Dagens outfit, godnatt

Orkar inte skriva så mycket idag mer, ängående allt som hänt.

Här är iaf dagens och gårdagens outfit.




Dagens outfit 

converse
svarta tights
vit långarmad tröja
svart kavaj
smycken
skinnjacka
halsduk



Gårdagens outfit

Converse
jeans
vit långarmad tröja
svart lång tyg "väst"
smycken

Godnatt !

Kolla bara på denna sjuka video, hahah. Hennes stil asså.




vikkes begravning 31 mars

Nu är jag hemma igen.

För första gången på länge har jag ingenting att göra. Bara matteläxan som jag ska göra nu snabbt. Sen helt fri. Så jävla skönt.

Idag har varit en dag med massa känslor. Innan begravningen var jag jätte nervös, ingen aning varför. Lite ont i magen, men det var nog för att jag inte gillar begravningar, men vem gör det. Jag försökte hålla inne tårarna så mycket som möjligt i början i kyrkan men när första låten spelades kunde jag inte hålla inne dom längre. När jag hörde förta låten förstod jag att hon verkligen är borta, för den påminde så mycket om henne. Jag har inte riktigt förstått innan att hon verkligen är borta, men det gör jag nu. När man satt där i bänkraden blev man bara mer och mer ledsen när man tänkte tillbaka på alla minnen, och när man såg alla andra gråta.

Jag har inte sätt så mycket folk på någons begrvaning innan. Det var helt fullt i backas kyrka (som ändå är ganska stor) och sen stod folk på läktarn och där bak. Du är väldigt älskad här på jorden älskling !

Sen efter åkte vi några in till stan och käkade, efter massa strul blev det till slut tacos / pizza buffe !

Imon blir det tråkig skoldag, sen looooooooooooooooov !!! :D









Vila i frid bästavän ♥


Godnatt

Okej jag är lat.

Jag har inte gjort något jag sa att jag skulle göra, det blir dagensoutfit bild imon, och matteläxan får också göras imon. För nu blir det sova. Godnatt


Bei ich

Det blir inte så bra uppdatering när jag är med älskling.

Eftersom han inte gillar att jag ska sitta vid datorn "hela tiden". Men nu när han ligger och sover kan jag ju passa på hehe. Ja, ni hörde rätt, han ligger och sover i min säng och jag sitter på golvet, vill inte störa han.

Min dag har bestått av, vanöig tråkig tyska lektion, noprov gick ingen kommentar, sen syslöjd där jag fortsatte sy på min kjol. Sist men inte minst so, där jag och ampe hade redovisning. Efter skolan blev det ner till sportlife och sola. Min bästa sötaste lilla vän var ju så snäll så hon körde mig till backaplan.

Nu har djuret vaknat igen, suck, hehe. Just nu sitter han och beskriver vad han ska göra när han kommer hem. As if i cared. höhö
När kigge har gått blir det matteplugg och så ska ni får dagens outfit. Undra vad jag ska ha på mig imon. Imon är det ju begravning, som ni säkert vet.

nu ska jag mysa lite till med min älskling. Att få vara med den man älskar är det bästa som finns ! ♥


,




Läggdags

Min kväll har inte förändrats så mycket.

När christoffer gick hem, blev det lite pluggning. I fem minuter kankse, inte så bra. Nu är jag så trött så jag stupar i sängs snart. Fråga mig inte varför men jag är väldigt trött. Imon blir det bättra på brännan lite, sen myspys med älskling. Springer inte imon för jag vill ha en mjukstart.

Det är nog min morgondag. Idag blev det mjukis, så dagens outfit känns lite meningslöst. Nu ska jag sluta snacka och lägga migi min mjuka, sköna säng istället. Väldigt lockande.

Godnatt och sov så gott



Älsklingen här

eftersom jag var så snurrig igår sa jag att jag skulle ha soredovising idag, jag ska ha det imorgon.

Nu ligger jag inne och kollar film, fast det är så fint väder, jag vet. Sen när min lilla äslkling går blir det att plugga, so, no , syslöjd sak och tyska läxa.

Skriver mera ikväll kära läsare ciao !


So redovisning

Nu är vi pigga igen efter en helskön kväll/natt.

Vi har ätit frukost och jag och Amelia har gått ute lite på en promenad. Skönt att få lite frisk luft. Nu sitter i och håler på med våran redovising om berlinmuren vi ska ha på måndag. Men Amelia är uppe och tar ut bilder så då passar jag på att skriva lite hehe.

Igår kväll blev det massa dans, skratt, mckääk, träffa på några konstiga typer också som fastna hemma hos amelia väldigt länge, hehe. Nog om det nu.

Ikväll blir det hem och plugga no, jippie -.-

Hörs sen, puss !


Hos ampe

Godmorgon

helt underbar kväll igår med massa roliga personer, tack alla !
Nu ska vi ta en powerwalk sen blir det att plugga so skriver när jag kommer hem.


what to you want from me ?

Godmorgon alla små sötnosar

Vaknade upp halv nio av att min lillasyster sjunger pippi långstrump. Men som tur var stack pappa och hon sen så jag somnade om. Vid elva gick vi upp, åt frukost. Emma och Sandra fixade sig sen tio i tolv gick dom. Så nu sitter jag ensam hemma i mitt stora hus. Men det är otroligt skönt just nu. Musiken på högsat volym, går runt och kollar vad jag ska ha på mig ikväll efter matchen. Tagga till matchen och till tjejkvällen !! .

Idag är det earth hour, någon som ska släcka ? det är tydligen mellan 20:30 - 21:30. Amelia sa att vi skulle släcka men vi får se om det blir så, hehe.

Nu ska jag bara packa sen är jag klar. Fixa mig lite inför matchen, ta på mig handbolssaker och sånt. Vid två äter jag lunch/middag sen vid tre går jag till bussen för att hinna till samlingen halv fem. Ja, jag bor på landet haha.

Ha en underbar lördag idag folks, för det tänker jag ha.



Dagens outfit :

handbollskläder ;)


Spadag !

Efter skolan blev det att göra klart låten till vicke. Sen hem till mig och ha spakväll. Jättemysigt blev det med bastu, restaurang, fotmassage och massa skratt.

Nu sitter vi och tjockar oss med godis, chips och cola.

Ciao


Slappfredag


Nu är jag hemma hos sandra den långe, hehe.

Vi har precis ätit lite. Och det känns som det ända jag gör är att äta. Iaf, nu ska vi iväg till kultan och spela in det sista av låten till vår älskade vän vicke. När det är klart ska jag, Sandra och Emma åka hem till mig och ha en liten spakväll. Bada bubbelbad, basta, ansiktsmask och sånna saker. Mysigt värre.

Har världens träningsvärk i hela kroppen idag. Det var verkligen längesen jag hade en sån här träningsvärk. Så nån bra massör som kan massera mig, min personliga massör ska ju iväg i helgen. :(

Uppdaterar senare hos mig ikväll. Ciao

Köpte en skinnjacka igår, som jag kan visa sen, SUPERNÖJD. passar perfekt till det fina vårvädret.


I want to be forever young

Ja som ni märkt har jag inte hunnit att skriva någonting dom sista dagarna.

Men jag har haft fullt upp i skolan, vänner, killen, massa saker att fixa till begravningen, plugga. Ja massa som sagt. Så jag har känt mig väldigt stressad och har då inte haft tid att blogga tyvärr.

Nu är jag hemma hos ampe och vid sju går vi ut och springer med laget. Tusen år sen sist för mig. hehe. Men det behövs verkligen och det kan massa intyga om. Sen är det vanlig träning, hem och plugga och sova. Imon är det fredag och då ska jag ha en härlig spakväll. Och på lördag blir det match sen vara med tjejerna. Sover nog hos Amelia också. En ganska skön och avslappnad helg. På söndag blir det plugg med ampe. Vi ska skriva ett arbete.

Just det ja, i tisdags klippte jag mig. Blev väldigt nöjd faktiskt. Har fått massa snälla komentarer hoppas dom flesta var ärliga bara, haha.

Skriver nog mera imon efter skolan. Ciao

Ni får gärna komma med ideér om vad jag ska ha i min blogg, då blir den lite roligare !







Onsdag !

Hann inte blogga igårkväll.

Gjorde massa saker, fullt upp. Skolan, spela in låt till vicke. Och massa mer. Idag har det vart nästan lika stressigt. Nu blir det kolla film med damp och sen plugga. Skriver sen om jag hinner.

Ciao


Älskar dig bästavän

Såklart var det tvunget att regna idag, bara för att jag trodde det skulle bli vår.

Idag i skolan var det bara det vanliga, jag och Amelia har fått redovis på svenskan så nu är det bara diskutera saken kvar. Och en annan sak som hände idag. På håltimman gjort vi anden i glaset, jag vet det låter jättetöntigt. Men det läskiga var ju att det funkade. Jag tror verkligen på det. Men kommer nog tro på det ännu mer när jag får göra det själv. Nu kollade vi bara på när issa och några gjorde det.

Jag vet nu iaf att vicke är här i bland oss, att hon mår bra och älskar oss lika mycket som vi älskar henne. Väldigt skönt att höra. Så jag är ändå på ganska bra humör.

Tro vad ni vill, men jag tror vad jag vill.

Nu ska jag sitta lite framför datorn och sen plugga lite. Behöver nog lägga mig lite tidigare idag. Kunde verkligen inte sova igår kväll/natt. Jättejobbigt. Låg bara och tänkte på massa saker...

Fina bilder på mig och Emma på no-lektionen när vi skulle kolla på en kiwia DNA, hehe

Okej nu vill inte min mobil sammrbeta med min data så det blir inga bilder just nu.





Bild-burken

Nu blir det "ballar av stål"



Ciao


Dagens dresscode [DDC]





DDC :

Vita converse
Svarta tights - Gina tricot
Vit blus - Cubus
Jeansjacka - H&M
Klocka - present
Armband - H&M
Ring - konfirmationspresent


20 dars saknad av vår älskade vän !

I stan blev det mest fönstershopping för min del.

Men jag kunde inte hålla fingrarna i styr så det blev två nagellack. hehe. Men Emma fick med sig ett jättegulligt linne som jag egentligen ville köpa om jag hade haft pengar, men det hade jag såklart inte. Nog om det. Och just det jag, jag och Emma skämde ut oss väldigt mycket idag.

Om ni känner Emma och träffar henne i stan var beredd på att hon säger hej väldigt konstigt. Som idag hoppade hon fram framför personen som såg helt vettskrämd ut. Och så blev hon inspelad till ett skolarbete och hennes svar var pinit. hahah. Sist men inte minst så träffar jag en person som jag känner lite, men såklart är jag i mina egna tankar och ser inte att det är den personen. Så jag går bara förbi. Och detta mina vänner är twice det händer. Får förklara mig för honom när jag träffar han nästa gång, kände mig jättedum.

Sen åkte vi och träffade Amelia och Sandra och fick min först mopperide för iår. Längtar så till våren och sommaren. Snackade lite, sen åkte jag och sandra och hämtade upp issapissa. Vi bytta plats så jag tog bussen hem och Issa tog min moppeplats. Nu sitter jag hemma helt slut. Ska börja läsa lite no och so och sen dammsuga om jag orkar hehe.

Skriver mer ikväll ciao !

Ampe och jag på berget när vi väntar på Sandra och Emma :







Du är välkommen våren !

Godmorgon alla nyvakna själar.

Vilket underbart väder vi har idag, lite blåsigt kanske, men underbart ändå. Man ska inte klaga när det är sol och klarblå himmel. Nu snart ska jag och Emma in till stan och fönstershoppa tyvärr, iallafall för min del. Men det är okej för mig för en gång skull. Måste få lite inspration.

Men nu måste jag fortsätta fixa mig. puss

Amelia eller sandra när ni läser detta kan ni väl smsa, eller ringa så kan vi träffas efter vi vart i stan ? ♥


Glömde ju att säga..

VI VANN MATCHEN MOT HISINGEN, WIIIIIHOOOOOW !
SUCK ON THAT BIATCHES !♥

Grymma var ni alla tjejer




Lördag

Tack för denna kväll

Nu ligger jag och Emma nerbäddade i sängen för att kolla på "sommaren med Göran". Idag skulle vi egentligen till en lokalfest, kolla läget och sådant. Men det blev lite strul så den blev flyttad. Och då orkade vi inte åka dit. Istället åkte, jag, sandra, Amelia och Emma till David, där vi var en stund med några och kollade film och sådant mysigt. Men vid tio, halv elva åkte vi vidare. Amelia träffad sin loverboy men han var lite dragen så hehe, aa. Men Emma A frös och jag med så vi traska vidare hem istället.

Skriver mer imon, godnatt♥




Vem längatar inte till sommaren när man kan ha sånna här skor ?♥



 


TAgga tjejer !

Just nu håller jag på och städar mitt rum, plockar unndan saker, bäddar sängen med mera.

Lyssnar på lugn musik samtidigt men får väl byta till peppmusik snart. Sen ikväll efter matchen blir det kanske att dammsuga och damma, sen är det helt klinikst rent. Efter jag städat klart nu ska jag äta och sen åka till samlingen. Möter hisingen idag, vi får kämpa så gott det går. !  Efter jag städat ikväll blir det vara med tjejerna.


Svar till en dum komentar på "söndag" :


Och en sak som gjorde mig upprörd som jag har tänk på sen igår är en kommentar jag fick. Som frågar hur jag kan ha kul när min bästavän dog ganksa nyligen. Hur vågar personen ens komentera en sån komentar. Ingen vet hur mycket jag tänker på min bästavän HELA TIDEN. Hon kommer alltid finnas i mina tankar och kommer aldrig bli bortglömd. Det är en av världens hemskaste saker, att förlora en bästa vän. Men jag försöker leva med det. Försöker ha kul. Och man kan inte se på ett par bilder hur jag känner. Jag tänker på vicke varje gång vi gör något. "tänk om hon nu skulle vart här, vad kul det skulle varit" "tänk om hon kunde säga till han/hon" .Olika tankar hela tiden. Jag kan fortfarande inte tänka mig att hon är borta. För mig känns det fortfarande som hon är hemma, att jag bara kan slå en signal och höra hennes röst igen. Men det kommer jag aldrig kunna göra. Det känns , kan inte ens beskriva vilken saknad jag känner. Men jag försöker att hålla minen, inte börja gråta. Försöker att inte tänka på det så mycket. För jag klarar inte av tanken att hon aldrig kommer tillbaka till denna jord. Jag visar inget, för jag gillar inte att visa känslor så. Och jag vill inte heller att alla mina nära och kära ska bli ännu mer ledsna och tänka ännu mera på vår älskade victoria. Men ingen är ensam i detta, vi är alla tillsammans. Men det är ändå så svårt. Så nu hoppas jag du tar tillbaka "hur vi kan ha kul, när vår bästa vän har dött". !!!

Nothing is going to change my love for you, Victoria Uusimäki Bergman ♥





Har precis vaknat och ätit frulle, får se vad jag hittar på tills samlingen halv fem idag.

Kanske en promenix eller så blir det att plugga so eller no. Efter matchen får jag se vad hittar på, spenderar säkert kvällen med mina bruds.
Tack och hej leverpastej.


Fredag

Vid tre kom jag hem, där lilla älsklingen väntade på mig.

Nu ska vi kolla på nikelodeon för chritstoffer är barnslig.  bellas och tyras show eftersom jag missade det igår. Senare ikväll blir det mys med familjen med tacos. Christoffer sover över här i natt, extra mys. Och imon är det match, hehe. Heja oss, men aa..






älskar dig victoria uusimäki bergman

svar till anonym :

1. jag har inte festat.
2. och hon dog inte för en vecka sen, 2 veckor sen och 4 eller 5 dar, beror på hur man räknar. Så vet du inget snälla lägg dig inte i.
3. Och ja min BÄSTAvän, inte så kalladae bästa vän dog, men inte jag, jag lever för henne istället. För jag vet att hon ville ha det så. Att vi skulle leva för henne och det gör vi varenda dag.

Och modigt av dig att stå för det du tycker, ironi. Du kan ju skriva ditt namn  !


Summerfeelings




Äta jordgubbar

Nu är jag hemma igen efter träningen, skönt att få röra på sig lite.

Nu blir det plugga tyska, äta jordgubbar, boka solning och kolla klänningar/sommarkläder på nätet. Och allt detta ska jag försöka göra på en timme, gooood luck !

Imon blir det skola och då sola, sen vet jag inte, ciao


En vanlig torsdag

Hemma efter en lång tråkig dag i skolan, hann med massa saker, hehe eller inte.

Behöver plugga jättemycket inför islamprovet nästa vecka. Nu blir det film och mys sen träning och plugg.

Det här var min, Amelias och Simons bilduppgift i deutsch :

"Ilse siehst du ?" "Nein, was is das ?" hahah internskämt !
(vi har två olika bilduppgifter, bilderna ska inte vara tillsammans egentligen)


Simööööööööööööön. en fin bild på tyskan !




Godnatt :)

Det blev ett dopp i lilleby iställlet för duschen, årets första.

Just nu ligger jag och gör tusen saker samtidigt när jag egentligen behöver sova. Imon är det skola igen, buhu. Men det är bara att ta nya tag, och enligt sandra är det bara lill-söndag och lill-måndag kvar. (torsdag och fredag) haha intern skämt. Men  nu ska jag sova godnatt :)


Här är några bilder jag hittade på min mobil !

hahha är inte min klass för söta ?

Äämpee


Emma (hjärta) Robin såååå sweeet


Milääään




Hej vi har inget liv !

Denna studiedag har jag ändå hunnit med väldigt mycket. Fast ändå har jag inte gjort någonting.

Efter vi vart hos Manu och kollat film åkte jag och sandra till backaplan och tog en buss till netto. För vi orkade ju inte gå, hehe. Där mötte vi upp Manu, Enisa och Daniela. Emma, Julia , Jolin och Amelia stack och tränade på sportlife.
 
Vi gick in till "hjalmars" och beställde mat, för min och sandras del blev det kycklingtallrik med pommes frites. Fat yoo, we know ! Där satt vi en stund och pratade. Men sen stack Manu, Danni och Enisa för dom skulle hem och sen träna.

Då fortsatte jag och sandra våran resa. Först backatorpsrundan, men sen tog vi hela 18 rundan. Så vi var ända i johanneberg. hehe nolifers vi vet. Måste bara säga att det finns väldigt många random personer, haha. Ta en bussrunda en gång så får ni se. Nu är jag äntligen hemma. Ska väl sitta här en stund framför datorn och bara ta det lungt.

 Jag har ingen läxa så, soooft. Lite senare ska jag kankse städa mitt rum lite, sen blir det en dusch. Och här har ni fått min dag. Imon blir det träffa sötnos♥ och Träning med tjejerna. Ciao

Och här kommer en överraskning, tatuerade mig i måndags:




Instäng !

Just nu ligger, Sandra, Amelia , Emma, Daniela , Jolin , Enisa , Julia och Manu i Manus rum.

Har precis kollat på en jätte äcklig film. Usch säger jag bara. Men nu ska vi alla till olika ställen, vissa ska käka pizza, vissa ska träna och andra ska hitta på andra saker. Skriver mer när jag kommer hem ciao !


Frulletime

Guten heute meine laute !' ¨
hehe jag vet att man inte kan säga så men det låter bra enligt mig.

Just nu ligger jag i jolins säng, sov nämligen över här. Efter jag vart med christoffer till åtta tog vi varsin buss åt varsitt håll. Så mötte alla upp mig vid theo där vi sen alla gick in. Så en stund av kvällen spenderades där. Vet inte hur många vi satt och knödde men kankse nio pers. Men vid tio tröttnade jag och jolin och gick hem till henne. Nu ligger vi somsagt här och ska väl snart gå upp och äte frulle.

Senare idag blir det filmmys hos manu !


Tisdag

Hemma igen efter en slappdag.

Först nationella i engelska som gick skit. Sen en långtråkig so lektion. Efter skolan gick vi till kultan och övade in en låt som ska vara på vickes begravning. Sen lyckades Rosén lura med mig till backaplan så fick sitta där i en kvart och vänta på bussen, men då träffade jag lilla christoffer som följde med mig hem.



Eftersom jag är så klantig och lyckats glömma mina nycklar hemma kunde jag inte komma in. Det var inte heller någon hemma. Men smarthuvudet ville ju såklart försöka komma in. Så han hämtar en stege och klättrar in genom mitt fönster, jävla galning säger jag bara ( ni som vet hu jag bor hos mamma, det är minst 2,5 meter)

Nu är vi allafall inne , sitter och dricker saft och äter chips.

Ikväll blir det desperate houswifes om jag inte hittar på något annat och imon studeidag ! :)

Ciao


behöver sömn.

Godnatt och sov gott , nationella imon.


2 veckor sen du försvann från vår jord älskling

Tråkig skoldag , somnade nästan haha.

Efter skolan träffade jag upp ch sen åkte vi hem till mig. Där mästerkocken gjorde muffins ! jag er best jag vet :)
Sen dess har vi bara kollat jönssonligan och lilla gubben råkade ju somna också haha. Så rolig är jag.

Jag har gjort klart tyskan och matten till onsdag och torsdag. Och imon blir det nationella i engelska, lycka till till mig ! :$$


,

Nu har jag läst klar boken och jag ska dricka upp min cola sen sova, ciao !


Sammanfattar lördagen ;)


Söndag

vi klarade av träningen på gymmet mycket bra !

Efter min träning blev det hem och duscha, sen kom min lilla älskling. Vi kollade saw 5 sen blev det fika och thaimat. Mys mys med andra ord. Nu ska jag läsa klart "the return of hjärtans fröjd" En svenska uppgift vi har tills imon.

Imon blir det skola så får jag se sen, kommer inte rikgit ihåg vad jag måste göra så får kolla upp det.

Här kommer lite bilder från igår :









All the crazy thing i did to night

Sorry för dålig uppdatering.

Igår spelade vi då match i skälltorp och vi vann ! :D hihi
Sen efter matchen åkte jag hem, åt duschade och sånt. Sen bar det av till Emma där vi tog bulten på en lång promenad och träffade på Adam och Joel.

När vi kommit hem igen kom Sandra, Amelia och Julia. Då fixade vi oss, satt och snackade om allt, åt godis och sånt. När vi vart hos Emma en stund gick vi sen hem till Jonas. Där Timmy också var. Kvällen fortsatte där i full rulle. Och när klockan började bli mycket gick vi alla hem. Jag till Emma och dom andra hem eller till Sandra.

Så nu sitter jag heer i Emmas bädd och hör på hennes gnäll att hon inte kan röra sig. Och om två timmar ska vi träna på gymmet, hahah lycka till till oss.

Nu ska vi gå upp och äta frulle, bilder kommer sen ciao !


Trött

nu har jag lugnat ner mig lite, är jätte trött så ska sova nu. Imon blir det match, ciao


- Tack

Orkar inte skriva så mycket just nu. Är på dåligt humör.

Visst om du är sur på mig, avundsjuk, what ever men snacka f*n aldrig om mina vänner !  Och snacka med mig öga mot öga, men nej dte vågar du inte. Fan vad jag är trött på ditt beteende.

Så , förlåt för min ilska men jag är allt annat än glad nu. Kvällen började jättebra. Basta med bästa tjejerna, sen ut och softa lite i backatorp. Sen träffa älskling och hans lilla kompis. Men sen förstördes det.

Ska nog lägga mig nu, godnatt.


Freitag

Hemma från skolan, ska bara packa lite.

 Sen blir det åka och träffa tjejerna där vi sen ska fixa lite saker sen blir det basta ikväll. Mysigt.

Fick tillbaka mitt tyska prov, fick vg. Och jag är ganska säker nu att han kommer sänka mig från mvg till vg. - 5 poäng där då.

Men nu orkar jag inte tänka på skolan mer, det är ju freeeeeeeeeeeeedaaaag ! :D
Och en annan glad tanke är att solen har hittat fram !



Ciao



Godmorgon

cha cha bloggen, jag drömde världens cp dröm, haha !

Idag blir det slappiskläder eftersom jag är så trött just nu, ska bara äta frukost sen går jag hemifrån. Idag är det srpåkfredag eftersom jag har engelska, tyska och svenska. Och idag bara är det slöjd. Slutar halv två, väldigt skönt. Men nu måste jag gå ner, hoppas ni får en bra dag :)


Nattinatti ^^

ÄNTLIGEN klar med läxan ! trodde aldrig jag skulle hinna göra allt.

- skrivit ner min svenska skrivuppgift och ändra på datan
- Gjort 12 sidor med engelska gramatik
- läst tyska gramatik (ska lägga mig i sängen och läsa nu)

Men ska sova nu, natti ♥


Stressad dag

Hellllu bloggen !

Nu är den tyvär i andra hand eftersom jag har mycket skolarbeten just nu. Idag hade jag både tyska prov och matteprov gick sådär på matte och skit på tyska. Hejdå till mitt mvg där. Sen efter skolan gick jag hem så kom min sötnos hit, kollade på saw vilken det nu var vet jag inte. Men sjuka filmer är dom iallafall. Sen åkte jag hem till emma där laget var så åt vi pizza, kvällen slutade med handbolls tittande i lisebergshallen.

Vi är det mest seriösaste och mest satsande lag. Ställer in en träning, äter pizza och kollar på annan handboll istället. haha, beest är vi ! ♥

Nu har jag suttit och skrivit klart min svenska sak, bara engelska och tyska kvar. Så hinner inte skriva. Ciao


cleeening lady !

Nu har jag städat hela rummet, fan vad jobbigt det var. Låg ju kläder och saker överallt.

Nu väntar jag på issa, sen ska vi till farmor på släktkalas. Hinner kankse plugga lite innan eller skriva på min svenska sak.

Ciao


Dagens outfit



Dagens outfit !

Svarta thights - gina tricot
Vit töja/blus - lånat från mamma
Svart kavaj - H&M
Klocka - fått från kusin
armband - gina tricot
Ring och halsband - presenter
halsduk - gina tricot
converse


Mittwoch !

Hemma igen efter en tråkig skoldag.

Trodde helt seriöst att jag skulle somna på vissa lektioner. Jävligt segt.

Nu sitter jag här i mitt stökiga rum och äter underbara chokladsorter, choklad är en farlig drog, hehe. När jag ätit upp chokladen ska jag kolla lite bloggar, facebook och så. Sen blir det städning av mitt rum. Det ser ut som 3 världskriget. Inte så frächt.

Vid sextiden ska jag iväg på släktkalas, lilla farmor fyller 75 år. ! Grattis till henne.

Och när jag kommer hem igen blir det väl plugg, jippie. Ciao

Update :

Svar till Lisa

Visst skulle jag kunna ha en frågestund på min blogg, men kollar mer på det ikväll.
Tack för ideén :)

Tisdag 9/3

Hemma från yoga, väldigt kul.

Kommer absolut gå på det mera gånger. Det var mycket jobbigare än vad man kan tro faktiskt. Nu har jag ätit nyttig mat, hehe. Ska bara skriva svenska saken sen kolla desperate housewifes.

Skriver nog inte så mycket mer ikväll. Godnatt.


Hos alcennnn

Hejsan hoppsan !

Fått massa nya bloggläsare väldigt roligt. Hoppas ni stannar och kommentera gärna och ställ frågor om ni undrar något. kärlek till er iallfall ♥

Just nu sitter jag hemma hos emma och vi pluggar inför tyska provet, matte provet och kollar igenom varandras svenska inlämningar. Snart ska vi väl ta något och äta, sen blir det ner till sportlife, sola och träna yoga.

Men såklart när jag och Emma satt inne i tyskan och förhörde varandra ska något jävla stolpskott ringa och snacka om någon robert parken och att jag är skyldig honom 600 för att jag köpt gräs ? hahahha årets skämt. Någon hade iaf lite roligt och han blev ju dagens skratt så tack ärthjärna

Nu ska vi fortsätta plugga, skolan idag var soft. ingen mer komentar ciao


Måndag

Ingen uppdatering idag, glömde helt av bloggen faktiskt.

Men jag kan berätta min dag i korta meningar. Skolan. Stan - avenyn. Hem till pappa. Packa. Hem till mamma. Här. Ja det där var min dag. Kollar på något intressant program om bröllopsfixare som jag fastnat för lite. Sen ska jag plugga tyska sen och snart sova. Är verkligen jättetrött.

Imon blir det skola sen sola och yoga. Aldrig provat yoga så det blir lite kul.

Jag ska bättra mig med min uppdatering, men nu ska jag göra annat. Ciao


Söndag

Nu är jag hemma igen, nyduschad och helt klar.

Blev tyvärr förlust idag igen, förra gången vann vi mot detta laget men vette f*n vad vi höll på med idag. Tre av våra skyttar kunde inte spela och resten var halvsjuka. Så det blev inte något bra resultat.

Nu ska jag och christoffer kolla film, så skriver mer sedan. Ciao

Gårdagen blev lite annorlunda, började mycket bra, fortsatte bra men sen så slutade den hetsigt. För vissa hetsbarn måste ju gå såfort det inte händer något på 30 sekunder, hahah.



-

Till Jossan

Tröjan med "puffar" är från hm.
Tack så jättemycket det gjorde mig glad att du gillar min blogg. :)


Mot stan

Nu ska jag och ampee till stan, cafe med tjejerna.
Sover hos Emma inatt och imon är det match i borås mot borås

Dagens outfit !


 


Tights - tagit från mamma
vitt "linne" - sönderklippt klänning från gina tricot
Jeans jacka - H&M
klocka - Fått av min pappas sambo
armband - H&M

Ciao

K-nulla G-rabbar

hahahahahhaahahahahhahahahaha årets skämt såg jag nyss på en viss persons bilddagbok !

Tänk vad folk kan förändras bara på något år. Lite roligt faktiskt.

Nu ligger jag och Amelia i sängen kollar bloggar, facebook och bdb och ligger och skrattar jävligt mycket. Pratat i telefon med sandrabäääjb med. Hehe. Men nu ska vi dra oss ut lite i det fina vädret. Lite piknik kanske. Bara att få komma ut iallafall eftersom jag har varit inne hela vekan när det varit fint väder.

Nu ska dampe skriva, ciao !


Fint väder

Godmorgon alla tuppar !

Jag vet inte varför jag vaknade just nu, men mina ögon ville inte sova mer. Amelia ligger och sover lite sött här bredvid mig. Men hon vaknar till emellan åt. Idag blir det en fin och solig kan ser jag ut från mitt fönster, men då är det tyvärr -15. Brrrrrr kallt.



När Amelia har vaknat helt ska vi kolla klart sommaren med göran för vi kom bara till hälften igår. Sen blir det en maffig frukost.

På kvällen idag går vi på cafe, innan där har jag ingen aning vad vi ska hitta på.

Men nu ska jag lägga över mer filmer på min data. Ciao




-

Till Anonym :

Det är väldigt kul om man säger vem man är, men struntsamma.
Jeansen är iallafall från Gina Tricot. Roligt att du checkar min blogg, fortsätt gärna med det ;)

Räkor

Hemma igen med Amelia.

Blev en lugn kväll med lite tv och snack. Sen var ju tyvär jag och Amelia tvugna att gå heeela vägen från skra bro till mig ( 20 min ute i den jävla kylan !

Nu ska vi lägga oss i sängen och kolla på "sommaren med Göran" . Massa i klassen snackar ju om den och då måste vi ju se den nu. hehe. Jag ger betyg imon, men känns som den kommer hamna på fyra av fem räkor kanske. haha man måste se den för att fatta.

Imon blir det cafe och nog träffa älskling. puss och godnatt ♥


Hos big P

Nu är jag hemma hos pappa igen.

Ska snart gå iväg och hämta min lillasyster på dagis för att hjälpa min pappa lite. Ikväll åker jag till backa och träffar tjejerna. Sen kanske Amelia sover över. Nu måste jag sluta skriva, ska slappa lite innan jag måste gå iväg igen.

Dagens outfit ! :



smycken
tröja med puffarmar
jeans
converse
svart halsduk


helg

Goddag

Denna skolfredag var ändå ganska skön eftersom vi slutade klockan ett.

Nu är jag hemma hos mamma och hämtar handbollssaker, sen ska jag hem till pappa äta middag och sånt. Sen blir det förhoppnigsvis att jag träffar tjejerna. Och sen hem igen, hehe mycket fram och tillbaka...

Skulle egentligen till sara på mysig middag med några men såklart ska något komma ivägen. Min pappa har skadat sig och då måste jag hjälpa till lite med Angelica och lite annat.

När jag äntligen bilvit av med min äckliga magsjuka ska jag såklart bli vrålförskyld, tack så mycket !

Men nu måste jag sätta lite fart, adios




För mig sitter du nu hemma och kollar på tv, det känns inte som om du är borta, föralltid.

-

Nu har jag ätit klart,

orkar inte print screna alla bilder så vill ni se bilder checka Emmas blogg

Nu måste jag lösa lite prolem med min lilla boyfriend, som är sur på mig ? aja köööööös



p.s jag måste plugga tyska sen så det kankse inte lir någon uppdatering.

Hemma igen

Hellllluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, hehe

Precis hemkommen från skolresan till isaberg. Måste säga att det var den roligaste dagen på länge, fast några tyvärr då slog sig. Kan inte sluta skratta åt att Maja Hojdanic och Isabelle Heissler Götz SUGER på att åka skidor. Tack för dagens skratt tjejer !

Nu ska jag äta, sen kommer bilder. ciao




Skidor imon ?

Jag mår lite bättre, hoppas det går över nu då !

Vare sig om jag mår dåligt eller bra måste jag packa. Så jag försöker tänka på allt så jag inte glömmer något. Sen är bara frågan vem som ska köra mig, jag känner inte för att ta bussen med en stor väska och klumpiga pjäxor. Eller så får jag väl skit i allt.

När jag var ute vid två tiden idag var vädret väldigt fint. Här kommer lite bilder






-

tänkte gå ut och gå en liten sväng, ciao

Hemma igen, tyvärr

Jag hade ju planerat att gå till skolan idag, men det ville ju inte min kropp.

Jag har inte lika ont i magen just nu, men det är lite andra saker, hehe. Gick upp klockan sex i morse för jag skulle ju till skolan. Men istället fick jag springa till toaletten och fick sitta där, så det var ingen ide att gå till skolan.
Men jag måste bli frisk ikväll !

För imorgon bitti ska vi åka skidor och
 jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill följa med !!

nu måste jag få något i magen, ciao



Lite bättre ?

Nu mår jag lite bättre *peppar peppar ta i trä*

sitter och dricker någon bra dryck för magen och den funkar faktiskt. Det kankse bara är psykoligiskt men det är struntsamma bara mitt magont går bort. Ikväll blir det "dating in the dark" och "desperate housewifes"

Och hoppas provet är flyttat tills någon annan dag, orkar inte ha det om det är flyttat tills imon. Men nog tjatat om det. Skriver mer ikväll om jag inte deckar på soffan. Ciao



fortfarande sjuk

Idag har jag legat framför datorn / tv:n hela dan.

Mår ganska dåligt just nu. Ont i magen, huvudet, mår illa , ont i hela kroppen. Ja jag kan hålla på hela dan. Snart får jag väl försöka få något i magen också. Kankse ska gå ut och få lite luft, och borde nog plugga lite tyska.

Hoppas jag mår bättre sen, för jag måste verkligen gå till skolan imon.


sjuk :/

Hemma idag på grund av sjukdom

Jag tror jag börjar bli magsjuk, inte kul. Jag måste bli bra tills torsdag. För då ska vi ju åka skidor med skolan och jag vill jätte gärna med.

Nu får jag tid och plugga iaf, så får väl börja med det snart. Jag vaknade klockan åtta, låg i sängen tills halv nio sen dess har jag legat i soffan och kollat på johan falk/tv.

Har inte ätit så mycket, eftersom jag inte har någon aptit. Nu ska jag kolla lite saker på datorn.

Ciao


-

Till anonym:

Det skulle vara trevligt om du ville visa vem du är.
Jag svarar gärna på frågor. Men det är lite känsligt just nu.

Hon fick iallafall cancer, och överlevde tyvärr inte.

respektera gärna

12/7 1994 - 1/3 2010

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN !

Jag kommer alltid älska dig min vackra ängel Victoria Bergman !
Du finns alltid i våra hjärtan
Vila i frid älskling ♥♥

 V.I.R.E.A.J.S föralltid ! ♥


Dagens outfit !

Nu är jag hemma, mår sämre än sämst. Kommer spy vilken sekund som helst. Men tror jag går till skolan imon. Jag stör mig grovt på att comviq cepar hela tiden. Kan ju inte smsa..

Nu måste jag plugga, baibai !


Hos Alcen !

Hemma hos Emma, har precis ätit mellanmål.

Jag har jätteont i magen och mår illa, har humörsvängnigar. Idag har min dag varit skit. Och såklart ska Emma och Amelia mobba mig och ta min mobil ifrån mig. Nu ska dom baka kladdkaka och sen ska vi plugga. Tyska prov imon och jag kan typ ingenting.

Skriver mera när jag kommer hem igen. Ciao




Snöväder igen ! :(

Godmorgon bloggen !

Såklart försov jag mig, så jag tar det lugnt tills nästa buss går istället. Får ta bussen halv nio, när jag egentligen börjar. Så jag missar so-lektionen. Men alla gör vi misstag och nu försov jag mig, inte hela världen hehe.

Idag efterskolan blir det hem och plugga tyska.

Men nu måste jag fortstätta fixa mig, ha en underbar dag


RSS 2.0