Har ont i magen och huvudet. Ska ta en värktablett, en pepparkaka och sluta klaga, för imorgon är det JULAFTON !  hihi. Mindre än tjjugofyra timmar kvar. Och snart är året slut. 2010, ska bli så mycket bättre. Nu vet jag inte vad jag ska skriva så, tack och hej leverpastej !


Dan före dopparedan :)

sorry för dålig uppdatering, men har inte orkat sätta på datorn idag. Har vart lite upptagen. Märkte inte ens när Amelia kom för att lämna en sak, förlåt älskling :$$

Har haft en mysdag med sötnosen hela dan. Kollat film, myst och bara vart med varandra. När jag är med dig sötnos mår jag som bäst. Är alltid glad. Det känns som vi kännt varandra hela livet. Kommer väldigt bra överens, skämtar hela tiden, skojjar och bara busar. Puss på dig !♥

Snart blir det middag, och sen ska jag hjälpa mamma att slå in lite julklapppar. Hoppas ni får en bra dan för dopparedan ! Imorgon är det ju JULAFTON !!! längtar såååå mycket

Skriver mer ikväll, hörs sötisar :)




Godnatt :)

nu ska lilla jag lägga mig och sova. Är jättetrött så tänkte sova nu. ha en underbar natt !♥


Sängen !

Efter shoppingsrundan har jag bara vart hemma och slappat. Blev thaimat med mammsen. Sen film och nu ligger jag och pratar i telefon med sötnosen. Alltid så seriösa, haha. Din humor är sämst.

Snart blir det sängen, eller ligger redan i sängen men snart sova ♥


ˆˆ





två fucking dar till julafton !

Äntligen hemma från en underbar shoppingdag med älsklingsemma.

Sjukt kallt ute nu, fast den vita fina snön gör det så mysigt, att det inte sperlar så stor roll om det är kallt. Nu har jag iallfall köpt klart alla julklappar. Skönt att ha det gjort. Min sötnos får nöja sig med mig i julklapp. hahah. Tolka inte det fel nu, haha.

När jag kom hem var mina lår och fötter helt stelfrusna. Men har hunnit tinat upp lite nu. Idag hann vi med alla saker man kan göra när man är på shoppingrunda. Men är man så duktiga som jag och Emma är, så är det inte svårt. Vi skämde ut oss, emma ramalde nästan, en buss åkte ifrån oss, en buss väntade på oss, vi fick tränat våran kondition. hahah massa mera saker. Det blir nog tråkigt om jag ska rabbla upp allt.

Hade tänkt åka med Emma hem och klä hennes gran, träffa Amelia, få julklapp och sånna saker. Det orkade tyvärr inte jag. Så nu sitter jag helt ensam i min säng. Inte en kotte hemma. Så jävla skönt, men undra var alla håller hus ? hah.

Ikväll blir det iaf myskväll med mamma och thaimat. Kolla film eller nått. Väldigt skönt med lov. Då hinner man med så mycket mera saker. Annat blir det sen när skolan drar igång igen. Kommer inte göra annat än plugga och träna. Men det e då det. Nu ska jag inte skriva så mycket mer, ska checka några bloggar och sen får jag se vad jag hittar på.

Ha en bra tisdagskväll



Dagens outfit;

lack leggins
vitt baslinne
vitt linne med text
svart cardigan
smycken
svart halsduk


sleep well

nu ska vi sova, godnatten :D


Hemma hos Emma

förlåt för dålig uppdatering, SANDRA och alla andra.

Men har haft fullt upp. Var väldigt kallt på Liseberg, var där i drygt två timmar sen blev det hemgång. Fast lilla jag stack då till Emma. Spenderar natten här, rawr..

Sen imon blir det julklappsshopping. Hoppas jag hittar alla saker nu. Vet inte riktigt vad jag ska skriva så lägger upp några bilder istället.
Puss














Jönssonligan !

Ska snart iväg till julliseberg, mongot ska bara gå först ! (L)
Har legat hela dan och kollat på jönssonligan, myst och bara haft det trevligt. Eller okej förlåt mongo, JAG kollade, när du sov. nöjd  ? :) hihi internt

Hhahhaha riktigt söt kille. Men nog om han nu. Ikväll efter liseberg blir det sleeping time hos Emma. Skriver mer när jag kommer till henne, om hon låter mig. hihi

Ha det bäst så länge ♥


Jag vill ha en vit jul !

Godmorgon folket, eller ska man säga goddag ?

Hej iaf, nu har jag ätit fukost och är snart helt klar. Och då ringer pappa och säger att jag inte behöver passa min lillasyster. Så då blir det en mysdag med film och snö hemma hos mamma istället. Så himla fint när det är snö överallt. Hoppas bara snön ligger kvar till jul.

 Ha en bra dag alleseammans :) ♥










Mys på cafe !

shosan i trosan, hemma igen efter cafemys med Jolin och Emma, satt inte där så länge. Bara en och en halvtimme. Hade konstigt nog inget att snacka om idag. Men massa skratt blev det. Och vad många konstiga människor det finns. haha, mycket skratt. Men det är så det ska vara !

Just nu sitter jag och pratar med sötnosen i telefon, så har lite svårt att koncentrera mig på vad jag skriver. hih. så det får räcka för nuet.

Ciao ciao !


Schtaaan snart :)

åhhh vad jag är hungrig.

klockan ett sa jag att jag skulle äta lunch. Tror ni jag gjorde det ? nej. Kommer massa saker emellan hela tiden. Eller så är jag bara lat,haha. Det första alternativet låter bäst.

Nu sitter jag iaf och väntar på att middagen ska bli klar sen ska jag, Emma och Jolin till stan. Sätta oss på en cafe och prata i timmar.

Hörs ikväll när jag är tillbaka, och imon ska jag passa min lillasyster. Jippie ! ahhah det kommer bli mycket pippi. Men vad gör man inte för sin lilla skitunge ? <3

ciao


Dagens outfit :)

vad gör man när man har tråkigt, och väntar på att Emma ska höra av sig ?
jo, då tar man 10000 egopics. Och sen lägger man upp alla på sin blogg !  haha












Duschat

skönt med en lång, varm dusch! har gjort hårinpackning och alla dom där braiga sakerna. Sitter nu i mitt rum och funderar på vad jag ska göra till lunch. Kan inte komma på nått gott att äta, men ska nog sminka mig och fixa mig innan så får jag komma på nån maträtt sen. Senare ikväll blir det nämligen café med Emma och Jolin, mys på det ! sitta och prata om allt, så jävla skönt.

Dagens outfit, kommer upp senare. När jag är färdigfixad och när mitt kamerabatteri har laddat klart.

ciao


Klar med städningen !

städat klart hela mitt rum.

Dammat, plockat undan, lagt kläder till tvätten och damsugit. Tom bäddat sängen. Så nu är mitt rum jättefint och rent. Skönt att har gjort det.

Ska hoppa in i duschen, äta lunch. och sen ringa Emma. Blev inget cafe, eftersom manu inte kunde. Men vi tar det nån anna dag, lovet är ju 3 veckor !

Imon blir det mys med sötnosen och sen julliseberg med familjen. En mysmåndag med andra ord. På tisdag måste jag köpa dom sista julklapparna. Jag vet jag är sent ute. Men bättre sent än aldrig, right ;)

ha en bra, söndag ? aa det e söndag, ha en rikitgt bra söndag, för det tänker jag ha. hihi
Puss och kram ses på stan :)


4:e advent !

shoooosan alla morgonpigga varelser !

Vissa är ju sååååååå sega på att svara på sms, hihi känn er träffade ! anyway, snart har ja ätit upp halva min frukost, och sen är det bara hälften kvar. Mår illa så lite kämpigt. Får la slänga den om jag inte orkar. Emma det e väl så vi lever ? he he

Idag blir det storstädning av mitt rum, jippie ! jag som älskar att städa. nooot. Efter jag vart duktigt och städat ska jag nog träffa Emma och jolin ♥ så får vi se vad vi hittar på. Det blir säkert bra. Men nu måste jag sätta fart serrö.

Ha en trevlans dag, från oss alla till er alla.. 




Julia fucking rosén

hej hej hej hej hej hej hej hej och hemskt mycket hej.

Nu är jag glad för stunden, eftersom jag har en sån underbar vän att snacka med och skratta åt ! (A) haha.
En helt underbar vän som finns när man behöver. Och alla behöver sånna vänner. Så tack för du finns älskling. Skrattar åt allt. Alla våra minner är bäst, när du berättade om amir vid backaskolan, 3 månader sen.. ! tiden springer iväg. Och alla partyyyys, hihi. Nä, men nyår förra året var ju bäst. 2010 ska bli bäst.

 Älskar dig bästavän ! Det gör jag verkligen !

Kolla hennes blogg; Julia Rosen ♥ !








Förlåt för mitt humör !

så nu har jag suttit och pillat lite med min design, och den blev som den blev. Komentera gärna vad ni tycker ♥ Hoppas nån snäll lite person kan hjälpa mig vilken kod man ska ta bort för att få bort namnet i det väntsra hörnet.


Sitter helt ensam och tråkar framför datorn, kul (Y) bara min mongobror som sitter bredvid mig. och han e ju såååå rolig, hehe. skämt åt sido. Är på världens jobbigaste humör just nu. hej humörsvängningar hej.

har lite tråkigt så jag får sätta på en film och somna lugnt in till den. Hörs när jag vaknat.

Saknar dig och din närhet ! ♥




Lördagskväll

Hemma igen efter släcktkalas.

Idag har jag typ inte gjort nånting. Gick upp, fixade mig, åkte till ett släcktkalas, och nu sitter jag hemma. På en lördag sitter jag helt ensam hemma. haha. Men tror det eller ej så är det jävligt skönt att vara helt själv ibland. Ta inte illa upp eller missförstå mig inte, jag älskar att vara med folk och vänner. Men är helt slut idag. Har gjort saker konstant denna veckan.

Så ikväll blir det väl film, som jag tänker kolla på denna gången, hiih. Och bara ligga i sängen och sova. Imorgon blir det kanske cafe med Daniela och Manuela ♥♥

Längesen vi pratade ut så skönt att få göra det. Tänkte ringa emma eller nått annat sött litet monster och snacka lite, och kanske hitta på nått. Klockan är ju bara halv 6 och det är lov + helg ! Men jag är som sagt ganska trött så får se. Nu ska jag kolla igenom alla bloggar och sen ringa runt lite, pussen.

Dagens  kalasoutfit ;





Blå klänning
svarta ribbade ? strumpbyxor
smycken
svart cardigan
vita converse
och min varma fina jacka !


Måste bara säga att det blir jävligt kallt om tårna när man har converse och det är -7 grader ute ! :O


lördagsmorgon !

Godmorgon alla solstrålar !

Har precis gått ur sängen, tänkte att jag skulle få sova länge. Men nä, såklart måste nån väcka mig. Men hämden e ljuv skitunge. haha

Ska snart äta frukost, när jag vaknat till lite. Efter det blir det att fixa mig och sen ska vi iväg på släktkalas. Sen vet jag inte hur jag spenderar min lördag. Men hitttar säkert på något. Jävligt skönt med lov iaf, hoppas bara jag får SOVA !

jag vet inte vad jag ska skriva mer, så får väl sätta fart om jag ska hinna fixa mig och sådanna saker.

Ciao


Fredagsmys !

Har inte hunnit skriva någonting idag, har haft fulllt upp hela dan. Nu är jag först helt ensam.

Först sjung vi i kyrkan, sen tillbaka till klassrummet för att få betyg och fika. Mina betyg var:

Bild: MVG
Engelska: VG
Hem- och konsumentkunskap: MVG
Idrott och hälsa: VG
Mattematik: VG
Moderna språk, språkval: MVG
Musik: VG
Biologi: VG
Fysik: G
Kemi: G
Geografi: VG
Historia: MVG
Religionkunskap: MVG
Samhällskunskap: VG
Slöjd: MVG
Svenska: MVG
Teknik: ///

Väldigt nöjd, men vet att jag kan förbättra vissa. Efter skolan åkte jag hem till emma, var där en stund sen stack vi till backaplan och åt på donken sen vidare till östra. Där vi hälsade på ÄLSKADE VICTORIA ! Älskar dig gumman, tvivla aldrig !

Efter ett litet besök åkte vi till backaplan där jag träffade upp mr x och åkte sen hem till mig. Så nu har vi legat och kollt på film och haft riktigt fredagsmys. Han åkte hem för en halvtimma sen. Han är en  helt underbar person !

Men nu ska lilla jag nana, höres imon people ;)


Med dig är jag glad

Det blev en lång träning idag, tror den var runt 2 och en halvtimma . Mina fötter värker nu. Och inte nog med det så hade vi ju kladsim idag. 

 Har precis kollat klart på paradise hotel, och andreas åkte ut ? ! :O:O

Aja sitter iallafall nyduschad framför datorn nu, med ett glas vatten. Vatten det godaste att dricka när man en törstig !  och en klementin för att fortsätta mitt julkänsla tema. hihi

Ska försöka lägga mig tidigt idag, men det kommer nog inte bli så. Men detta blir iallafall mitt sista inlägg för ikväll. Imon är det äntligen skolavslutning ! och då är vi lediga i tre veckor, jäkligt skönt. Ska bli massa julmys detta lov. Ligga inne och kolla film dagarna långa. Det ska bli ett vitt jullov.

Men nu ska jag säga godnatt, godnatt ♥


Träningsdax

Såhär gulliga ser jag och ailien (sandra) ut innan träningsdax med tjejerna ! ♥








Jingle bell rock !

har ätit middag, mätt som en ..eh aa mätt iaf. Nu ska vi lyssna på lite julmusik för att få lite x-mas spirit ! så mysigt med julen, speceillt om man har nån att dela den med. Sen blir det träning.

Kyssen



Hemma hos Pamela !

Hemma från skolan, det blev klädsim med klassen, fick vg. 500 m med joggingbyxor och långarmad tröja. Duktigt av mig. Ibörjan var det lite jobbigt, men blev lättare efter ett tag. Efter simningen åkte jag hem lämna några saker för att sen åka till skolan och öva med kören.

Nu sitter jag hemma hos Sandra och vi ska dricka saft och äta bullar, mums. Sen ska vi laga mat. Efter vi gjort det blir det träning. Skulle åkt till vikke, men hon mådde tydligen inte så bra, så vi hoppas på ett besök imorgon. Annars blir det fredagsmys med mr X !

Skriver mer ikväll :) ♥




Myskväll (LL)

haft en helt underbar eftermiddag, mys med film och mr x.  Nu blir det paradise hotel. Skriver mer imon, eller ikväll. Är iallafall på jättebra humör ! (L)

Det enda som jag saknar nu är min bästavän VICKE ! miss you kanin (L) hihi

shosan ;D


** Äntligen lite snö * *

Hemma igen efter en vanlig skoldag. klädsim imon och avslutning på fredag, sen e jag fri som en fågel !
Ska snart gå ner och äta nått fort...

.. så nu var det klart. Men måste rusa, tjingeling badring ! <3




-

är trött, ska duscha sen sova.
Godnatt

Till alla mina vänner, Jag älskar er otroligt mycket ni är mitt allt ! ♥


Fan fan fan fan fan fan fan jävla skit fan !!!

Det kan inte vara sant, jävla skit också. Du får inte lämna oss.

Jag vet inte hur jag ska beskriva i ord dom känslor jag känner. Det kan inte vara sant. Det får inte vara sant. Det får inte hända igen. Det skulle inte hända dig. Jag kan inte hålla tillbaka tårarna längre, och låtsats som allt är bra. För jag saknar dig så jävla mycket. Du är en bit av mig. Finns inte du, är inte jag hel. Bästa vän jag älskar dig något obeskrivligt. Vi har glidit isär lite, men det betyder inte att ja inte bryr mig om dig. För det gör jag så jävla mycket. Jag kan inte få in i huvudet. Är det sant det jag hört eller hörde jag bara helt fel. Det måste vara fel. För det kan inte vara sant. Hur ska vi klara oss utan dig älskling ? Jag kan inte få in tanken i mitt huvud ett liv utan dig. Allt var perfekt men nu är allt bara skit. Varför var det tvunen att hända just dig. Men du är stark. Du ger inte upp. Jag avgudar din styrka.

Nyår skulle ju bli så jävla bra, jag fattar inte hur fort allting kan vända. Det är så svårt att beskriva hur jag känner för dig och för det här. Det är så mycket känslor så det går inte att skriva ner svart på vitt. Jag är arg, samtidigt som jag är rädd och ledsen. Du betyder så jävla mycket för mig. Tvivla aldrig på det. Jag älskar hela dig. Du är fantastiskt bra, helt underbar vän. Kan skriva en hel bok om jag tvungen. Men detta blir det sista jag skriver i detta inlägget. Friendship NEVER ends ! Du kommer alltid finnas för mig.

jag ber en bön, för jag vill inte att du ska !

 

Tisdag

hemma igen efter en tråkig skoldag.

Fick veta tre slutbetyg i svenska, tyska och hemkunskap, MVG ihihihih
Så duktig jag känner mig. Men nu ska jag göra lite mat till min stacakrs lillebror som ligger hemma sjuk. Sen blir det lite slappis till mamma kommer. Och när hon kommer ska vi iväg till öppethus !

Dagens outfit ;




Caiio caio

Ikväll blir det desperate housewifes ! ,  fel av mig, det var ju sässongsavslutning förra veckan




På no lektionen !

hihihi, såhär busiga är vi på våra lektioner.

Ska egentligen läsa på hur vattenkraft funkar eller söka om berlinmuren, men detta är ju mycket roligare. hihi. Tyskan blev slapp, kollade bara på en tysk film. Nu har vi no och då har vi datorerna och då gör man lite hur man vill, hih. Sen blir det hemkunskap där jag och robin ska baka julbak och äga alla som VANLIGT !

Efter det blir det lunch sen so, tror jag ? slutar iaf halv 2 typ, så jävla skönt !

Sen blir det hem, sova. Eftersom jag bara sov 5 timmar inatt. Och jag måst sova minst 8, tack så mycket, haha ;)
Sen ska jag iväg på öppet hus till Mikael Elias. sköt om er så länge.



Det blir alltid fina bilder när vi har datorerna , haha !




Bilder från norge !

Hej hej bloggen !

Här kommer några bilder från norge, väldigt fina ! haha söta vi är när vi åker ♥












20 dar till jag fyller år !! :D

shoo brrreeeee !

Skolan gick fort och enkelt idag, jävligt skönt. Började halv 11, hade engelska där vi kollade film sen no där jag bara skrev av ett papper på datorn och på sista lektionen hade vi svenska då vi också bara kollade på film. JÄVLIGT SKÖNT. Om 4 dar e det lov. På torsdag är det klädsim, och på fredag slutar vi.

Alltså bara 2 "riktiga skoldagar" kvar.  Nu blire uppackning av norgepackningen. Kolla alla avsnitt av paradise som jag missat, göra julkort och sen ladda upp bilder på bloggen om jag hinner. Men nu ska jag snart till pappsen och lämna grejor sen tbx tooo mammi.

Skriver senare ikväll med min dator, puss sötnosar ♥





Tredje advent - Lucia

hej bloooooooogen :D

nu har jag kommit hem från norge, det var skjukt kul !  hahah alla saker som hände, supersugen, volter i backen, och massa mer. Hinner inte skriva så mycket nu för jag måste sova. Skriver mer imon då jag också lägger upp bilder. Puss på rumpan och hoppas ni haft en lika kul helg som jag ♥

min fina adventsljusstake kommer upp imon, godnatt

 

Godnatt och hejdå för ett tag !

Nu ska lilla jag duscha, sen lägga mig.

 Är så trött så jag kommer somna på nolltid. Ha en underbar helg. Syns på måndag igen när jag är tillbaka med bloggandet. Tusen kyssar !



zuuup brreee

shoooo shoooo

Det har varit en obeskrivligt dålig uppdatering men det e pga av skolan som jag då tar före bloggen. Nu e jag tbx för en kväll. För imon kväll ska vi åka till norge och då blir det ingen uppdatering under hela helgen.

skönt att alla prov och inlämnigar är klara, bara några få läxor kvar. Så nu är det första kvällen jag kan rikitgt slappna av. All packning är klar och hemkörd till stampe, ska bara packa ner min skiddräckt ? hahah vad heter det ? och sen nån mössa, ett par vantar och en laddare.

Nu ska jag kollla tv och slappa så jääävla skönt ha det bitches !

Tack för ni läser min blogg, och checka gärna in min söta kanins blogg ♥
"jul ska vi rulla runt i snön, den från norge, nakna ! ;D" 

Läs min bebbes blogg !
vikkeslikke !   ← klicka in !!!!!







But i won't stop until that boy is mine !

sorry för dålig uppdatering, men jag hinner verkligen inte ! allt är så jävla stressigt. Ska till norge om två dar och vet inte ens om jag har alla saker, bra jobbat av mig.

 Och allt känns så fel just nu, känns inte som man kan lita på så många vänner längre. Och jag vill inte känns så.
Trust nobody, hemsk men sant !

Nu ska jag slänga mig i soffan och bara slappa. Något jag inte gjort på, eh tusen år ?

sovgott och ha en underbar kväll (L)


plugga, fan vad kul ! -.-

Nu är jag typ klar med mitt ergonomi arbete och det blev 3 och en halv sida.

 Jag fattar inte hur vissa kan få det till 5, 6 sidor. Eller ännu värre 10 sidor på dator, ohh myy gaaash ! måste jag få lov att säga. Helt knas asså. Och om ni märker att min stavning e lite knas är det för mitt hjärna är på en annan planet just nu, sött ändå. hihih.

Nu ska jag dricka en kopp te och sen fortsätta med so, jippie !

ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hatar att plugga ! 


                                                                             ← ohhhh, it's soo me




hatar all stress innan jul nu !

hejsan allihoppa !

Hinner som sagt inte uppdatera så mcyket denna veckan. Just nu sitter jag och gör tyskaläxan, sen blir det fortsätta på mitt ergonomi arbete och till sist plugga so ! ahhhhh ! asså jag orkar verkligen inte med all stress. Hinner aldrig vila. Det blir skola, sen hem och plugga tills man ska sova (Y) roligt liv ! så jävla skönt att vi ska till norge om 3 dar !

Hhihih ska till norge och åka skidor, kommer säkert bryta nått, ramla i liften och i backen. sooo mee (A). Så nu ska jag som sagt plugga, imon blir det hem och plugga, på onsdag blir det hem till mamma och packa och sen på torsdag kl 16, åker vi. Och jag vet inte vad jag ska packa än, eller om jag ens har grejer ?

Måste sluta skriva nu, skriver när jag har tid ! pussen



Jag och bästavän ! ♥

Dålig uppdatering

sorry för dålig uppdatering, men det e mycket plugga. Eller väldigt mycket plugg rättare sagt. tråååk på det. Så därför hinner jag inte blogga. Och så e det jul och allt sånt sött nu. åhhh sönderstressad till max!

Imon ska jag och min lillebror till stan och köpa lite julklappar. Får se hur många det blir till, e ju pank :(.

Imon får ni se några bilder från min lördagsmyskväll ! <3, men inte helt se dom. Ni fattar imon ;D haha



Andra advent idag

Blir inget mer inlägg ikväll, ska snart sätta mig vid tv, och kolla paradise hotel.
Godnatt !


Hos kusinknas !

sitter hemma hos kusin fast kusinen isspiss är inte här. För hon är i stan.haha , så nu vet ni. Har precis ätit middag här och sitter och kollar på julklappar jag ska köpa. Nu vet jag vad mamam och pappa ska få i julklapp. Och får se om mer har vart snälla iår, haha.

Våran match finns inte ens en komentar, eller jo SKIT ! så slut snackat om det :)

snart åker jag hem och då måste jag börja med mitt ergonomi arbete, har sagt detta för länge nu utan att det har hänt nånting.



Biiiig love to you guys ! <3 you always make me smile ! <3




väntar på Emma !

sitter på övervåninegn med min syster och hon ska kolla pippi igen, haha ovanligt. Sitter och väntar på emma. Vi ska ha en myskväll med bastu, film och sånt myspys.

Imon blir det match mot anaräs. tagga nu tjejer !

Här kommer bilderna från min juldag !


update ;

Stan på dan
 








min lunch ! <3

Staden på kvällen








Julstaden uppe !

sorry för dålig uppdatering men jag har ju gjort världens största misstag.

haha jag visade min lillasyster att man kan kolla på pippi på youtube, så när hon är hemma så vill hon kolla på pippi på min dator, fast det finns en till data. -.- hahha. Så tack och lov gick hon till sin kompis nu. Idag har jag ingen aning vad som händer, förmodligen ingenting.

Nu ska jag gå ner och kolla klart filmen, jag började kolla på. Sen blir det lunch. När jag är klar med allt jag måste göra så lägger jag upp lite julinspererande kort. Från våran söta julstad som jag satte upp i morse.

Ha en undebar dag,


Godnatt :)

nu är jag så trött så mina ögon håller på och åker ihop hela tiden. Det blev inget plugg idag. INTE BRA ! måste verkligen göra det imon. Nu ska jag lägga mig och få en fin sömn.

godnatt att söta läsare !♥


Idolkväll :D

har ätit och sitter nu i MIN fötulj och lyssnar på lady gaga - paparazzi. Så jävla ful är den videon när hon "pratar" svenska. Det låter ju inte bra. hahha. Kvällens planer blev ändrade.

1. inget plugg, orkar inte !
2. inget pynt, orkar inte
!

istället

1. datorn
2. idol

hihihihihh så kommer min kväll se ut, snart blir det chips och sån feeetmat vi alla gillar. Ha det bra så länge ♥

 Hela videon !  ↓




:* fredagsmys

Hemma , fan vad skönt att vara ensam hemma !

Men snart kommer väl nån hem. Just nu sitter jag i köket och käkar pepperkaka och på radion är BAD ROMNACE !
Hade planerat att åka och träffa några i f-lunda. Och lite till som jag inte kan skriva här, black buissnes ;D hahah.

Men såklart blir det aldirg som man planerar så det blev inte nått med det. Så istället åkte jag hem till pappa så får jag ha en familjekväll orkar inte åka till backa igen. Och så får jag tid med alla saker jag måste göra. Som typ plugga, jippie ! 

När pappa kommer hem blir det fredagsmys med mat och sånt sen hjälper väl jag han med lite julpyssel. Våran fina julstad tex. ! 

Bilder kommer om jag orkar ta , puss puss



 

Guten nacht !

Godnatt alla mina änglar, ni vet att jag älskar er ! ♥






Om en månad blir jag 16, längtar till det :)



UTAN ATT SKÄMMAS :O

hahahahhahahah fina bilder jag hittade på denna datorn, dom måste lägga ut. (Y)








hahha tack för dagens skratta, johnny !




Pucko till ett pucko ! :)

Bestämde mig att jag skulle sova hos mamma idag istället för att åka hem till pappa. För då kommer jag vara hemma tio över tio, sen duscha, plugga och allting. Det blir så sent och sen ska jag upp tidigt för att åka till skolan. Så det blir enklare om jag sover hos mamma en natt.

Just nu sitter jag här framför datorn med min pucko , pucko till ett pucko ! ♥ hihihi har precis kollat klart på paradies hotel, tro det eller ej men det e beroende framkallande. Har man sett första, MÅSTE man bara se nästa.

På träningen hade vi spelarrekord, haha ! dålig stil av vissa att bara sticka, vi är väl fortfarande ett lag ? Kunde iallfall stannat och kollat ? men nä :) Påvägen hem blev det bilfik, haha vi har världens gulligaste tränare!

Nu måste jag snart plugga tyska, så ska inte skriva så mycket mer.  Imon blir det skola sen vara med tjejerna tror jag. Får se vad vi hittar på.

Puss och godnatt om jag inte skriver mer ikväll !


Update:Och förlåt om vissa känner sig träffade, men jag har bara skrivit som jag tyckte, och om ni kände igen er så håller ni ju bara med om att jag har rätt, right ;) 


hos emma

Slapp dag i skolan idag, hade två prov som kunde gått mycket bättre. Sen hem till emma och ut med bulten. Nu ska vi äta, efter det sova en stund innan träningnen!skriver ikväll om jag har tid.

Caio caio


Guten nacht !

Nu måste lilla becca sova, annars orkar hon aldrig upp. Becca vet inte varför hon pratar om sig själv i tredje person. Men det brukar bli så ibland, lite knepigt tycker becca att det är. Men nu har Becca fått nog och hon tycker det är dags för att gå och lägga henne i hennes sköna säng.


hej hej hej hej hej hej och hemskt mycket hej

det blev inget julpyssel, istället slappa och paradise hotel. Men ja får ju inte kolla klart. för pappa och matte ska ju kolla på efterlyst, tack ! Imon blir det träning och sen hem och sova. Nu ska jag hoppa in i duschen.

Tack och hej !


Min söta syster som lucia !

hehe blev typ inget plugg ! :$$

orkade inte plugga så mycket. Matten har jag redan koll på, tror jag, haha. Och ergonomiarbetet skrev jag typ 3 rader. Men jag var inte på skrivhumör och fatta inte hur man ska göra och då kommer det bara bli dåligt så sket i det.

När min lillasyster och pappa kom hem hade dom köpt lucia saker till henne, och såklart skulle hon prova kläderna dirket. hah hon ville tom sova med dom. Men det fick hon inte. Nu ligger jag och hon i våran magiska soffa och kollar på Emil i lönneberga. När Angelica somnat ska jag nog hjälpa pappa med julstaden och lite mer julpyssel. Jag vet vi är lite tidiga men sånn är min pappa.

Lägger kanske upp bilder sen på vår fina julstad, pussen ! ♥




För mycket plugg just nu !

Hejhej bloggen !

Idag slutade jag tio i tre, tog bussen hem direkt och var hemma runt 4. Åhh vad jag älskar att bo 7899 mil från skolan :D, -.- !

När jag kom hem satte jag mig framför datorn, ovanligt.. Och så värmde jag på spaghetti och köttfärssås. Just nu kollar jag igenom några bloggar, men måste snart börja plugga. Idag hade vi no prov och det kändes jättebra, men efter jag pratat med några i klassen, fattade jag att jag hade tyvärr några fel :/

Imon blir det oförberett tyska prov och Matte prov. På fredag blir det oförberett engelska prov och tyska läxa. Nästa vecka blir det so-prov och en inläming om ergonomi. Och alla saker är viktiga för slutbetyget. Usch, vad jag rä skoltrött just nu. Känns som att inget vill gå min väg.

Aja får väl sluta klaga och börja plugga lite matte och börja skkriva lite på mitt ergonomi arbete.

Ha en underbar dag. Hinner inte lägga upp så mycket bilder. Har så mycket annat.


December = Chokladkalender !

wiiiiie  !!    ♥

När mamma kom hem hade hon köpt en chokladkalender till mig. hihih. Så nu har jag också en , Sandra & Amelia. Sitter och kollar på vänner och phobee har bäst humor , haha. Hon är bäst i serien.

Jag har pluggat lite no, men fattar fortfarande inte så mycket, får se hur det går imon. Nu måste jag packa ihop alla mina saker innan mamma kommer tillbaka igen då hon ska skjutsa mig till min lilla pappa. Ha en fortsatt bra tisdag och missa inte DH senare ikväll.

Måste bara säga en stor fet diss. !

att om man missar ett program på 5:an och man vill se det på internet. Så kostar det typ 20 kr/avsnitt och så kan man bara kolla på det i 24 timmar. Sen får man betala igen.. DÅLIGT ! alla andra kanaler har ju gratis... hmm, nåt kanal 5 borde ändra på ? JA






En tv dag !

har ätit lite och mår lite bättre, just nu har jag bara ont armen. Har kollat igenom matten och tror jag kan det nu. Nu är det bara no:n jag ska fatta. Men börjar förstå den med. Men nu måste jag fortsätta med no, sen blir det en dusch, packa till pappa och åka till han.

Nästa torsdag åker vi till Norge, det ska bli kul, ha det så bra så länge ! puss


All I want for christmas is...

               


1 fucking decemder !

vad fort tiden går..

Det känns nästan som det var nyårsafton nyss. Och tänk vad mycket som har hänt på ett år. Alla nya man lärt känna, alla dumma saker jag gjort, ahah alla gånger jag skämt ut mig. Alla gånger jag blivit sårad, alla gånger jag skrattat. Alla minnen. Man blir nästan knäpp om man tänker tillbaka då. Man tänker på alla saker man kunde har gjort annorlunda. Så nu släpper vi det och ser bara framåt.

Om;

17 dar är det jullov !
23
dar är det JULAFTON
30 dar är det nyårsafton ( år 2010 )
33 dar fyller jag 16 !! :D

wiiihoooooow, år 2010 bli mitt år !



Hemma idag

nu är jag vaken igen och sitter och zappar på tv och ser om jag hittar nått kul. Fastna på oprah där "the black eyed peas" sjöng "I got a feeling" så dansde hela publiken med. Asså det var uppgjort innan så alla i publiken dansade en koregraferad dans. Och det såg j*vligt coolt ut ! :O

Tillbaka till mina biverkningar då, så har jag ingen feber längre iaf. Vet inte om jag hade det igårkväll. Men jag var jätte varm. Inatt/imorse låg jag och svettades och varje gång jag skulle vända mig vaknade jag. Men det var inte så ofta som tur var. Så jag sov ganska mycket inatt ändå. Nu har jag bara ont i halsen, jätte ont i armen, ont i huvudet och mår illa. Men ska nog sätta på en film och ta nått att äta.

 Det ända bra när man är sjuk är att man oftast inte har nån aptit så man behöver inte göra så mycket mat. Räcker med nått litet.



  ↑

Kolla på publiken hela tiden ! wow säger jag bara !


RSS 2.0