Vanlig söndag

Christoffer gick vid två, och sen dess har jag inte gjort något speceillt.

Ätit lunch, försökt att plugga lite tyska och hjälpt angelica med håret och gjort lite pedikyr på henne. Så snäll som jag är så gör man ju sådanna saker för sin lillasyster. Nu sitter jag och Akke och checkar barnprogram, när hon har somnat blir det middag, plugg och sova.

Här kommer ett collage från eftermiddagen





Söndagmorgon

Godmorgon alla mina läsare

1. håll käften christoffer
2. vänta tills jag skrivit klart allt
3. kritisera inte !

Så nu kan jag fortsätta. Jag orkade inte skriva igår så mycket, därför blev det inte så mycket uppdatering. Men efter matchen som vi spelade mycket bra på trots dommaren och det fula spelet, åkte jag hem till pappa, lagade tacos med minifamiljen. Pappa var inte hemma så det var bara syskonen. Sen lite senare kom älskling, och han sov också över.

Jag skulle tränat mrl idag, men jag och emma är lite "krassliga" hehe, så vi skippar det idag. Min dag består av att plugga tyska, jippie -.-

Nu ska jag sluta , ha en underbar dag !




Lördag :)

godmorgon folket !

Jag vaknade för ungefär en timma sedan, har sovit 12 timmar inatt. Somnade altså 22:00 igår. Det var väldigt skönt att få sova ut. Men jag har haft världens konstigaste drömmar. Dom tänker jag inte ta här för då får jag skriva en roman eller bibel, hehe.

Nu snart ska jag och mattefisen ta bussen till pappa, hämta saker sen åker vi till min match. Efter matchen köper vi lite lördags mys, sen åker vi tillbaka till pappa och har en myskväll där. Skriver mera när jag kommer till pappa. Ha en underbar kväll ♥


Min helg

Nu har jag ätit middag med mamma och tom.

Känns lite konstigt att det är så lite folk hos mamma, det brukar vara huset fullt haha.

Min älskling var här en stund förut också, men sen skulle han någonstans, vem vet var, haha. Denna helgen blir bara en stor enda deeeegkväll. Skulle kankse iväg idag, men har inga pengar och sånt, så jag orkade inte. Är verkligen på humör för att dansa och allt sånt. Åhhh får väl göra det näst nästa eller när jag har tid. Imon när Sandra har tjejmiddag ska såklart min pappa iväg så jag får passa min lillasyster istället. Haha, men jag ska nog ha det lite mysigt ändå..

Man behöver vila ibland, och då får detta bli min vilohelg. Fast imon är det match, men lite spring får jag klara av. Men träningen har inte varit den bästa denna veckan. Men på söndag blir det mrl och yoga på tisdag. Nu ska jag sätta på en film, i think. Kanske lite popcorn och den bästa drickan som någonsin uppfunnits COCA COLAN !

Ha en underbar fredag !♥

 

FREDAG !!!!

Hemma från skolan, sitter jag här med min lilla sötnos, hihi

Ikväll blir det hemmakväll hos mamma, med film, tee och mysigheter. Eftersom matte är fortfarande lite sjuk vågar jag inte åka till pappa än. Imon åker jag dit tidigt frö att hämta handbollssaker med mera. Men skriver mer om detta sen.

Puss hej


♣ lyckodag idag ? iallfall enligt horoskop.

Klar med min resention i engelskan, väldddigt skönt.

Nu är det bara provet kvar på tisdag, måste plugga i helgen i think, tyvärr. Nu ska jag snart gå och lägg mig tror jag, ska försöka att lägga mig innan halv elva. Inget mer att skriva, puss och godnatt ! ♥


Min torsdag

Efter skolan gick jag, Amelia, Emma och Julia ner till gymmet.

Julia och Amelia tränade, medan jag och Emma jobbade på brännan, hehe.

När vi var klara kom Janne och hämtade upp mig och Emma och körde oss hem till Emma. Där satt vi en satt en stund, pratade, åt lite smörgåsar till mamma hämtade upp mig. Vi åkte då till stan och köpte lite saker. Jag lägger upp bilder på sakerna när jag kommer hem till pappa imon, för min kamera är nämligen där. När vi var klara i stan åkte vi förbi en thai restaurant, så när vi kom hem var det dags för thaimat.

Nu sitter jag hä i min säng och inte gör så mycket, ska kolla lite bloggar, facebook och sånt. Sen måste jag börja skriva min recension om en film jag sätt. Hoppas ni haft en bra dag, för det har jag nämligen haft.

Skriver mer ikväll, ciao

In my head - Jason Derülo


Äter frukost

Godmorgon

Nu sitter jag här i köket och äter frukost, men jag ska gå om 8 min så jag måste nog lägga på ett lass, idag blir det gym och shopping, skriver när jag kommer hem.  Och just det ja, jag somnade igår och glömde skriva något mer inlägg, men det var inget speciellt som hände så.

Ciao


inget att skiva om.

ja, jag har inte gjort ett piss sen jag skev senast.

Ätit middag är det enda. Slappat i sängen och pratat i telefon med min älskling. bloggtoka. hej och hopp.


Bilden är tagen i våras/sommras vid brunnspareken !





Lycklig dag !

Godkväll alla söta läsare !

Själv är jag faktistk på ganska bra humör idag. Det verkar vara min dag idag. Mycket roligt att veta. Hittade en jättefin kavaj och en fin jeansjacka på hm. Köper nog dom imon efter jag tränat. Eftersom det är snövarning av takkolapps överallt blir våran ordinare träning inställd, men då tränar man ju på gymmet. Det är beach 2010 som gäller.

Imon skola då, sen gym och stan. Idag hade vi prov och det kändes som det gick väldigt bra. Vet inte vad jag ska skriva så mycket mer, men jag kommer väl på nått sen, och skriver mer då. Just det ja, jag är klar med läxan i lång tid före, för en gång skull.

Ciao ciao


Do you remember - Jay Sean



Godnatt

äntligen klar !

Så nu har jag läst alla sidor vi har till provet. Det tog lite över en timma, som jag trodde. Nu är jag jättetrött så jag ska nog krypa ner under täcket och sova. Godnatt ♥

Och tack alla som bara förstör min dag ännu mer


Pluggat lite

Så nu har jag pluggat lite, mamma har förhört mig.

Och jag börjar få in det mesta. Ska bara läsa igenom alla sidor en gång. Kommer väl ta någon timma.

Och min 345:e mamma har lyckas fått med mig på någon knäpp sak, som att inte äta godis på en vecka. Hur ska jag klara mig ? jag satt nyss med en godis i handen, så hörde jag hennes röst eka i huvudet: "inte äta, orka stå emot" hahahahah. Så nu sitter jag med en morot istället, hej hej kanin.

Så ska börja läsa nu, sen ska jag göra matteläxan, eller tvärtom ciao.



Hemma från en backatorpstripp

ååååhej vad jag är hungrig.

Snart blir det äntligen mat, sen måste jag plugga. Prov imon, hehe. Har ju kollat upp lite saker och sånt innan. Så aa, jag har inte hunnit blogga.

Men idag efter skolan åkte jag och Amelia med upp till backatorp, så var vi där en stund. Sen åkte vi hem. Så nu ligger jag här i min säng och funderar en massa, ja mycket i mitt huvud nu. Men det fixar sig.

Skriver mer sen om jag orkar / hinner !


Godmorgon

Godmorgon alla tuppar.

Det känns som det bara är jag som är uppe såhär tidigt. Men det är det säkert inte. Jag hinner inte skriva ett jättelångt inlägg eftersom jag msåte gå om 10 min och jag har inte gjort mig klar.

Så jag får skriva mera när jag kommer hem, pussen !


,

Nu ska snart jag sova, godnatt. Sov gott :)


Dålig uppdatering

Skrev ett ganska långt inlägg igår, men såklart skulle allt fucka sig. Och då okrade jag inte skriva om det.


Idag har jag och min sötnos kollat film, som vanligt med andra ord. haha. Måste snart plugga , buhu. Men gör det först när chrsitoffer går. Imorgon är det skola, jippie. noooooooot

Sen blir det kanske yoga eller basta med tjejerna.

Skriver mera ikväll. puss


Hetsa inte isabelle !

Helllusan

Har inte skrivit någonting idag eftersom jag varit uptagen med annat, som tex träffa min tjejer, sova och kollat film. hehe

Jag känner mig lite mobbad här i soffan hos issa. Min händiga faster står och sågar i köket, issa springer runt och slåss samtdigt som hon hjälper mia i köket, och sandra är elak. Hon retas och lägger in fula bilder på sin blogg på mig. buhu. Men jag kan bjuda på mig själv, jämfort med vissa andra. hehe.

Men hon kommer hamna i min "payback is a bitch" mapp på face:an , MED EN REALLY UGLY PIC. hihi

Nu ska vi gå och äta på nån pizzeria, skriver mer sen puss puss


My baby

Godkvälll !

Sitter och pratar med älskling i telefon. Har saknat hans röst. Och honom. På måndag så träffas vi äntligen, han har ju varit borta en vecka i sälen.

Imorgon ska jag träffa emmaälskling, min stora saknad.

Får skriva mer sen, kan inte prata samtidigt som jag skriver. Ciao


hemma från släktträff

Hemma igen.

Blev inget skrivande i morse, eftersom jag inte orkade. Jag gick upp elva och duschade, och fixade mig. Vid halv tre kom pappa och hämtade mig och matte. Åkte till ett ställe där vi åt en fin middag. Med kypare och allt, hehe. Mycket god mat iallfall. Det var från rikards sida (angelicas morfar) , allt folk som var där.

Sen när vi skulle till bilen skulle såklart daniel göra sig rolig och putta in mig i en snödriva. Hela jag var vit. Hämden är ljuv. Payback is a bitch, som jag brukar säga !

Nu ligger jag i sängen och kollar på tru blood. Den är faktiskt ganska bra. Imon blir det att träffa Amelia och Emma. Tjollahopp :) !


Tack tjejer !

Jag måste börja med att säga, tack säger för en underbar kväll !

Tack för ni finns, så jävla skön kväll. Bara sitta och snacka. Det behövdes verkligen. Ni finns alltid där det känns skönt att veta. Hade en jävligt rolig kväll, med massa hemligheter och skratt. Underbar fredag.

Nu ska jag gå ner till malin, vi ska göra milkshakes. Yammie. Hoppas du mår bättre nu kyckling. Vi hörs och syns imon. Puss.

Skriver mer ikväll/inatt.




supermood

Nu har jag ätit tacos och är på suuuuuuppper mooooooooood !

Är verkligen glad och helt uppspelt, känner bara för att sätta på grym musik och dansa till benen viker sig. Ha högst volym på och bara njuta. Åhh. Ska snart träffa tjejerna så ska vi ha en liten tjejkväll. Mysigt. Men jag sover hemma ikväll. Lägger kanske upp dagens outfit på bloggen sen. Det blir när jag kommer hem isåfall.



Nu ska jag bara sitta och pumpa musik och vänta på att jag ska bege mig iväg. Hoppas ni får en underbar kväll.
Puss & kram


hahahhahaha felsms.com

jag hoppas innerligt att jag inte vet vilka detta är !

felsms.com <----- tryck !!

scrolla ner och läs första



Hello desperate housewife !

Gissa vad jag har gjort en ledig fredag på sportlovet. 

Jo jag har städat. Plockat undan överallt, tvättat, diskat. Ja det enda jag inte gjort är typ damsugit. haha. Men har man tråkigt så vad ska man göra. Och om jag gör det nu har jag det gjort, och slipper höra det vanliga tjatet "nu får ni hjälpa till, gör det, gör det... " Nu har jag verkligen gjort mitt. SKÖNT !

När sandra har slutat jobba får jag väl leta reda på henne och se vad vi ska hitta på, denna tråkiga vita fredag. Så länge ska jag kanske tappa upp ett bad och bara ligga och slappa, eller en snabb dusch. Har inte bestämt än.

En eller två saker jag verkligen längtar till är när jag flyttar hemifrån och sommaren då.

Men tänk vad skönt när man flyttar hemifrån. När man får stå på egna ben , göra allt själv. Jag är ett ganska kontrollfreak så jag kommer gilla när jag får göra allt själv. Tex tvätta så man vet var man har sina egna saker. Visst tvättar jag själv här hemma emellanåt också. Men jag vet aldrig var mina saker är. Och jag har ju skilda föräldrar också. Med andra ord vill jag bo själv och göra allt på mitt sätt. Det ska vara stilrent och allting ska vara på sin plats hela tiden.



Vaken ? nä & ja

Yes i am alive !

Vaknade för någon timma sedan. Sov på soffan inatt. Ganska skönt faktiskt, förutom att alla skulle väcka mig hela tiden. Min lillebror kommer från ingenstans och säger :

- ligger du här ?
- eh ja ?
- varför då ?
- jag sover okej ?
- har du sovit här hela natten ?
- ja, får jag sova nu ?
- oj, a förlåt.

Jag har absolut ingen aning om vad jag ska göra idag. Vara me kycklingen tror jag. Fast nu jobbar hon då. Så vi får väl träffas sen. hehe. Vad ska alla ni göra idag ? ♥

ciao


Middag, nu tack !

Medan jag väntar på middagen, som typ kommer bli klar inatt så kan jag skriva lite här.

Jag har bloggtorka nu, så det kommer inte stå så mycket intressant att läsa. Men jag har iallafall ändrat design för 8394:e gången denna veckan. Får se om jag ändrar det igen. Ska iallafall lägga ut en fin bild på ; my new bff !

Litet intern skämt då;



Och våran kärlekslåt;

Chicago - if you leave me now




Home again

Hemma igen.

Sitter i vardagsrummet och lyssnar på lugna favoriter. Och bara är, tänker på alla saker som hänt på sistone. Tänk hur allt kan förändras fort. Och hur vissa personer kan förhändra ens liv helt och hållet.

Ikväll blir det att ligga bänkad framför tvn när en film börjar på kanal 5 eller vad det är. hehe. En slappis dag idag. Har inte gjort så mycket. Hos Sandra kollade vi på tv, gjorde plättar och gick en promenad på typ 10 min. Det blev typ storm när vi gick ut så okrade inte gå så långt.

Nu ska jag försöka göra något , kanske tvätta alla mina kläder. Det behöver jag verkligen.




Payback is a bitch, so what ?

jag och sandra ligger nu i soffan med myskläder/morgonrock.

Och ni som har mig på facebook har sett att jag gjort en grupp. "payback is a bitch". Och ni kommer säkert också märka snart att ni sjävla hamnat på någon bild. Men då behöver man inte hetsa upp sig och flippa ur totalt. Sepceiilt inte om man själv har lagt upp någon bild på mig. Utan bara säga, okej det var jag..men för typ tre år sen. Jag kan bjuda på den bilden.

Nu har jag fått säga min mening, all kärlek till alla bloggläsare. Hoppas ni får en underbar dag.
Ciao

Frukosttime

Guten morgen, wie gehts ?

Just nu sitter jag i sandras soffa och kolla på vinter-os. Medan tjockisen själv tagit fram all frukost och slänger sig över den. Nänä tänk inte på mig. hehe. Idag får jag ser vad vi hittar på. Skriver mera sedan. Hoppats ni sovit gott för det har jag verkligen gjort.

Och så gissar jag på att någon har haft tråkigt, hhahahhaahahhahahahhahahah !


at Big mama house !

Gissa vart jag är nu ?

Om du gissade hos sandra, helt korrekt. Haha känns nästan som vi bor hos varandra. Och än har jag inte tröttnat på henne. Hon har lämnat mig en stund för att dejta toaletten. Eller hur låter det skumt. Men vi måste komma ihåg att det är sandra vi snackar om. Och ni som inte känner henne, hon är speciell.

Bion vi var på var jättebra. Väldigt hemsk. Handlade om en ensam tjej som mådde väldigt dåligt. Hon var 16 år, gravid med sitt andra barn. Pappan till dom båda barnen var hennes egen pappa. Inte nog med det så misshandlade hennes mamma henne och i skolan gick det skit. Hon kunde varken läsa eller skriva bra. Under filmen får man se hur allt händer och hennes tankar runt det. En sevärd film med andra ord..

Men snart vill väll sandra blogg när hon kommer tillbaka så får avrunda här. Vi sätter nog på en film, sen blir det nanadags. Puss på er och hoppas ni haft en bra onsdag ! ♥


Glasstime ? :D

Jahopp nu är jag hos sandra då, undra vad vi ska hitta på. Äta glass kanske, haha.

 Det passade inte rikitgt in, men aa, jag är som jag är. Nu ska jag sluta skriva eftersom jag inte skriver något viktigt alls. Och ni som läser kommer antingen skratta åt mig eller sucka. Eftersom det jag skriver inte handlar om någonting alls. Men då håller jag er sysselsatta en stund iallafall. Men nu kan ni fortsätta göra det ni gjorde innan.

 Tack och hej leverpastej.

snart till sandra

Godmorgon eller godag kanske. Hej iallafall.

Nu har jag varit vaken i tre timmar ungefär. Har hunnit duscha, raka benen, hårinpackning och allt sånt. Nu ska jag bara sminka mig sen sticker jag till sandra, inte så ovanligt men vem vill inte tillbringa sin dag med en knäppskalle ? Och sen ska vi ju också på bio, och då åker vi tillsammans direkt istället. Malin stack ju in till stan och det är bara william hemma. Men andra ord inget roligt hemma, hehe.

Så istället för att ligga och lata mig här så ska jag nog skynda mig lite. Måste äta något litet också, har hört att det är bra att äta. Men jag vet inte. hehe. Det var ett skämt för er som inte förstod. Nu måste jag kila.

I don't wanna love you in no kind of way.




ciao

Godnatt

Skitsamma, eller struntsamma kanske man ska säga.

Nu orkar jag inte bry mig längre, jag måste sova. GODNATT !♥




Kanske denna

Okej nu har jag suttit i flera timmar och byt design, fixat i panit, picasa snart ger jag upp.

Jag och Malin var ute förut en stund, satt och pratade. Det var väldigt skönt. Tack för du finns, och jag finns alltid för dig. Och jag måste bara påpeka att det går helt värdelösa program på tv:n såhär dags. Kanske för att alla sover. Ja det kan vara därför.

Min mage kurrar men jag orkar inte gå ner och göra något att äta. Usch nej. Funderar på att kankse sova. Det är ju en dag i morgon också, eller det är ju redan ny dag men ni fattar. Skönt med lov nu. För vissa ska ju upp tidigt imon, mamma och tom går tex upp om två timmar. synd för dom, haha nä.

Jag sitter en liten stund med detta nu, så får jag byta imon om jag inte gillar det. Klockan är ju fortfarande 4 så.. aa.

 INGEN RINGER OCH VÄCKER MIG IMON (eller senare idag då men..) TACK!

såhär ser det ut nu.


Jobbat med en ful bild fööör länge

- såhär ser det ut just nu, men det blev inte alls som jag tänkt mig så jag fortsätter.



Kommer snart med uppdatering :) vem behöver sova ?

Lägger mig senare istället

 - ändrade planer

har försökt fixat min blogg lite, hehe. Men jag fortsätter. Vi får se hur det slutar... Sover sen istället.




the grudge

Jag säger bara en sak: KOLLA ALDRIG PÅ SKRÄCKFILM ENSAM !

Speceillt inte om du är lättskrämd som jag.  Jag hade lampan på, syster brevid mig. Ändå hoppade jag till hela tiden. hehe. Jag hatar skräckfilmer samtidigt som jag älskar dom. Jag kollade iaf på the grudge. Ni får tycka vad ni vill men jag tyckte den var läskig. hihi. Det enda som jag saknade var min gulleplutt. Känner mig lite ensam i mellan åt. Men han kommer hem om några dar.



Nu ska jag tvätta bort mitt smink eftersom jag känner mig lite trött. Och bortsa gaddarna. Hoppas ni haft en bra dag. Skriver mer imon. Godnatt

Och just det ja, jag hittade inte kabeln till min mobil. Men så fort jag gör det kommer videor och bilder upp från dagens pulkåkning ! :D

Men nu ska jag dra mig, godnatt !


borta bra men hemma bäst

Nu sitter jag här i min säng, äter semla och dunkar sköna sommarlåtar.

Åhhh vad jag längtar ! Mina fötter/tår har äntligen tinat igen efter 40 min. Kom hem runt nio och då hade jag inte, jag skojar inte, ingen känsel i mina tår. Dom var helt bortdomnade. Så sommar, ja tack .

 Tänk dig ett slappt linne, jenas shorts du går ute på stan i hettan, svalkar dig med en iskall coca cola.

Här kommer bilder på dom sakerna jag köpte idag.



semla och teee, dosn't it loook yummie ?!!



balkonett bh med svarta spets till



2 skrcäkfilme (the grude, the grude 2 & the omen) foundation, foundation pensel, parfym och ett prov på en parfym.


Efter vi vart hos julia och sandra igen gick vi ut och åkte pulka. Skiiit kul verkligen. Var lite kallt men men. Pratade en stund med min älskling också, saknar dig hjärtat ! Kommer upp några videor och bilder på det också senare ikväll om jag inte har något att göra.♥

Imon blir det bio med jolin och sandra, wiiii ! Nu ska jag checka bloggar, pussan ♥


Hej uttråkad :)

Hemma hos sandra igen nu då och klockan bara tickar iväg...

Var förut en stund hos julia och grattade henne, sen var vi ute en stund. Men det var så kallt så vi gick in till sandra igen, aa och nu är vi här. Lite uttråkade faktiskt, vad händer i denna stad ikväll ?

Får se vad kvällen tar oss. Just nu kollar vi på tv och lyssnar på musik iallfall. Skriver ikväll i think. Bai




mellanlandning hos sandra

shooo shooo (eller sko sko, hehe)

Nu sitter jag i sandras säng medan hon sitter på toan och gör nummer 2, hehe. Nog om det. 

Jag är väldigt nöjd med min shopping idag iaf, blev mycket bra. Bilder kommer ikväll när jag kommer hem. Har ingen kamera här och vi ska snart iväg till Julia och fira henne lite. Så det blir lite stressigt om jag ska ta kort nu. Det blev iallafall, bh, trosor, parfym, två skräckfilmer , fondation och fondation pensel.

Yees, för en stund sedan gjorde jag och hetsbarnet våran framflyttade alla hjärtans dag middag. mysigt mysigt  Korv och makaroner, såå romatiskt. Vi hade lite ljus och kärlekslåtar. "den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge"

 Och så kan jag också medela att Sandra är ett av världens mest jobbiga hetsbarn. Hon har stressat igenom stan hela dan, innan vi kom till stan och efter. Hon var ju så smart så hon missade bussen imorse, så jag fick gå runt ensam en stund i stan. Men det gjorde inte så mycket.

Nu snart ska vi nog bege oss mot Julia Roséns hus, ni får alla ha en underbar dag !

p.s idag fyller min mormor också år, grattis till henne♥

En bild säger mer än 1000 tusen ord, i got three bitches !










Tisdag morgon

Godmorgon godmorgon

Igår när jag försökte logga in och skriva lite tankar och åsikter ville inte blogg.se funka. Jävligt irriterande. Jag skulle för en gång skull skriva något annat än vad jag gör på dagarna. Men men, det var nog bara bra ändå, eftersom jag var ganska ledsen igår över massa saker. Och då hade jag ändå vart tvungen att radera det idag.

Snart ska iaf jag och sandra till stan i detta fina snöväder. Det är så typiskt, så fort det börjar bli lite slask och man tänker "yes nu försvinner snön" så snöar det bara ännu mer. Vi ska iallafall till stan då och jag ska köpa lite saker, kom på att jag hade present kort ju, hehe. Sandra skulle "fixa en sak" vad det nu betyder...

Men nu måste jag sätta fart eftersom jag sa till sandra nyss att vi åker om typ en timma, så ha det gött, caio ciao

Höll nästan på att glömma att, 

MIN ÄLSKLING, JULIA FYLLER 16 IDAG. GRATTIS GUMMAN, TUSEN KYSSAR FRÅN MIG TILL DIG. ÄLSKAR DIG ♥♥♥


Tankar

jag känner att jag behöver ha lite mer koll på mina pengar. hehe

Jag slänger bara iväg dom hela tiden, köper något här och där. Idag bjöd jag tex julia på thaimat. Och där försvann 130 spänn, hehe. Inte så bra planering. Trodde det skulle gå på typ ehhh inget. Haha nä men seriöst har jag ingen koll längre vad jag spenderar dom på.

Imon ska jag till stan och slösa ännu mer, hehe. Inte så bra men shopping gör mig på bra humör. Känner mig lite nere nu av olika anledningar. Tycker det är jobbigt att se folk jag älskar lida. Det är hemskt. Speciellt när man inte kan göra något. Utan bara kolla på och känna sig hjälplös. Sen är det några andra saker som också gör mig upprörd.

 Men vad ska man göra ? ge upp och bara lida, eller försöka se det positiva och sen gå på lögner..ja. Det är upp till var och en. Nu ska jag sätta på en film eller något. Skulle vilja gå ut och rensa huvudet. Men vill inte gå själv och prata med mig själv ?


Hemma igen

cha cha bloggen ! ja jag är seriös -.-

Dagen började med att jag vaknade upp hos jolin och vi åt en mycket god frukost. Riktigt stolt över mig själv att det blev en ordentlig frukost för en gång skull. Brukar äta max en macka , sen typ slänga hälften ändå, hehe.

Sen ringde julia och undrade om jag skulle hänga med till vikke(vicke), och såklart ville jag det. Roligt att få se henne och prata lite med henne igen, den starkaste tjejen jag känner. Hon är verkligen det, så som hon kämpar genom vardagen. Du är min förebild hjärtat ! ♥

Efter ett tag mariospelande och pratandes med vikke åkte jag, sandra, julia och jolin till restaurant "secret" och åt thhhaaaai mat, mycket gott. Issa åkte tyvärr hem på vägen hem. Aa det lät ju bra, men men.

Nu ligger jag iallfall i sängen och kan pusta ut, vart en svängandes dag hit och dit. Skönt att få sova i sin egensäng. Ikväll blir nog en tvkväll med älskade syster. Dem ända jag saknar nu är min älskling, och mina mongon som är i österike ♥♥

Imon blir det kankse stan, beror på om någon vill följa med mig. Nu ska jag checka några bloggar.
Ha det så bra, puss

snälla säg inget dumt om mästerverket, har suttit typ en timme med det ! !


(skorna fick inte plats att göra i paint )

 


nu sitter...

0-5d17310385b4c1179f1900f4a71197ad.png

Kolla varifrån!

nu sitter jag och Jolin och äter frukost, och för en gångs skull är det en ordentligare frukost. Idag vet jag inte vad som händer, tar dagen som den kommer :)


Kicking tooo sandrush !

så nu har jag fixat mig lite, så nu är det dags att gå ut i kylan och kicka till sandrush !

Ha en underbar alla hjärtans dag ♥



dagens outfit :
lackleggins
vitt linne
volangtröja
smycken; guld och pärlarmband


Molko <3










Ensam igen

Nu har min älskling åkt hem, eftersom han skulle packa för att sen åka till sälen.

Idag har varit en jättemysig dag med älskling. Först kollade vi lite film och myste i sängen, jag fick lite söta saker. Sen bestämde vi oss för att gå ut i det fina vädret. Så vi gick upp till masten vid mig. Sen hade vi snöbollskrig på vägen tillbaka och jag vann såklart, hehe. Han är inte så smart som han tror han är. Så nu får jag sakna han en heeeel vecka :( Men jag har fortfarande några mongon kvar i göteborg som jag kan skoja med.

Nu ska vi äta lunch/middag, sen åker jag kanske till sandra. Så åker vi ut till lilleby och badar och grillar ikväll. Mysssigt specielllt med det härliga varma vädret och den fina solnedgången klockan elva. Hoppas ni haft en underbar dag ! ♥


Godmorgon

Nu har jag vaknat och sitter och äter frukost.

Sandra sov över här denna naten, och snart kommer christoffer hit, eftersom det är ALLA HJÄRTANS DAG !
hihi. Så nu får ni spendera dagen med dem ni älskar/gillar. Först nu då ska jag vara med chrsitoffer, sen ska jag och sandra laga en 5-stjärnig middag som vi sen ska gluffsa i oss, hehe.

Men nu ska ja fortsättta äta och sen fixa mig lite o jag orkar, ha det så bra !

© ♥ ®

Hos sandra

Nu är vi vakna och mätta.

Ätit frukost och ska bara ta på oss. Fixa lite, sen tar jag och vickis bussen. Jag hoppar av efter en bit och går hem medan vickis åker till stan. Tack för en trevlig kväll tjejer. Sen kommer christofferr hem till mig så får vi se vad vi hittar på. Sen ikväll kanske det blir att vara med tjejerna, men det får vi se. Tar dagen som den kommer ;)

Ha ett bra lov , puss !


Mys med film

Nu har vickis också kommit hit. Och vi har ätit. Åkt ner till selma och köpt godis. Kollat lite tv. Och ska strax sätta på en film. 500 days of summer. Ikväll blir det bara deeeg och tjocka oss med godis. Snart kommer julia hit också.

Nu hinner jag inte skriva mer, puss puss.


Hos Sandra

Tjoloolahopp

Hemma hos sandrush, och är äntligen inne i värmen igen. Efter skolan skulle vi träffat vikke men det blev inte så. Så jag och Sandra åkte hem till mig packade lite saker, lekte med mongo, eller menar molko hehhe. En jätte söt men knäpp katt som bor hos oss nu.

Snart ska vi äta kyckling, med potatissallad och baguette. Sen sover jag hos sandra. Blir en myskväll. Ikväll kommer också julia och vickis hit.

Idag åkte mina älskade sötnosar också, ses om en vecka. Älskar er ! <3

Och just det nu är det äntligen looooooooov, WIIIHOOOW :D


Från träningen

Kom nyss hem från träningen.

Ska duscha, äta något lite och sen plugga lite för att sen lägga mig ganska tidigt. Imon blir det upp tidigt, börjar åtta. Men slutar halv 2, känns väldigt skönt. Får se vad jag hittar på imon kväll och på lovet. För nu snart är det äntligen loooov.

Idag har jag varit med älskling och myst. Älskar dig hjärtat ! Med dig mår jag bra. <3

Hörs sen, annars godnatt ! ♥


I köket med katten på bordet

Godmorgon alla sköna typer.

Nu sitter jag här i mitt kök och taggar med chokladpuffar med mjölk. hehe. Jag kommer säkert bli hungirg så får väl gå ner i cafet och köpa mig en macka. Om exakt en timma är det nationella prov. Och jag är faktiskt lite nervös. Men det ska nog funka. Men nu måste jag fortsätta äta upp så skriver jag när jag kommer hem.

lycka till alla nior, caio !


Godnatt alla

Godnatt godnatt.

Efter skolan blev det cafe och shopping. Köpte en väska, skulle köpa en plånbok och en mjukisdress men hittade inga bra. Sen var jag med Christoffer en stund.

Ska läsa lite tyska, och lite ur min engelska bok sen ska jag ta bort mitt smink och gå och lägga mig.

Imon blir det nationella prov igen. Svenska skriva uppsats. Ska ha energidricka hehe.  Efter skolan ska jag och emma köpa en blomma, gå ner till sportlife säga tack och ge den till dom. Sen ska jag hem och vara med min älskling. Och efter det då träning.

Ni får ha det så bra, så skriver jag säkert imon. Puss.


Hos Emma

yes äntligen !

skulle uppdatera igår. Men när jag var hos Emma igår hade hennes bror datorn och sen när jag kom hem funkade inte det trådlösa internet på min dator. Så när jag äntligen har slitit mig från min sköna säng till datorn i max rum så funkar såklart inte blogg.se

Men äntligen funkar det. Är hemma hos emma nu. Har duschat och sånt ska göra iordning mig och sen gå tilbaka till skolan. So och no kvar sen slutar vi och då åker jag, Emma och Amelia till stan. Sen är jag förmodligen med christoffer.

Jag och Emma hade nyss då gympalektion. Vi höll i den och vi hade aerobics. Fick MVG då. Hehe

Skriver när jag kommer hem om det vill funka. mjaou


Snart ska jag till tv:n hehe

Tre låtar som jag tänker tillbaka på sommarlovet. Massa blandade känslor.











<3

hopp, ändrade planer.

Men gör vad som helst för dig älskling. Vi får träffas imon. Kom alltid ihåg.
I'M FUCKING ADORE YOU !
Älskar dig hjärtat. Ses imon :D

Nu får det väl bli tv då, fastande ju farmför datorn, hehe.

Kössen !


,






INGA LÄXOR

Slutade vi tre idag så jag har varit hemma en stund.

När jag kom hem satte jag på en kanna te och skärde upp en liten kaka. Sen satte jag framför tv. Skönt att inte behöva göra någon läxa. Har ju nationella imon så då försvinner massa lektioner = inga läxor. Gjorde min redovisning idag också. Hoppas det gick bra, hehe. Man hoppa ju på ett g iaf.

Nu sitter jag här framför datorn och väntar på ett sms från issa så vi kan åka iväg och träffa efterlängtade vikke ! Sen ikväll blir det sova och mera tvmys.



Sen måste jag påpeka att jag hatar att vara förskyld. Näsan bara rinner hela tiden och kan inte andas. Och när jag väl blivit frisk har någon annan i min närhet blivit sjuk så den personen smittar mig igen.. aja

Nu ska jag fortsätta kolla på tv, ciao !


Finally vertig !

YESS !

äntligen har jag skrivit klart mitt teknikarbete och skickat det till min lärare. Får jag g är jag supernöjd. No är ju så jävla svårt. Nu är det iaf bara muntliga delen kvar. Den svåra. Får se hur det blir imorgon när jag ska redovisa. Ska nog läsa på lite mer om alla delar, hehe. Eftersom jag bara kan vad objekt är.

Just nu sitter jag här och snorar för fullt, hostar, har ont i halsen. Är helt täppt i näsan så när jag ska äta kan jag inte andas, en aning jobbigt. Men nu ska jag sluta klaga och gå och lägga mig istället. Behöver sömn. Ha det så bra, och hoppas det vart en okej helg.

Guten nacht !


känslomässig dag

Min dag har vart världens jobbiagste söndag på länge. Mitt humör har vart sämst. Glad, sur, arg och ledsen.

Jag och Jolin vaknade upp här, mamma hämtade upp oss så åkte vi till matchen. Angelica följde också med, min mamma är ju så snäll så hon passade henne. Efter matchen åkte jag hem en snabbis till henne sen hem och fixade mig för att åka in till stan igen för att kolla bio med lil'sis. Fick skjuts in till stan av paou istället, hon övningskörde så duktig som hon va.

När vi kom till stan hämtade jag och Angelica ut biljetterna. Sen gick vi till donken och åt. Efter 20 år kom Amelia och Emma så kunde vi äntligen gå till bion. Den var faktiskt ganska bra för att handla om ekorrar som är som männiksor ? haha

Skulle träffa efterlängtade vikke men hon var väldigt trött så jag ville låta henne vila så kan jag titta förbi imorgon istället. Saknar dig älskling !

Nu ska jag sätta mig och göra klart mitt no-arbete eftersom jag ska ha redovisning imon. hahah ig-here i come !
Puss och kram, ses på stan .


Godnatt

Nu ska jag och jolin gå och lägga oss, viktig match imon. Sen bio med lillsyrran, hehe och två muppar. Sex timmars sömn ! (Y) Godnatt !♥




Lördagskväll !

Melodifestivalen nästa,
nu blir det mys med joliiin !
 siiips och ostbågar :D


Fredagen och lördagen i bilder !

Här är några bilder från fredagen ;












bilder från idag ;
















Ensam med syster <3

Jag och Angelica skulle gått ut förut, men det blev aldrig av.

Så nu ska vi gå ut och åka pulka. Och kom på för två minuter sen att jag måste göra mitt teknikarbete. FAN ! men det är något man måste göra så är väl bara att börja. Men först måste jag uppehålla min lillasyster och snart laga middag. Om några timmar då.

Ikväll blir det melodifestivalen mys med Jolin och Angelica. Och imon är det match. Blir att gå upp klockan . Härligt. Nu blir det utedags, adios  :)


'tjejkväll

Rolig kväll.

Det blev en väldigt rolig kväll igår. Tack alla som var här, älskar er tjejer. Men kvällen inte riktigt som väntad, det fixade sig ändå. Mycket skratt och snack iallafall. Just nu sitter alla i soffan helt döda efter allt dansande igår. Men snart åker väl alla hem och då får jag passa Angelica ensam. Laddar upp några bilder senare idag.

Ha en underbar dag, puss !





Hooome

Åter hemma.

Hos pappa denna gången. Har städat huset lite. Satt på diskmaskin och sånt hehe. Riktigt desperate housweife. Snart ska jag börja göra maten också. Har man mvg i hemkunskap så är det ju en fis i rymden , hehe.
Sen kommer mina favorittjejer och vi ska mysa med film och tjockmat ! (GODIS CHIPS)

Tänkte gå ut och skotta också lite kanske, hhihi. Jag är uttråkad ? yes sir. Nä nu ska jag sluta skriva och röra på aset ist. Ciao


Hos mamma

soooolly för bad uppdatering, hehe.

Men det var ganska fullt upp igår. Efter skolan åkte jag hem till pappa mötte upp christoffer på vägen. Hos pappa var jag med han en stund, åt och så skullle jag hämta min lillasyster från dagis. Men min snälla lillebror gjorde det. Sen kom en kompis till pappa och hämtade min lillasyster. Vid sex åkte jag och christoffer tillbaka mot backa, men han hoppade av vid sig. Jag mötte upp sara och hämtade några saker jag hade glömt hos henne. Sen vidare till Jolin. Försökte uppdatera där, men datorn ville ju inte att jag skulle logga in, buhu. Sedan vi åtta var det träning. Efter den körde janne hem mig och Emma till mig. Där hon spenderade natten.

Nu kanske ni förstår att jag inte hunnit skriva på bloggen.

Nu har jag håltimma och är hemma hos mamma. Men måste gå om 10 minuter. Ska bara hämta lite kläder och sånt jag glömt här och ska ha hos pappa. Sen går jag tillbaka. Stackars robin är ju ensam i skolan nu. hehe.

Ikväll blir det mys med film hos mig.

Ciao


.

Godnatt folket, imon är det en ny dag. Gäller att ta nya tag. sovsött


Home again !

Vart i stan och fikat, skumma gubbar i cafeet.

 Helt konstiga kunde inte svenska och fattade inte ens vad dom höll på med. Ska man ha ett cafe om man inte kan sköta en kassapparat ? NEJ

Åkte sen till backaplööön där fick vi vänta i tusen år sen kom den sega bussen äntligen. Vi åkte till kärra och kollade på handboll. Väldigt duktiga lag båda två. Danni's loverboy spelade ju hehe.

Nu ska jag kolla upp vilken bio jag och lillasyster ska gå på på söndag, hihi. Vad gör man inte för sin lillasyster.
Imon sover bästavän här !

Och imon har jag och älskling 1 månad, grattis till oss ! Du gör min dag sötnos ♥



saknar sommaren, havet, solen och alla schteek dagar !




Snart stan och café !

Dagen började med tråkiga nyheter, alla blev väldigt nere. Men det känns lite bättre nu. Men tänker fortfarande på det hela tiden.
Älskar dig hjärtat ! 

Sen efter denna lektionen är det bara so lektion kvar. Sen ska jag till stan med Emma, Amelia, Danni och Manu. Skönt att få sitta och snacka av mig. Och länge sen jag gjorde något med danni så det blir nog bra.

Idag är det ändå en ganska kort dag. Först hade vi matte där jag inte gjorde så mycket. Sen idrott där vi spelade pingis. Robin och Emma mot mig, lite fusk tycker jag. Men sen i slutet kom kennnan och hjälpte mig. Men han sög så han var ju inte till så mycket hjälp hehe. Sen hade vi håltimma, så jag och Emma gick hem till henne. Och nu är vi här, på tråkiga no lektionen.

Hörs senare när jag kommer hem. Efter cafeét blir det match, kärra - backa !

ciao








För dig älskling !

Det som inte fick hända har hänt, dem orden som jag inte ville höra fick jag höra. Den tiden som är kvar är inte att leka med. Ska försöka finnas här för dig hjärtat. Men jag hoppas detta bara är en mardröm som vi snart alla vaknar upp ur... För det får inte vara sant.


Förlåt

Jag måste börja med att be om ursäkt. så sorry.

Men nånstans måste jag få ur min ilska , hehe. Jag störde bara mig på massa saker, var hungrig. Är trött och skolan vrider ju ur all kraft man har. Men snart har halva skolveckan gått, ett stort plus. Har gjort lite på mitt no-arbete men måste göra så mycket mera. såå tråkigt. Men måste bita ihop nu. har typ 4 dagar på mig minus 4 dagar, eftersom jag redan gjort planer för dom. hehe får se hur det blir.

Jag ska inte klaga egentligen, jag har mina bästa vänner, har min underbara pojk, har familj som bryr sig. Mat och tak överhuvudet. Så förlåt om mitt humör svänger ibland och om jag säger massa onödiga saker. För jag har allt. Jag är lycklig.


Happy goes pissed of !

åhhhhh fan vad sur jag är !

Dagen började bra, men den vände fort. Efter jag och jolin vart i stan blev allt bara jobbigt. Det äckliga pissvädret. Sura föräldrar, allmänt störande personer jag får flipp på. Massa jävla äckliga läxor och tråkarbeten. Ser inget possitivt. Kan inte folk vara normala. Jag får spader asså. Vill bara slänga en kruka eller en lampa i någons huvud. Och stör mig på folk som bombar mig med sms. Jag kanske är upptagen med andra saker ?

Om jag är ovanligt sur eller konstig mot er, ta inte åt er. Låt mig bara va sur en stund så går det över. Ni vet att jag älskar er ändå fast jag säger lite dumma saker då och då.

Idag har jag ialllfall vart i skolan, tråååk. Sen stan med jolin. Alltid skönt med lite gilrtalk. hehe. Sen fick jag shoppat lite också. Bilder kommer upp när jag hämtat kameran eller sladden till mobilen.

Nu ska jag börja med mitt no-arbete. Puss !


Skolan !

Tjabba tjena, gissa vilken lektion jag är på.

No lektion såklart. Men nu börjar jag fatta vad jag ska göra iallafall. Det är alltid en början. Dock har jag bara några dar på mig nu. hehe. Jag ska nog inte på match idag. Det var backa och kärra tjejer. Inte lika intressan match tyvärr. Blir stan efter skolan med jolin, sen hem och fortsätta mitt no arbete och verkligen göra det nu. För det gjorde jag inte igår.

Undra hur många som verkligen få saker gjorda på dessa lektioner. Amelia och Emma leker ju med facebook, visa bara skriker och busar. Andra går bara runt. Några andra sitter bara och pratar.

Men nu måste jag fortsätta jobba, puss på er !



vi är fina vi vet



fina såå fina



soo sexy !



vad är det där ?  :O


: }

Hejsan hoppsan, kom hem för 2 timmar sen ungefär.

Skolan var väldigt långtråkig idag och jag var väldigt trött.. Så funderar på att gå och lägga mig ganska tidigt idag. Så jag får sova ut långt och ordentligt. Har gjort klart matteläxan och börjar kunna tyskan. Bara no arbete kvar..det jag inte ens har börjat att skriva. Det är så jävla tråkigt så man somnar bara man nämner det. USCH !

Imon blir det självklart skola och sen kanske kolla på handbollsmatch, massa snygga killar  ;) hehe. Skämt åt sido. Jag får se om jag följer med. Det beror på om pappa ska träna eller något så jag måste passa lillskiten. Annars blir det handbollstittande. Det är ju faktiskt backa - kärra ! (rätta mig om jag har fel julia)

På onsdag cafe med emma, danni, amelia och manu ? och sen torsdag träning, sen sover emma här. Och sen var det helg igen.

Så ser min veckoplanering ut, för er som bryr er.

Nu ska jag checka lite bloggar, facean med mera. ciao !


No lektion

Sitter i klassrummet och har no lektion, jätte kul verkligen !

sitter och knepar och knåpar med en ful kamera, hehe. Snart måste jag börja skriva min muntliga redovisning. Efter denna lektionen som slutar 13.25 har vi svenska i en och en halv timma. När dagen slutar ska jag bara hem och plugga. sååå kul ! -.-

Men nu måste jag nog arbeta lite.

ciao

hittade lite fina bilder på datan också hehe.











RSS 2.0